- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #47.161
totoları küçük ama belleri büyük..e tocaların totoları daha küçüktür bizden ha
du eve gidince bi defile yaptıriiim ona
aklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
totoları küçük ama belleri büyük..e tocaların totoları daha küçüktür bizden ha
du eve gidince bi defile yaptıriiim ona
ben kocamın eşofman altlarını giymeye başladım bilmiyorumkismile
hımmm bu zor bi soru cnm.ben 80le başladım 83 kiloyum.senin kadar zayıf değilim ekstra dikkat etmem lazım.Allahtan boy varda kurtarıyorum 1.75boyum
hmm bi araştırmak lazımben de kazaklarını :)
bu arada istanbulda yeşim tekstil var mı bilmiyorum ama orada hamile eşofmanları ve kotları çok ucuz 19 tl civarı, ve çok güzeller...
bende gıyıyorum bıızmkı dalga gecıyo onur mu oldun sen dıye.sende giy çok rahat oluyo
beller bol![]()
sende giy çok rahat oluyo
beller bol![]()
bir kismi dedigi 12 kilo bebege ait,yani plesanta,bebegin kilosu,vsyaaa ben daha geçen ay 3 kilo almıştım fırça yedimm..lmaz: sadecee sen almıyosun çocuga gidiyo bi kısmı 1 kilo daha almış olmalıydınn didiii
lmaz: ki bu geçen ayy sempatiksalakcinni bu ay da birden 3 kilo aldımm o olduuuu delikafadulden
hımmmm canım orantılıymışsın ama :)))) aman bebişler sağlıkla gelsinde hayırlısıyla isterse fil olayım ayol :)))bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
ay dursun bi zahmet..arkadaslarrrrrrrrr son ayda bebeginde,biz anne adaylarinda kilo alimi duruyormus bilginize:enbuyukkk:
aynen iste bende öyle,süt ürünleri bile yagsiz,siyah ekmek,sudur o suuuuuuuusempatiksalakcinnibugün kendime bi baktımda şöleee yandan eskiden önden bile bu kadar geniş diildim ama nasıl olduda 11 kilo aldım anlamıyorum aslında 14 kilo 3 kilosunu grip olduğumda geri verdim sütü bile yağsız içiyorum peynir yağsız ekmek azıcık yiyorum noluyoda kilo oluyo bilmem
niye ben nanözge sen akrep nalanısın topikin temammıhihoyyyt
Benim eşim 56 kilo sence giymelimiyim eşiminkini kaydirigubbakcemile3
ay dursun bi zahmet..
8. ayın bitimine kdr kimbilir ne hale gelcez..
yaa çok enteresan artık herkes anlıyo hamile oldugumu
geçen gün asansörde yemeğe cıkarken bir hasta bindi
bakıp bakıp gülüyo kadın yüzüme
ben de güldüm
ayy hamilelik de pek yakışmış maaşallah dedi kaydirigubbakcemile3
dün de arkadaşlara giderken bi pastaneye girdik bişiler aldık
tam çıkarken ordaki kız canınız bişi çektiyse ikram edelim bebiş var galiba dedi..
ay nası mutlu oldumm delikafadulden
ay dursun bi zahmet..
8. ayın bitimine kdr kimbilir ne hale gelcez..
yaa çok enteresan artık herkes anlıyo hamile oldugumu
geçen gün asansörde yemeğe cıkarken bir hasta bindi
bakıp bakıp gülüyo kadın yüzüme
ben de güldüm
ayy hamilelik de pek yakışmış maaşallah dedi kaydirigubbakcemile3
dün de arkadaşlara giderken bi pastaneye girdik bişiler aldık
tam çıkarken ordaki kız canınız bişi çektiyse ikram edelim bebiş var galiba dedi..
ay nası mutlu oldumm delikafadulden
niye ben nanklava: :roflol:
[/COLOR][/B] :roflol: