- Konu Sahibi daemon
- #47.201
Hoşgedln cnm buyrunnnnnnnnn
nabersİnİz bakem
konu ne kızlar ne kaynatıyonuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nabersİnİz bakem
konu ne kızlar ne kaynatıyonuz
sen girmişsin kız 6. ayına dimi, 5 bitmiş senin delikafaduldenbencede dursun.isin ters tarafi artik bu aylar da kilo vermek de sakincaliymis,bana kalsa diyet yapicamda olmuyor iste......eeee tabi özgecik 6.ayimiza girecegiz nerdeyse.hamile olmanin en güzel yani bu.cok dogru hemen ikram ediyorlar caniniz istemistir diye.bende disari cikinca millet bakiyor ya,utaniyorumda.:kedi:
ohhh süpermiş valla..c.tesi gecesi bizde doğumgünümü kutlamak için oldukça kalabalık bir gurup olarak yemeğe gittik. baktım masada olmayan mezeler, arasıcaklar hep benim önümde. sonra garson geldi dediki "siz hamilesiniz canınız çeker diye getiriyorum", hatta yan masaya kızarmış ekmek geldi, tam ne güzel kokuyor derken pat bir sepette benim önüme kondu. acaip mutlu oldum valla.
ay dursun bi zahmet..
8. ayın bitimine kdr kimbilir ne hale gelcez..
yaa çok enteresan artık herkes anlıyo hamile oldugumu
geçen gün asansörde yemeğe cıkarken bir hasta bindi
bakıp bakıp gülüyo kadın yüzüme
ben de güldüm
ayy hamilelik de pek yakışmış maaşallah dedi kaydirigubbakcemile3
dün de arkadaşlara giderken bi pastaneye girdik bişiler aldık
tam çıkarken ordaki kız canınız bişi çektiyse ikram edelim bebiş var galiba dedi..
ay nası mutlu oldumm delikafadulden
grs canim bende cikicam biraz sonraneyse herkese iiiiiii akşamlar bayanlar ve orta kattaki kiracı bebişlerrrrrrrrr![]()
benım montum hıc kapanmıyo goguslerımı zor kapatıyom
yeni evinizde güle güle oturun özge.bu arada biz 20sinde taşınıyoozzz...
yani 28inde gelebilirim çok büyük bir ihtimal delikafadulden
sanki bilmediğimiz bişiyi söylüyolarmış gibi hissediyosun dimi
geçenlerde de ben oturuyorum şirkete bir bayan geldi . dedi bebek bekliyorsunuz sanırım
havalara uçtum :roflol: deli miyiz neyiz yaa
sağol canım teşekkür ederizz hihoyyytyeni evinizde güle güle oturun özge.
karnınızdan niye utanıyonuz kızlarrr..
gerine gerine gezin..kaç kere hamile olacaksınız..
ay valla öle dalmışımkiayyy ne biçim sis var dışarda yaw akannehir
benım montum hıc kapanmıyo goguslerımı zor kapatıyom
bende 6 kilo aldım
yüzdüğüm havuzda bi hamile var geçenlerde muhabbet ettik o bir ay önde 25. haftasını bitiriyordu
ben sizin hamile olduğunuzu anlamadım dediakannehir
düşünün mayoyla bile anlaşılmıyorsam kimse bana yer falan vermez heralde bilmiyorumkismile
bende hafta olarak hesapliyorum özgecim sata göre 24.hafta.drun söyledigi hafta ise 22 bende ona göre sayiyorum 2 hafta sonra 6.ayima giriyorum diyeyim kendime.az kaldi özgeeeeee,dün dogulari okudum.epidural,genel,ben normal istiyorum,sonra fikrimi degistirip spinal olsam diyorum karar veremiyorum yani.offfff yusuf yusuf olmaya basladimsen girmişsin kız 6. ayına dimi, 5 bitmiş senin delikafadulden
benim de ayın 14ünde 5 ayım bitecek. 14 den 14e diye hesaplıyom ben
valla doğru hamileliğin tadını çıkarmak lazım.. ohhh her ikram edileni yemek lazım cokacimcoook
ohhh süpermiş valla..
gerçekten insan çok mutlu oluyo..
doğumdan sonra hamile günlerimizi arıcaz sanırım :kedi:
bi de ben deyince kızıyosun banabilmiyorumkismile
ne furuyosun beaaalsanaalsanasmilemafoldumbenalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ne furuyosun beaaalsanaalsanasmilemafoldumben
benim göbek hafif önde :kedi:Bende 6 kilo aldım hihoyyyt
Göğsüm ve göbeğim aynı hizada :CüvCüv: