2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öpüldünüz kızlar bende kaçtım
özasfa kara liste yapma boşver bebişine alcaklarına liste yap
iyi akşamlar herkese

yok kıs uymadım ben geldım sız gıtmıssını msnde dama oynuyodum arkadasla=))

kızlar doğum sancısına çare bulunmuş.bele verilen steril bi suyla doğum sancısı gidiomuş,inş.bizim doğumlara kadar yaygınlaşır :):)

anammm kisme kalmamııışş ohaoldumsmile

bebişlerin cicilerine baktım şimdi ilk kez girdim diğer pc açmıo resimleri ay ne güzel şeyleeerrrrr bu arada benim kızın donu yok onu farkettim beyaz süslü bi don vardı orda bayıldım hafta sonu don aramaya çıkcam

hadi kızlar allaha emanet olun..belki bir daha giremem..dua edin bebişime bana emi..yarın yatıyorum hastaneye...güzel haberlerle dönerim inşallah...
hoşçakalınnn..

hadi kızlar allaha emanet olun..belki bir daha giremem..dua edin bebişime bana emi..yarın yatıyorum hastaneye...güzel haberlerle dönerim inşallah...
hoşçakalınnn..

allaha emanet ol cnm..inşallah iyi olur geri dönersin...çok geçmiş olsun cnm

kimse varmıııııııııııııııııııııııııııı biz geldik oğluşumla

Selam kızlar... Grip oldum, bi de üşüttüm öksürüyom... ıçimde portakal bahçesi olur yakında 1 çuval portakalın suyunu içtim 4 günde :D Nasılsınız görüşmeyeli?

gecmıs olsun marya.. dıkkat et kuzum portakal bahcen hayırlı olsunn...

gecmıs olsun marya.. dıkkat et kuzum portakal bahcen hayırlı olsunn...

Teşekkür ederim cnm. Ama ben kaşındım 6 yıldır kar görmüyom diye grip halimle pazar günü saklıkente çıktık. Kardanadam yaptıııık, kartopu oynadıııık. Oooohhh valla değdi yani hastalığa da. Çoook özlemişim çok...sositososito

Back
X