2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bende yemege kaca rbenım oglan acıktıııııııııııı sanırım mıdemıhoplatmaya baŞladı yıneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar bu hafta sonu da EMITT turizm fuarı var, ben 2 senedir gidiyorum, bu sene de gitmeyi düşünüyorum. Her yöre ve şehir kendini tanıtıyor, çok eğlenceli geçiyor.

eminönünde de vardır belkim,
kız ukla
altını üstüne getirdiniz oranın
var mıydııı

yoksa da kemeraltında varsa o zaman bana haber edersin yiiirum
yoktu ya hiç gözüme çarpmadı valla
bilmiyorumkismile

hehehe çeşit çeşit ne alacagını şaşırır insan guzel bişi yafs:(

Daha önce de kozmetik fuarı, düğün fuarı, alışveriş fuarı olmuştu, dediğin gibi insan nereye bakacağını, hangisini deneyeceğini şaşırıyor. Alışveriş fuarında kendimi kaybetmiştim ben de :)delikafadulden

yeter yeter tost yeme artık için kurudu sempatiksalakcinni
şöyle peynirli domatesli zeytinli güzel bir kahvaltı yapsana

doğru dion kız içim kurudu valla
dün akşam da akşam yemeği yemedim
tost yedim delikafadulden

Haftasonu Armadaya gittik orda bi sürü bebek mağazası var ya...Şöyle bi göz attım herşey gereksiz pahalı geldi..Senin bahsettiğin özelcan o armadanın yanında çağdaş var, o civarda bebeğim diye bi mağaza var orasımı?

yok orası değilmiş, bu akp nin karşısında yüksek bloklar var ya onların birinin girişinde. ama apartman caddenin TOBB' a yakın tarafında. Armada ya hiç bakma orası uçuk pahalı, o dediğin bebeğimde ucuz, özelcan da iyi fiyatlar
mesela ben uyku seti aldım, özelcan da netten bile ucuzdu.

aferin sen yakında hepimizden sopa yicen haberin yok yapılmamasaı gereken herşeyi yapıyon maaşallah :oklava:

valla kocam sabah-akşam yemeklerinde kafamda atmaca gibi bekliyor, her öğlende soruyor ne yedin diye. bi kere her sabah mutlaka yumurta yemek lazım...

doğru dion kız içim kurudu valla
dün akşam da akşam yemeği yemedim
tost yedim delikafadulden

Canım ya yapma bebeişe yazık.valla benım koca kıyametı kopartırdı sureklı tost yesem.Olmayınca bıle ne yaptın dıye soruyo.Bazen kendı yapıyo evde olmıcaksa.Evdesın guzel bı kahvaltı yap sut iç.Bebiş bayram etsin.Yazık annesı kuşuna.Mama beklıyo senden çabuk guzel bişeyler ye benceopuyorumnanaktan

ben 2. kahvaltımı yaptım geldim
bruchımsı bişi oldu bu
cokacimcoook

bende evden yemek getirdim zeytinyağlı (hazır anacım burdayken değerlendirmek lazım) bir yandan onu yiyorum biryandanda yazılanları okuyorum :)

Ben de mama yıyı geleyım.Hepinize afıyet bebeişlerınıze güç ,sağlık,zeka, löp löp et olsun kızlar

bende evden yemek getirdim zeytinyağlı (hazır anacım burdayken değerlendirmek lazım) bir yandan onu yiyorum biryandanda yazılanları okuyorum :)

Zeynep annen mi geldi? Gözün aydın.

Benimki de anneannemin yanına gitti. 1-2 ay sonra gelecek :(

aferin sen yakında hepimizden sopa yicen haberin yok yapılmaması gereken herşeyi yapıyon maaşallah :oklava:

Canım ya yapma bebeişe yazık.valla benım koca kıyametı kopartırdı sureklı tost yesem.Olmayınca bıle ne yaptın dıye soruyo.Bazen kendı yapıyo evde olmıcaksa.Evdesın guzel bı kahvaltı yap sut iç.Bebiş bayram etsin.Yazık annesı kuşuna.Mama beklıyo senden çabuk guzel bişeyler ye benceopuyorumnanaktan

tmm sizin için bi bardak süt içim bari cokacimcoook

Back
X