2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baktığın yerde lansiloh krem kaç para 37TL den fazlaysa alma havuzlu handa 33 TL idi bide aventin biberon setide daha ucuzdu eminönünde. Dr Braun biberonunu özellikle gazlı bebekler için çok öneriyorlar ama istersen şimdiden alma belki sütün yeter ilk aylar gerek kalmaz kullanmana
canım ben biberon set almayı düşünmüyrum
1 yada 2 tane alcam bazı bebekler biberon beğenmiyo
lansinosh 31,90 buldum
dr brown da kara veremedim işte bilmiyorumkismile

kıvamını beyenmedim çamaşırlarımı sarıya boyadı lanolin içeren başka krem aldım oda saf lanolin içeriyo kıvamı daha yumuşak

hım üzerinde leke yapabileceği yazıyor ben göğüs pedi koydum hep bide kıvamı içinde elinizde yumuşatıp öyle sürün diyor ben öyle yapıyorum.

zEYNEPCİM SAĞOL KUZUM BE Bİ YERE KAYDEDİM BEN BU BİLGİLERİ Şeniz
Cosmocum uçak yasağını sormuşsun 28. haftaya kadar raporsuz uçabiliyorsun. 28. haftadan 36. haftaya kadar yeni tarihli kendi doktorundan alınmış uçağa binebilir raporu alıyorsun ama gerekli görürlerse havaalanı doktoruda görüyor. Ayrıca havayolu şirketlerine göre bu haftalar farklılık gösterebiliyor ve tabiki uçacağın mesafede önemli.

YAVAŞ YAVAŞ YAZIN NAN .......
YETıŞEMEYOMMMMM GEÇMıŞE UÇUYOM BENNNNkaydirigubbakcemile4

hangı sıteden alıyosun kuzum bende sıparıs edıcem...
bu ay kartla onlarıda alıyımda cıksın aradan barı
valla yewrum en uygun site (sabahtan beri deli oldum en az 6 tane site karşılaştırdım akannehir) bebeshopla hepsi burada, bende 2 sinden vercem toplu olarak kargo ücretleri olmasın diye

lansinosh krem ve emzirme yastığı bebehopda
günenli yatış yastığı,göğüs pedi, biberon ve fırçaları da hepsiburadadan
şimdi de bübchen,mustela ve chicconun şampuanlarını karşılaştırıyom boshayallersmile

Fındık hanımların evi orası ben tanıyom onları nan:dance:

fındık hanımlar mı
ayyy yerim o hanımları beennn

olumunekankayizsmile
uklaaa fınduk hanım nerde oturuyo evı emlakcıya vermısler ama bende gıdıp kuafore sorayım dıyodum.
bulabılır mıyız fınduk hanımı sımdı gıtsem gorebılır mıyım kıne... cabık cevap ver dısarı cıkcaz ev bakmaya..

valla yewrum en uygun site (sabahtan beri deli oldum en az 6 tane site karşılaştırdım akannehir) bebeshopla hepsi burada, bende 2 sinden vercem toplu olarak kargo ücretleri olmasın diye

lansinosh krem ve emzirme yastığı bebehopda
günenli yatış yastığı,göğüs pedi, biberon ve fırçaları da hepsiburadadan
şimdi de bübchen,mustela ve chicconun şampuanlarını karşılaştırıyom boshayallersmile

aksama bende bakayımmm

ben lansinoh u hiç beyenmedim duruyo evde açtım öylece kaldı şuanda adını hatırlamadığım bi krem aldım sonra onu kullanıyorum ondan memnunum bir aydır kullanıyorum kuruluk oldu göğüs uçlarımda onun için erken başladım kreme

garmastan'ı öneririm. Tamamen bitkisel.
Doktorlar reçeteyle veriyor.

kızlar bu gaz meselesi için ben laktozsuz süt içiyorum..süper bişey, gaz yapmadığı gibi mideyi de rahatlatıyor.. bana normal süt bırakın gaz yapmayı, ishal bile yapıyordu o yüzden ben de laktozsuz içmeye başladım

Kızlar aldıklarınızdan bıara kısa ve oz olarak listelersenız ihtıyaçları bız başlamamışlar için super olur.Şimdi bakmaya başlayanlar tam olarak ıdrak etmiştir.Gercekten ne lazım ne değil.Super bı ıylık yapmış olursunuz
canım ben sterilezör, sebze haşlama makinası almıycam
ama onun dışında güvenli yatış yastığı,emzirme yastığı,biberon,göğüs pedi,krem,şampuan,bebeyağı felan alıyorum
c.tesi daeyle havuzlu hana gittik eminönüne karşıda bu tür şeyler internetten daha pahalı burdan toplu almayı planlıyorum
ama onun dışında giyim alışverişini felan yaptım ufak tefek kalırsa onları alırım

Back
X