2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kocamda manyasın diyo özgede daede uklada
herkes ole diyo
inancam valla yakında manyakım dicembilmiyorumkismile

anaaa çatlıcanmı kıs ösgem sen yoksam

buarada azonce esıme evın anahtarını vermeye cıktım
karsıdan geliyodum bole farkettım benı ızledı ızledı
aaay dedım ne dıcek acep kocam bana
ne dedi biliyonuzmu
yuvarlanarak gelseydinya daha kolay olurdu dedimafoldumben
:roflol:

merhabalar..ben kozyatağı acıbadem hastanesinde cem öncüloğluna gidiyorum.çok memnunum.sanada tavsiye ederim.randevularımızda ben ve bebeğim için çok verimli geçiyor.ama acıbadem dışına doğuma çıkmıyor.özel sigortan varmı bilmiyorum ama yoksa doğum fiyatları acıbadem hastanesinde biraz pahalı canım.

2 yıl önce Habibe Seyisoğlu'na gitmiştim. Acıbadem-Kadıköy'de ama o zaman hamilelik değil de rutin kontrollerdi tabii ki. Ama 1 defa gittiğim için kendisi hakkında yorum yapamıyorum. Kozyatağında da Prof.Fuat Demirkıran'a gitmiştim. Fuat bey çok pahalı. Ona gidemem.

Yalnız hamilelik dışında ne kadar da olsa kadın doktorla daha bir rahat hissettim kendimi. O yüzden acaba kadın doktorlardan tavsiyen olur mu? Ama sonuçta tabiki önce sağlık. O yüzden kadın-erkek olması hali 2. planda.

Merhaba kızlar sizlere bir şey soracağım ben eylül anneleri topiğindenim :) tecrübelerinize dayanarak yaşadığınız belirtilere göre bebişlerin cinsiyeti ne oldu acaba :) merak işte bulantı kusma tansiyon vs .
hoşgeldin canım
bende bütün batıl inançlar cıktı
asla inanmam inanmayında sadece denk geldi

ekşi yedim hep
başıma tuz döktüler burnunu kaşırsan kzıın agzını kasırsan oğlun olurmus
ben burnumu kasıdım
kalp atışları 150nin uzerindeydi
çin takvimide doru cıktı
falan filan ...
sonra kız olduğunu ögrendık

ben anne bebek dergisinin mağazasını buldum Masko'da oradan chicconun bakım çantasını aldım. İçinde herşey var:

Chicco Bebek Bakım Seti ( Çanta Hediyeli ) - Ürün Kategorileri

cnm bu ürünler sana geldimi normal boyutlardamı ürünler numune gibimi çanta nasıl kullanışlımı cüzdan kadarmı çok uygun yaaa ben hepsinden aldım ama olsun yine alırım sonuçta biticek elimdeki ürünler çantayıda değişik değişik kullanırım bayanssulusmile

hoşgeldin canım

ekşi yedim hep
ben burnumu kasıdım
çin takvimide doru cıktı
falan filan ...

bende hep tatlı yiyorum ye ekşiyi cıkar ayşeyi ye tatlıyı cıkar hakkıyı ehuheheheehsempatiksalakcinni

hoşgeldin canım

ekşi yedim hep
ben burnumu kasıdım
çin takvimide doru cıktı
falan filan ...

hoşbuldum canım bende tatlı yiyenlerin ve midesi çok bulananların kızı olduğunu duymuştum benim midem hafiten bulanıyor ama tatlıya karşı isteğim azaldı daha çok ekşi tarzı yiyecekler ilgimi çekiyor bende kızım olsun istiyorum Allah kısmet ederse sanada hayırlı bir doğum diliyorum canım

hoşbuldum canım bende tatlı yiyenlerin ve midesi çok bulananların kızı olduğunu duymuştum benim midem hafiten bulanıyor ama tatlıya karşı isteğim azaldı daha çok ekşi tarzı yiyecekler ilgimi çekiyor bende kızım olsun istiyorum Allah kısmet ederse sanada hayırlı bir doğum diliyorum canım

bende öyleydim valla Allahım töbe töbe günahada girmek istemiyom ama napim gönlüm kızdan yanaydı hep
sonra kız olduğunu ögrendim uctum havalara
benim kusmam hiç olmadı
ama bulantımın berbatlığını sana anlatamam
ağlıyodum çok kötüydü ilk 3 ayım

cnm bu ürünler sana geldimi normal boyutlardamı ürünler numune gibimi çanta nasıl kullanışlımı cüzdan kadarmı çok uygun yaaa ben hepsinden aldım ama olsun yine alırım sonuçta biticek elimdeki ürünler çantayıda değişik değişik kullanırım bayanssulusmile

Aldım ben,
çanta bildiğin bayan kol çantası gibi.
İçindekiler numune falan değil, orjinal ürünler.

ya bende şu mini bavul qibi qörünen
bebek çantalarından almayı düşünmüorum
normal her zaman takabileceğim büyük ve çok qözleri olan
hoş bir kol çantası almayı düşünüyorum kızlar
siz nasıl düşünüyorsunuz?

hoşgeldin canım

ekşi yedim hep
ben burnumu kasıdım
çin takvimide doru cıktı
falan filan ...

ben de de tam tersi, ne çin fali tuttu, ne de büyüklerin tahmini ve hatta ne de içgüdülerim, kızım herkese süpriz yaptııı...

chicco yu aradım kızlar tuzla için şubat ayındada satışları yokmuş martı henüz bilmiyorlarmış

bende öyleydim valla Allahım töbe töbe günahada girmek istemiyom ama napim gönlüm kızdan yanaydı hep
sonra kız olduğunu ögrendim uctum havalara
benim kusmam hiç olmadı
ama bulantımın berbatlığını sana anlatamam
ağlıyodum çok kötüydü ilk 3 ayım

canım ya zor günler geçirmişin ama sonunda muradına ereceksin inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin.:nazar:

Bende şimdi ye kadar çıkarmadım bakalım bundan sonra ne olur .

ben de de tam tersi, ne çin fali tuttu, ne de büyüklerin tahmini ve hatta ne de içgüdülerim, kızım herkese süpriz yaptııı...

kısmette ne varsa o geliyo valla
çinmiş oymuş buymuş yalan hepsi

valla canım bende çin takvimi tutmadı
ama çok midem bulanıyordu öle böle değil, birde hep ekşi şeyler yedimm
kızım olacak inşallahh

hiç bir belirti olmadı, gayet güzel yedim içtim. ama karnım aşağıda duruyordu ve sivriydi, yüzük testide yapan oldu, ama yine de kız geldi, yani geliyor :)

ßenide qörün nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :oklava:

ya bende şu mini bavul qibi qörünen
bebek çantalarından almayı düşünmüorum
normal her zaman takabileceğim büyük ve çok qözleri olan
hoş bir kol çantası almayı düşünüyorum kızlar
siz nasıl düşünüyorsunuz?
ben sırt çantası düşünüyorumm canımhihoyyyt

Back
X