2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl ki evin içi fındık hanımların ben görmedim ???

nan evleri nerden bakıyonuz libadiye bulgurlumu ???
gitcenmi başka yerlere komşum yoksaaaaaaaabilmiyorumkismile

:roflol:
Ayyy ne karışık kuruşuk işlermiş befff

öyleymiş valla
geçende arkadaşın bi tanıdığıyla tartışıyoruz o nete girmez hiç 7 aylık hamile hemde ikinci çocuğu tutturmuş 32. haftada doğum oluyo die. yok diyorum 40 - 41 oluyo inanmadı hesaplıyo ay fazla oluyo sonra netten gösterdim ama nassı yaniii oldu kadın şokkk delikafadulden
anlattım iyice karıştı kafası delikafadulden
boş ver dedim sen 7 aylıksın hafta hesabı yapma ne diimmm :roflol:

nasıl ki evin içi fındık hanımların ben görmedim ???

nan evleri nerden bakıyonuz libadiye bulgurlumu ???
gitcenmi başka yerlere komşum yoksaaaaaaaabilmiyorumkismile

dogalgaz sobalı ev bırde ne bılım banyosu falan guzel degıl.

evlere bızım buralarda bakıyoruz valla cok uzaga gıtmıycez. bulgurlu cumhurıyet örnek ünalan fetih bu cıvarlada olcaz bıkac tanede esenevlerde bulduk zeyneplerın o tarfta bugunde onlara gıtces.

kötükedihüso
ne arastırıyon yavrummm

temem gıtmıycem
dun fınduk hanımın evını begenmedık bız ayrıca.

ızın vermeeemmmmm..
ona ben sarkabılırımmm

kızlar noldu bılıyomuusnuz dun aksam esımle bıkac ev dolastık. evın bırınde adam yokmus ben telde onunla konustuım karısıyla kızı vardı.
kızı gorsenız tam bır salak.
ama allah ıcın guzel kız.
kızın anasıda ayrı bı salak.
gıttık zorla ıcerı davet ettıler evlerını begendık. konusalım dedıler
kadın bı basladı benım ıkı kızım var benım ıkı kızım var sankı kız ıstemeye gıttık.
buyuk kızı evde yokmus kadın onu ovup duruyo bıde ev tutmus sevgılısıyle kızına onu anlatıyo. kucuk kızıda onura bakarak konusuyo sureklı bı el sacında sacını kıvırıyo
ayyy delı oldum. ama caktırmadım hıc bısey.
kapıdan cıktık onur hemen kendımı kıs ıstemeye gıtmıs gıbı hıssettım dedı.
kırada anlasrsak bu ev guzel dımı dedı.
bende olduu tutalımda o ıkı kızını kalmak ıcın bıze yollar bu kadın ben katıl olurum burda dedım.
kayınpederde bızdeydı onun arabasını alıp gıtmıstık geldım sıkayet ettım ona.
ohh ıyıde yaptım. onurda begenmıs evı anlasırsak tasınalım dıyo dedım. gıtsın tasınsın dedım. o da sen begenmedıysen zaten unutsun o dedıhihoyyyt
kocişte sende begendım sandım o yuzden dıyorum dedı. ıyı evı begendım ama katıl mı yapıcan benı dedım. kadın sureklı cene cene kızı desen öldururum lan ben onnarı.. ayy sınırlerım bozuldu

ayyy ne insanlar varyaaa adamı zorla katil yapar bunlar

ay dimi en iyisi içine girmemek hesabın sinir oluyo insan delikafadulden
:roflol:

öyleymiş valla
geçende arkadaşın bi tanıdığıyla tartışıyoruz o nete girmez hiç 7 aylık hamile hemde ikinci çocuğu tutturmuş 32. haftada doğum oluyo die. yok diyorum 40 - 41 oluyo inanmadı hesaplıyo ay fazla oluyo sonra netten gösterdim ama nassı yaniii oldu kadın şokkk delikafadulden
anlattım iyice karıştı kafası delikafadulden
boş ver dedim sen 7 aylıksın hafta hesabı yapma ne diimmm :roflol:

Daemonn anne olucan katil değil kuzum sakin ol
O 2 kızıyla otursun kadın evinde mutlu mesut boşver sen

kötükedihüso

ayyy ne insanlar varyaaa adamı zorla katil yapar bunlar

bide kadın ısrarla kocamla evlı olduguma ınanmak ıstemedı.. taa gıderken nerdeyse anladı onur 150 defa soledı esım hamıle dıye dıye ama kadın dınlemıyokı karsındakını kızıda aynı salak sonra sok oldular hayallerı yıkıldı heralde..

actım gobegımı gozuna soktumda oyle annadı artık

Akşam saçımı boyatcam ben kızlar
Eltim dün saçların çok kötü olmuş boyat dedi çok bozuldum :1no2:

Kendi kızı ayrı yaşıyomuş ya sevgilisiyle senide öle sandı belkide
bide kadın ısrarla kocamla evlı olduguma ınanmak ıstemedı.. taa gıderken nerdeyse anladı onur 150 defa soledı esım hamıle dıye dıye ama kadın dınlemıyokı karsındakını kızıda aynı salak sonra sok oldular hayallerı yıkıldı heralde..

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sen uzak dur oralardan

yaaa nassı boyatcan zararlıymış bebişe benim dr. yapma dedi. benim de tam ön tarafımda bi tutam beyaz var ama dolaşıyorum öleee :1closedeyes:

Kendi kızı ayrı yaşıyomuş ya sevgilisiyle senide öle sandı belkide
ay kım kımle ıstıyosa yasasında bu kapıdan gıren herkese solenır mı manyak kadın..
benı nerden tanıyo edıyo kapıdan gırer gırmez 22 yasında thy de claısıyo dıye basladı..belkı 25 kere tekrarladı aynı seyı

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sen uzak dur oralardan

haklısın canımm ıste bole cıkıyo karsıma zorla.

Canim sakin boyama kim ne derse desin ben hamileyim bebegim icin zararli de yasakkelime

Dr doğal olursa organik falan boyat demişti bana. Benmde saçımda beyazlar var hep sırıtıyo
bide yüüzümdeki sivilceler gitmedi benm çok kötü hissediyom zaten kendmi
yaaa nassı boyatcan zararlıymış bebişe benim dr. yapma dedi. benim de tam ön tarafımda bi tutam beyaz var ama dolaşıyorum öleee :1closedeyes:

Back
X