2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar doktor bana fetal anomali taraması vermişti. Ayrıntılı ultrasonmuş zaten bu. 140 tl baydık ama herşeyinede bakıldı çok şükür iyiydi herşey 45 dk kadar kaldım ultrasonda doya doya uğurböceğime baktım valla.630 gr olmuş kuzucuğum. Ultrasonda 23+4 çıktıı maşallah.

maşallah cnm benmkıde 426 gr dı azmı acaba 22 haftaya göre

kızlar doktor bana fetal anomali taraması vermişti. ayrıntılı ultrasonmuş zaten bu. 140 tl baydık ama herşeyinede bakıldı çok şükür iyiydi herşey 45 dk kadar kaldım ultrasonda doya doya uğurböceğime baktım valla.630 gr olmuş kuzucuğum. ultrasonda 23+4 çıktıı maşallah.

maşallah bir hafta önde gidiyor bebişin:nazar::nazar:
benim en son 1 gün öndeydi
22+2 de bu cumartesi ayrıntılı yaptıracağız
500 gr olmuştur heralde :1rolleyes:

sensi naber canım?
Ya şişen sadece 2 kişimiyiz? Sizde olmuyomu böle gerilme çatlıycak gibi olma durumu :1no2:

yoooo bende oluyooooo şimdi var bile ama 2-3 gündür yemeklerden sonra karnımın patlıyacağı kanısına varıyorummmmmmmmmm
çatlama yok şükür ama onada az kalmıştır çünkü içim dar benimmm
beni mahvediyooooo göbek damarlar başladı çıkmaya kıslarrrr
side varmıııı damarlarrrrrrrrrr

Kızlar ben yine şişiyorum yaaaaaa :1no2:
Geriliyom böleee ufffff mafoldumben
ya sizdede bööle uyuşuk bi haller oluyomu.
mesela öğlen yemeği sonrası şu an gerim gerim gerinmek istiyorum heryerim uyuşmuş gibi.
ama karnım çok gergin, hapşırsam patlıycak sanki,
akşamları da yemek yiyoz, sonra TV karşısında oturduğum yerde uyuyom. Sabaha karşı da tuvalete gidip geri geldiğimde bi daha kolay kolay uyku tutmuyo.
hergün bu süreç yani..

aynen bende de oluyor
yerime oturdum koltuğa sığamadım
göbeğim iki kat oldu, nefes alamadım
kalktım biraz dolaştım
bir de soda içtim, ooooh rahaladım sonunda.

BENDE akşama paçanga böreği kızartcam
geçen yapmıştım kalanınıda sardım duruyodu onları yapcam yanında da çayycokacimcoook

Kız ukla, paçangaya pastırma koyuyormusun? Ben sosis, salam, pastırma yemiyorum yasak diye ama canım çok istiyor.

bende o kremden kullanıyorum kaşıntılarım ara ara oluyor ama inat ettim elimi sürmüyorum
bunun yanında çatlak oluşmaması için bol bol su içmek lazımmış
bide egzersiz, inşallah mükafatını alırız

Günde 4 lt'den fazla su içiyorum, acaba bu kadarı da zararlı mı diye düşünüyorum. Hani böbrekler açısından. İnşallah olmaz çatlak falan.

pembikmavı ya senın lahmacunun tarıfını bana maıl atabılrımısın acep...

Kız pembik direk gruba atsana, hatta sööyle güzeeeel bir de lahmacun resmi koy, iice acıkalım. cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

maşallah bir hafta önde gidiyor bebişin:nazar::nazar:
benim en son 1 gün öndeydi
22+2 de bu cumartesi ayrıntılı yaptıracağız
500 gr olmuştur heralde :1rolleyes:

olmuştur büyük ihtimal. ayruıntılıyı çok sevdim uzun uzun seyretmek fırsatın oluyo tadını çıkar canım cumartesi günü

Kanarya cok gecmis olsun ama bence sen hala bir doktora git boyle boyle oldu de bakalim ne diyecek.
Belkide yediginden ictiginden dolayi olmadi baska bir sebebi vardir, Allah korusun tekrarlar.
sagol canim.Allah korusun insaallah birsey yoktur,kendi druma gitmeyi düsünüyorum canim.burada karnaval var kapali oldugu icin gidemiyorum.sali günü kontrolüm var o zaman söyliyecegim

Sabaha karsi tuvalate gittiginde mi? Sadece sabah mi gidiyorsun sen?
Ben gece kac kere uyaniyorum tuvalet icin bilemiyorum fenalik geldi
kac defa kalkip gidiyorum ona ragmen sabah uyandigimda
sanki butun gece tutmusum gibi patlicak durumda oluyorum tuvalete dar yetisiyorum.

ben yatarken gidiyorum. bir de sabaha karşı gidiyorum.
onun haricinde kalkmıyorum.ilk zamanlar çok feciydim sürekli tuvalete gidiyordum
şimdi düzeldim

kızlar doktor bana fetal anomali taraması vermişti. ayrıntılı ultrasonmuş zaten bu. 140 tl baydık ama herşeyinede bakıldı çok şükür iyiydi herşey 45 dk kadar kaldım ultrasonda doya doya uğurböceğime baktım valla.630 gr olmuş kuzucuğum. ultrasonda 23+4 çıktıı maşallah.
maşallahhhhhhhhhhhh:nazar:

yoooo bende oluyooooo şimdi var bile ama 2-3 gündür yemeklerden sonra karnımın patlıyacağı kanısına varıyorummmmmmmmmm
çatlama yok şükür ama onada az kalmıştır çünkü içim dar benimmm
beni mahvediyooooo göbek damarlar başladı çıkmaya kıslarrrr
side varmıııı damarlarrrrrrrrrr

olmazmı ama göğüslerimdekiler daha belirgin
bu arada göbeğimdeki çizgi baya belirginleşip koyulaştı
sizin çıktı mı göbek çizginiz

Back
X