- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #49.501
aaa kaşınıyo oo ohaoldumsmile
maaşallah
ha buarada ösge bak ukla ne diyo hala:dilcikar:
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...erinin-cicilerii-ssuyrun-87.html#post11550502
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maaşallah
ha buarada ösge bak ukla ne diyo hala:dilcikar:
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...erinin-cicilerii-ssuyrun-87.html#post11550502
benimde 2 tane var biri avatarımdaki
dün dr karnıma parmağını batırdı belki 20 kez bizim kızzz açmadı yüzünü
deli etti ayakları ile kolları yüzünde yaaa sonrada ayağını azına soktuubilmiyorumkismile
evet canım tetanoz asısı saglık ocaklarında dıfterı tetanoz olarak kombıne bır ası zaten dt olarak gecıyor ama zararsız oldugu ıcın bızlere yapılıyor ugrasmaya gerek yok bence gıt ol kurtul.ıkı gun once oldum hıc acımadı sınek ısırıgından bıle az hıc korkmayın derım ben sonradan acıyor dedıler korktum ama hıc acımadı kısıye gore degısıyor.olduktan sonra ası olduguımu bıle unuttum .o kadar yanı.
bende 4 şubatta oldum ilk tetanoz aşımı vurunca acımadıda sonradan şişti biraz hani böcek falan ısırırda semsert olurya öayle oldu ama abartılacak kadar değil. bide 4 martta varmış bir tane daha olunacakmış
yok ya keşke telini alsaymışız dedik bizdekızlar mhtp dan haber aan varmı hiç hastanye yatacaktı salı günü
yok ya keşke telini alsaymışız dedik bizde
evet ya keşke alsaydık merak ettim bende. bebişde yok ortalarda.yok ya keşke telini alsaymışız dedik bizde
yok ya keşke telini alsaymışız dedik bizde
Ben geldimmmmmmmmmmm. ay meğersem ben sizi nekadar seviyormuşum. Ne zormuş sizden uzak kalmak 2 saat bile girememek çok canımı sıktı valla. Bu arada yokluğumu farkedip ilgilendiğiniz ve arayıp sorduğunuz için başta özgeciğim olmak üzere hepinize çok çok teşekkür ederim zemuszemus
Kızlar dün webanne diye bi sitede bebeklerin ayrıntılı ultrason resimleriyle doğduktan sonraki resimlerini yanyana koymuşlar onu gördüm öyle benziyolarki hele ilk sıradaki bebeğe çok şaşırdım
benim oğluş resim çekilmeyi sevio heralde anası qibikaydirigubbakcemile3
qüzel pozlar veriyo ultrasonda :1hug:
selam canım iyiyiz sen???Gunaydin kizlar nasilsiniz??
Bende bugun gidecegim asi olmaya. sempatiksalakcinni
ne salağım bende teli var unuttum ben istemiştim ondan merak ederim diye. Ben şimdi mesaj atıyorum cevap gelince hemen haber veririm kızlar