2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iıııy kiz, her taraf yağ olur. Bebek yaklaştığında ebe yada doktor sürüversin artık o yağı.
Ben de orgazm olmak doğumu kolaylaştırıyormuş diye duymuştum, kocaya kadının göğüslerini falan elletiriyorlarmış.

:roflol::roflol:
doğum sancısı başlayınca mı oluyormuş o iş. akannehirakannehir
doğum sırasında ellesinde gözünün üstüne çakıvereyim adamın.

benim eşimde bilmez doğumdan sonra hediye falan alındığını
geçenlerde söyledim, alacaksın dimi dedim,
alırım ne istiyorsun dedi
sana bırakıyorum içinden geldiği gibi güzel birşey al işte dedim
bakalım son telaşlarla inşallah unutmaz

benim eşimde bilmez doğumdan sonra hediye falan alındığını
geçenlerde söyledim, alacaksın dimi dedim,
alırım ne istiyorsun dedi
sana bırakıyorum içinden geldiği gibi güzel birşey al işte dedim
bakalım son telaşlarla inşallah unutmaz

kesin o sıra akıllarına gelmez. şimdi hayal ettimde benimkisi panik olur o sıra. herkese sinirlenir .
kendini bile unutma ihtimali var . benim hediye de arada kaynar.

kesin o sıra akıllarına gelmez. şimdi hayal ettimde benimkisi panik olur o sıra. herkese sinirlenir .
kendini bile unutma ihtimali var . benim hediye de arada kaynar.

ben ablama tembihledim, doğum yaklaşınca sen hatırlat dedim aklinialirimsmile

bu arada eşime mail atmışlar 30 hazirana kadar geçen yıldan kalan izinlerinizi kullanın diye
onunda 22 gün birikmiş izni var 3 günde doğum izni 25 gün
odayı hazırlarken 3-4 gün alacak
bide doğumdan sonra 3 haftaya yakın alacak
doğum sonrası depresyona girmeyeyim diye yanımda olacakmış
guclubacismile

28qCp2.png
kıslar bu ticker mi dha iyi benim şuan kullandığım mı?

:roflol::roflol:
doğum sancısı başlayınca mı oluyormuş o iş. akannehirakannehir
doğum sırasında ellesinde gözünün üstüne çakıvereyim adamın.

valla bende tekme tokat gırerdım heralde ıyyyyy:oklava::oklava:

beim eşimin tatiline denk geliyor kendimi sanslı hissediyorum 2.5 ay evde şimdiden korkmaya başladım bu bebege nasıl bakabilecekmiyim diye

yok bebek şekeri güzeldi. Ya çubuklu kalplilerden seçiyorsun yada magnet olanlardan sitesinde var zaten paket 100 lira ama sen daha güzellerini seçersen fark veriyosun o zaman 150 ye falan geliyor. Zaten ben ayrıca pelitten çikolata yaptırıcam daha doğrusu görümcem yaptırıcak onun bir arkadaşı pelite malzeme veriyor çok uygun fiyata yaptırabiliyorlar banada ayarlıcak. 50 tane şeker az gelir
ben bebekim için süslü şekerlerden yaptırcam ama 30-40 tane
işyerimde çikolota dağıtıcam sadece, burda sadece benim için özel olanlara vercem bebekli şekerlerden birde mevlütte vercem zaten toplasan 40 kişi etmez

kız doğum anında acıdan o şeyi kim düşünür yaa bilmiyorumkismile

ayy kendimi doğum masasında sancı çekerken, kocam da göğüslerimi ellerken düşündüm de.. o nası bi görüntü öle yaa

ayy kendimi doğum masasında sancı çekerken, kocam da göğüslerimi ellerken düşündüm de.. o nası bi görüntü öle yaa kafamçokkarıştı

çok saçma ya öle şeymı olr doktorlr vr hemşrlr vr bıde kocn ellycksenn durmum zaten ortadaaaa tobe tobeeekafamçokkarıştı

beim eşimin tatiline denk geliyor kendimi sanslı hissediyorum 2.5 ay evde şimdiden korkmaya başladım bu bebege nasıl bakabilecekmiyim diye

o kordu ara ara benide yokluyor ama çok normal hayatımız tamamen değişecek

doğum yapan bir arkadaşım, bebekle eve geldikten sonra çok uzun vadeli kalan akrabaların olmasın demişti
onlar evde olunca sen devamlı aynı yerde emzirmek zorunda kalıyormuşsun, özellikle de erkekde varsa
ee bebek bazen 30-40 dk emiyor, hatta emerken uyuya kalıyor falan tekrar uyanıyor
bide 1-2 saatte bir emmek istiyor, kızı bir ay sonunda gördümde, sürekli yatak odasının duvarıyla bakışıp durmuş garibim, baya bunalımlardaydı. bana verdiği ilk nasihat bu oldu

slm güzel anneler bende kısmetse mart da doğum yapıcam geçmiş günleri anayım diye bi bakmak istedim topikinize
hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
günler okadar çabuk geçiyorki bi bakmışsınız son haftalardasınız o yüzden hamileliğinizin her günü çok kıymetli her anı çok değerli sona yaklaştıkca tuhaf hislere kapılıyor insan bir yandan az bi zaman kaldı bebeğimi kucağıma alacağım diye sevinirken diğer yandan ona okadar çok alışmış oluyorsunuzki hep orada olsun istiyorsunuz
tekrar hepinize sorunsuz bi hamilelik ve zamanında hayırlı doğumlar dilerimma.s.

ayy kendimi doğum masasında sancı çekerken, kocam da göğüslerimi ellerken düşündüm de.. o nası bi görüntü öle yaa kafamçokkarıştı

Kızlar benim okuduğum kitapta bu durum anlatılıyor kocaya falan gerek yok doğumun yavaş ilerlediği durumlarda kadının göğüs uçları uyarılınca oksitoksin salgılıyormuş yani bunu doktor yada ebe yapıyor doğumu hızlandırmak için ama bu eski bir yöntem zaten şimdi sun, sancı veriliyor zaten suni sancı dedikleri şey serum içindeki oksitoksin hormonu haberiniz olsun.

yosunlu popoyu kaldırmışlar mı kıslar bana mı öle qelio delikafaduldenalkisalkisalkis

Back
X