2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahdan baba hep bayan gelecek evim küçük oldugu için babam bile gelmiyor saolsun anlayışlı rahat edemem diye

slm güzel anneler bende kısmetse mart da doğum yapıcam geçmiş günleri anayım diye bi bakmak istedim topikinize
hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
günler okadar çabuk geçiyorki bi bakmışsınız son haftalardasınız o yüzden hamileliğinizin her günü çok kıymetli her anı çok değerli sona yaklaştıkca tuhaf hislere kapılıyor insan bir yandan az bi zaman kaldı bebeğimi kucağıma alacağım diye sevinirken diğer yandan ona okadar çok alışmış oluyorsunuzki hep orada olsun istiyorsunuz
tekrar hepinize sorunsuz bi hamilelik ve zamanında hayırlı doğumlar dilerimma.s.

teşekkür ederiz canım allah sanada hayırlı doğumlar versin bir avazda doğurursun inşallah

Kızlar benim okuduğum kitapta bu durum anlatılıyor kocaya falan gerek yok doğumun yavaş ilerlediği durumlarda kadının göğüs uçları uyarılınca oksitoksin salgılıyormuş yani bunu doktor yada ebe yapıyor doğumu hızlandırmak için ama bu eski bir yöntem zaten şimdi sun, sancı veriliyor zaten suni sancı dedikleri şey serum içindeki oksitoksin hormonu haberiniz olsun.
ve işte yine zeynep
bizi soru işaretlerimizden kurtardı delikafadulden

slm güzel anneler bende kısmetse mart da doğum yapıcam geçmiş günleri anayım diye bi bakmak istedim topikinize
hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
günler okadar çabuk geçiyorki bi bakmışsınız son haftalardasınız o yüzden hamileliğinizin her günü çok kıymetli her anı çok değerli sona yaklaştıkca tuhaf hislere kapılıyor insan bir yandan az bi zaman kaldı bebeğimi kucağıma alacağım diye sevinirken diğer yandan ona okadar çok alışmış oluyorsunuzki hep orada olsun istiyorsunuz
tekrar hepinize sorunsuz bi hamilelik ve zamanında hayırlı doğumlar dilerimma.s.
teşekkür ederiz canım
sen de bir avazda kurtulursun inşallah.. sağlıkla alırsın bebişini kucağına

benim eşimde bilmez doğumdan sonra hediye falan alındığını
geçenlerde söyledim, alacaksın dimi dedim,
alırım ne istiyorsun dedi
sana bırakıyorum içinden geldiği gibi güzel birşey al işte dedim
bakalım son telaşlarla inşallah unutmaz
ben kolayını buldum kızlarrr
ben kızımın adına mail adresi açtımmm
oradan mail gönderdim ilk koçiş deli oldu çok hoşuna gitti
şimdi bana hergün mail atıyor....
bende günlük baba bana bunu al şunu al diye sölüyommmm
istediğim çiçeğinde resmini gönderdim bebekli felan
baba bana doğduğumda bunu gönderirmisin h.gelsin canım kızım diye
dedi kaydirigubbakcemile3e sıkıysa yapmasınnn

gerçi benim koçiş o konuda Allah var ben düşünmeden yapar

uykum qeldi yaa bilmiyorumkismilemirmirmirmir

28qCp2.png
kıslar bu ticker mi dha iyi benim şuan kullandığım mı?
canım lilypie nin tarihleri şaşıyo hepp

opuyorumnanaktan

sağol canım, hayırlısıyla bebişini kucağını alırsın inşallah

bizde zamanımız yaklaşınca Ağustos anneleri topiğine böyle yazacakmıyız acaba :kedi:

ben kolayını buldum kızlarrr
ben kızımın adına mail adresi açtımmm
oradan mail gönderdim ilk koçiş deli oldu çok hoşuna gitti
şimdi bana hergün mail atıyor....
bende günlük baba bana bunu al şunu al diye sölüyommmm
istediğim çiçeğinde resmini gönderdim bebekli felan
baba bana doğduğumda bunu gönderirmisin h.gelsin canım kızım diye
dedi kaydirigubbakcemile3e sıkıysa yapmasınnn

gerçi benim koçiş o konuda Allah var ben düşünmeden yapar

kaydirigubbakcemile3 iyi yöntemmiş, ikide bir söylemekten iyidir
kızım istiyor hesabı aklinialirimsmile

ya bu evlat benim idrar torbama çok baskı yapıyor
bazen çok rahatsız oluyorum hatta canımın yandığı bile oluyo bilmiyorumkismile

saol canım Allah sanada hayırlı kolay doğum versin inşallahha.s.

Kızlar 4de ayrıntılı ultrason için randevun var.İşim vardı takıp edemedım randevuya yetişeyım dıye.hepiniz duanızı eksık etmeyın lütfen.Görüşürük sonra.Öptüm hepiniziolumunekankayizsmile

ya biraz ayıp olacak ama bişey soracam kakanızın rengi degişdimi kızlar ya özür diliyorum hepinizden resmen siyah yapıyorum kakamı

mayıştım mirmirmirmir
neyse ben oğluşumun resimlerini photoshoplim bari gamyoncuiremsu

Back
X