Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebek odanızda halı olcakmı
sonra ben sayıncada yalançı çıkıyommmKiz deamon oglun olacak diye kizlari listeden mi sutluyon. naniknanik:roflol:
evet ama odasına uygun alcammm şakkıdıkızlar bebek odanızda halı olcakmı
evet ama odasına uygun alcammm şakkıdı
bence de fazla ama ben tabloyu öyle okudum, belki de ben yanlış yorumlamışımdır..
leachten açıklama bekliyoruz:)
Ben bebek odasi yapmayacagim canim.
olumunekankayizsmile
naptın sevkililer gununde anlat bakayım sennnn benıde aldttın kesın ogun![]()
daem siteye uğramayan arkadaşları kaldır istersen listeden
tekrar dönerlerse yazarsın isimlerini
ama pekmezdeki doğal meyve şekeri değil mi? yani hamilelik şekeri yapar mı ki? ben de bikaç gündür günde 1 çorba kaşığı yutmaya başladım..
yok anam seni aldatmadım valla Şeniz
Değişiklik yapalım dedik kayınvalideye kahvaltıya gittik alsanaalsanasmile
hİÇ gitmedğmz bi yer ya (önceki gece ordaydık) alsanaalsanasmile
yok anam seni aldatmadım valla Şeniz
Değişiklik yapalım dedik kayınvalideye kahvaltıya gittik alsanaalsanasmile
hİÇ gitmedğmz bi yer ya (önceki gece ordaydık) alsanaalsanasmile
Ben koymuycam epey bir yerde okudum, halidaki tuyler vs. bebek icin alerji ve solunum yolu problemine sebep olabiliyormus.. ama ufak bi kilim koyabilirim
Ben doktoruma sordum, ozellikle bu ay bal da dahil sekerli herseye kontrol koymami yoksa cok ugrastirdigini soyledi.Pekmezi de sordum..hepsinin icine seker koyuyorlar eger bildigin biri yapmissa o da cok dikkatli yiyebilirsin dedi.. Tam tahil ekmegine gectim..tatliyi da cooook canim cekerse ucundan aliyorum. Muz, patates ve havuc da cok yemiycekmisim
uygun derken model olarakmı yoksa uygun dokuma bişi varmı bildiğin biyerdeevet ama odasına uygun alcammm şakkıdı
o zaman uyuyacağı yerde diyelim :ecrin_bebek:Ben bebek odasi yapmayacagim canim.
ben de..şimdilik gerekli değil bence..