2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence de fazla ama ben tabloyu öyle okudum, belki de ben yanlış yorumlamışımdır..
leachten açıklama bekliyoruz:)

pardon, şimdi gördüm. evet doğru okumuşsun ama tam 700 değil, biliyorsunuz 10-20 gr bile farkediyor. bir de bu içinde bulunduğunuz değil tamamladığınız haftaya göre bakılıyor, yani sağ altta öyle yazıyor

yok anam seni aldatmadım valla Şeniz
Değişiklik yapalım dedik kayınvalideye kahvaltıya gittik alsanaalsanasmile
hİÇ gitmedğmz bi yer ya (önceki gece ordaydık) alsanaalsanasmile
olumunekankayizsmile
naptın sevkililer gununde anlat bakayım sennnn benıde aldttın kesın ogun:(

Kızlar doktordan geldim şimdi. 498 gr. mış oğlum. Kocaman bi pipi gösterdi doktor şaşkınlıktan aaaa boyu kadar demişim :kedi: yarın da doppler için randevum var yine görcezzzz...

daem siteye uğramayan arkadaşları kaldır istersen listeden
tekrar dönerlerse yazarsın isimlerini

Bence de liste o sekilde daha guzel olur. kaydirigubbakcemile2
Mesela nr. 92 LEYLA 21, arkadasimiz bebegini kaybetmisti.
Belki diger ugramayanlarda da vardir oyle bir durum. :çok üzgünüm:
Eger gelirlerse tekrar eklenir.

ama pekmezdeki doğal meyve şekeri değil mi? yani hamilelik şekeri yapar mı ki? ben de bikaç gündür günde 1 çorba kaşığı yutmaya başladım..

Ben doktoruma sordum, ozellikle bu ay bal da dahil sekerli herseye kontrol koymami yoksa cok ugrastirdigini soyledi.Pekmezi de sordum..hepsinin icine seker koyuyorlar eger bildigin biri yapmissa o da cok dikkatli yiyebilirsin dedi.. Tam tahil ekmegine gectim..tatliyi da cooook canim cekerse ucundan aliyorum. Muz, patates ve havuc da cok yemiycekmisim

Aksam bir sevgililer gunu kutlamasi yapaydin canim kocanla. aklinialirimsmileaklinialirimsmile:kedi:

yok artık gidecek yermi bulamadınzzzz oyy oyyyy cosmom keske oraya gıtmesydnzde benı aldatsaydın :roflol:razıydım beeeeeeeeee

Ben koymuycam epey bir yerde okudum, halidaki tuyler vs. bebek icin alerji ve solunum yolu problemine sebep olabiliyormus.. ama ufak bi kilim koyabilirim

hıh işte bende onun için karar veremedim halı konusunda kararsızım kendi yatak odamda halı vs yok.acaba bebekler için özel yapım bişi varmı onu merak ettim

Ben doktoruma sordum, ozellikle bu ay bal da dahil sekerli herseye kontrol koymami yoksa cok ugrastirdigini soyledi.Pekmezi de sordum..hepsinin icine seker koyuyorlar eger bildigin biri yapmissa o da cok dikkatli yiyebilirsin dedi.. Tam tahil ekmegine gectim..tatliyi da cooook canim cekerse ucundan aliyorum. Muz, patates ve havuc da cok yemiycekmisim

Bana da doktor tuz'u azalt bu haftadan sonra ayagin, yuzun siser dedi.

kızlar ben cıkıyorum yapıstım kaldım valla
pc basında rahatsız oluyorum sonra hareket etmeyınce
öptüm hepınızı opuyorumnanaktan görüşürüz aksam
tesekkür ederız dae teyzesı

Back
X