2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaw kızlar ben o gülkurusunun attığı elbiselere bittimmm...
bir sürü de masraf yaptık ama sanırım bir iki tane süslü şey alacam oradan yaaa offf eyvahedigeldismile

dün mothercare e gittim pırlantalı ürünlere bakmaya.
hiç güzel şeyler yoktu sinir oldum :dilcikar: güzel ürünlerde dünyanın parası
mahalle aralarındaki küçük bebek dükkanları inanın daha uygun oradaki ürünlerden. önemi olan zaten %100 pamuklu olması.
.

Bende gittim malesef hiçbirşey yoktu özellikle erkek bebekler için yok kızlar için ufak tefekte olsa bulabiliyorsun. Ordançıktım chicco da %40 indirm vardı oradan 2 ad. body aldım ve gidip kendime çanta :) sanırım para harcama isteyim vardı dün :)

günaydın güzeller..nasılsınız?ben berbat bir gece geçirdim.2de bir uyandım istifra ettim bir sürü :( sonra tekrar yattım ama ne mümkün uyumak bir daha bir daha kac kere kalktım neredeyse hastaneye gidecektim.sanırım yediğim bişey dokundu.boğazım tahriş oldu cok fena.bugün de sesim cıkmıyor nezle gibi oldum.hastayım ve işe geldim yaa.dün hastalansaydım keşke evdeydim hiç değilse

çok geçmiş olsun cnm sabaha bişin kalmamış olsaydı hadi tamamdıda hala rahatsız hissediyosan dr a git bence hem istirahat alırsın

gunaydin1.gif

.

Bende gittim malesef hiçbirşey yoktu özellikle erkek bebekler için yok kızlar için ufak tefekte olsa bulabiliyorsun. Ordançıktım chicco da %40 indirm vardı oradan 2 ad. body aldım ve gidip kendime çanta :) sanırım para harcama isteyim vardı dün :)

hangi alışveriş merkezindeydin. ben maltepe carrefour daydım. chiccoya da baktım ama birşey almadım tuttum kendimi delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Geçmiş olsun pembik, umarım şimdi iyisindir. Hastaneye gidip rapor alsaydın keşke.

kızlar hepiniz çok sağolun.midem iyi düzeldi ama sanırım grip falan olucam.hem bitkinim hem de boğazım acıyor.idare ederim artık bugün de yarın kötü olursam gelmem.gece doktora gitseydim zaten alacaktım rapor ama doktora gitmek istemedim.

dün mothercare e gittim pırlantalı ürünlere bakmaya.
hiç güzel şeyler yoktu sinir oldum :dilcikar: güzel ürünlerde dünyanın parası
mahalle aralarındaki küçük bebek dükkanları inanın daha uygun oradaki ürünlerden. önemi olan zaten %100 pamuklu olması.

Bana geçen hafta mothercaredeki kızlar bu ay sürekli indirimdeydik o yüzden pırlantalı ürün bu ay ya hiç olmaz yada çok az olur demişti o yüzden ben gitmedim dünbilmiyorumkismile

yaw kızlar ben o gülkurusunun attığı elbiselere bittimmm...
bir sürü de masraf yaptık ama sanırım bir iki tane süslü şey alacam oradan yaaa offf eyvahedigeldismile

Bende çok beğendim bende alıcam ama bebişim doğduktan sonra alırım özgem sende öyle yap şimdi bir sürü şey aldın zaten bi doğsun gelişimini görelim 3-6 aylık falan alırız okadar para verip bebeğe hiç giydiremezsek üzülürüm sonra

Pembikcim geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi bi doktora görün istersen

ay kızlar 2 qündür qezmekten ayaklarıma kara sular indi
ama oğluşuma bir sürü ciciler aldık annemle..
bu qün evdeyim çok şükür yaa dinlencem biraz kaydirigubbakcemile3

ya sen niye kendini bu kadar telef ediyorsun. otur azıcık evinde bebek eşyaları kaçıyor mu??
zaten rahatsızsın hala geziyorsun fıldır fıldır

günaydın bayanlar

zeynepcim kreş için 3 yaş en ideal yaş . çocuk 3 yaşından itibaren sosyalleşmeye başlıyor. uzmanların bir çoğu da 3 yaşından sonra anne evde bile olsa çocuğun kreşe gitmesini öneriyor.bende 3 yaşında kreşe göndermeyi düşünüyorum

bende 3 yaşında göndermeyi planlıyorum

ay evet yaa bu cumartesi ve pazar beni de büyük işler bekliyor.
taşınma firması olarak Trakyalılar diye bir firma var, orayla anlaştık.
daha önce orayla taşıtan tanıdıklar var çok iyi olduklarını söylediler.
herşey, tabak çanakları dahil onlar toplayacak, biz hiçbir şeye dokunmayacağız.
eşyaları demonte, sonrada monte edecekler fln fln herşey
700 TL.
bize bir tek yeni evde tabak çanakları ve giysilerimizi yerleştirme işi kalacak.

kolay gelsinnn yiirummm

Bende çok beğendim bende alıcam ama bebişim doğduktan sonra alırım özgem sende öyle yap şimdi bir sürü şey aldın zaten bi doğsun gelişimini görelim 3-6 aylık falan alırız okadar para verip bebeğe hiç giydiremezsek üzülürüm sonra
ayy öyle mi diyosunnn eyvahedigeldismile

ya kızlar ben hep aynı rüyayı görüyorum karnımın içini görüyorum ve bebek erkek kız diil dünde eşim görmüş bebek çıkmaya çalışıyomuş içerden ve erkekmiş hayırlısı olsun tabi allah hayırlısını versin de perşembe günü 4 d giricem çatlıyorum meraktan birde bana hiç kilosunu sölemediler bu güne kadar ve ben usg de bebeği görünce herşeyi unutuyorum soracak hiçbişim kalmıyo eve gittikten sonra aklım başıma geliyo bu defa not alcam sorcaklarımı bilmiyorumkismile

Cleopatraa hani oğluna aldığın cicilerin resmini yükleyecektin???

ya sen niye kendini bu kadar telef ediyorsun. otur azıcık evinde bebek eşyaları kaçıyor mu??
zaten rahatsızsın hala geziyorsun fıldır fıldır

ya ağırlaşmadan oğluşumun herşeyini tamamlamak istiorum..
7 aydan sonraya birşey kalmasın
7. ayımın içinde herşeyi bitmiş olur allahın izniyle yaa
kendime hastane için çanta bile aldım..
ama oğluşuma çok qüzel şeyler aldım yaaa
resimlerini çekip eklerim bi ara opuyorumnanaktan

Back
X