2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yataktan fln kalkarken artık kendimi kaplumbaga gibi hissetmeye başladım sempatiksalakcinni

bende ağırlaştım ya..yataktan kalkman ,otururken yatmam,bir taraftan bir tarafa dönmem falan 2 saatte soluk soluk soluğa ancak oluyor...8-9. ayda nasıl olucam bilemiyorum...kayınvaldem de çabuk ağırlaştın sen napcan son zamanlarda diyor...

bende düz yolda at gibi gidiyorum. ama 2 merdiven çıkayım hemen tıkanıyorum. nasıl iş anlamadım

bencede tabi erken bunları konuşmak için ama dün sitedeki konuyu görünce tedirgin oldum
yaş olayıda çocuğa bağlı eğer 3 yaşında kendini iyi ifade edebilen bir çocuksa ve hiperaktifse evde bakıcıyla yada babaanneyle tutmak yanlış olur

valla canım aynen öle benim yeğenim var 2 tane biri 2,5 yaşında biri 1 yaşında evde bakıcıları var şu an mecbur bakıcı tuttu abimler küçük olan prematüre doğdu kreşe verip çocuğun mikrop kapma olayını engellemek için birde 1 yaşında ama erken doğduğu için aslında şuan 9 aylık felan yani, ama büyük kızı ede çok sıkılıyor bi ara kreşe 3 günlüğüne oyuna gitti ama sürekli gitmediğinden alışamadı çocuk evde bunaldı ve acayip huysuz olabiliyor tan kreş yaşı ama kardeşi yüzünden oda eve mahkum hiç dıları çıkamıyo hayali arkadaşları var düşün yani....

günaydın güzeller..nasılsınız?ben berbat bir gece geçirdim.2de bir uyandım istifra ettim bir sürü :( sonra tekrar yattım ama ne mümkün uyumak bir daha bir daha kac kere kalktım neredeyse hastaneye gidecektim.sanırım yediğim bişey dokundu.boğazım tahriş oldu cok fena.bugün de sesim cıkmıyor nezle gibi oldum.hastayım ve işe geldim yaa.dün hastalansaydım keşke evdeydim hiç değilse
geçmiş olsun canım dikkat et hafif şeyler ye sıcak bişey içme boğazın daha fazla tahriş olmasın ılık ıhlamur felan iç..

yaw kızlar ben o gülkurusunun attığı elbiselere bittimmm...
bir sürü de masraf yaptık ama sanırım bir iki tane süslü şey alacam oradan yaaa offf eyvahedigeldismile
kıss çok pahalı bee 89 tl yazıyo >

Hadi hayırlısı, cinsiyeti ne olursa olsun Allah sağ sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize.

ben cok uzun süre ayakta kalıp yorulduysam sonra da dinlenmek için uzandıysam aman allahım benim o yataktan kalkışım tam bir işkence oluyor bir sağa bir sola savruluyorum belim ağrısından bacaklarım acıyor falan en son dün yasadım.çok yordum kendimi dün çok sonra da böyle hastalandım işte bilmiyorumkismile

benim doktor tetanoz aşısını gereksiz buluyormuş yapmadı.

evde kendi kendine doğum yaparsan, makas paslı olur, sağlıksız ortam olur diye yapılıyormuş tetanoz, ben gerek görmüyorum dedi.

Napsamki

yaw kızlar ben o gülkurusunun attığı elbiselere bittimmm...
bir sürü de masraf yaptık ama sanırım bir iki tane süslü şey alacam oradan yaaa offf eyvahedigeldismile

kız nerde onlar ben görmedim...merak ettim...

Bana geçen hafta mothercaredeki kızlar bu ay sürekli indirimdeydik o yüzden pırlantalı ürün bu ay ya hiç olmaz yada çok az olur demişti o yüzden ben gitmedim dünbilmiyorumkismile

Bende çok beğendim bende alıcam ama bebişim doğduktan sonra alırım özgem sende öyle yap şimdi bir sürü şey aldın zaten bi doğsun gelişimini görelim 3-6 aylık falan alırız okadar para verip bebeğe hiç giydiremezsek üzülürüm sonra

Pembikcim geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi bi doktora görün istersen

bende farketmeden bi dolu almışım annem kızdı yeter bady felan alma çok oldu diye dış kıyafet al diyor akannehirazcık büyüsünde

ya kızlar ben hep aynı rüyayı görüyorum karnımın içini görüyorum ve bebek erkek kız diil dünde eşim görmüş bebek çıkmaya çalışıyomuş içerden ve erkekmiş hayırlısı olsun tabi allah hayırlısını versin de perşembe günü 4 d giricem çatlıyorum meraktan birde bana hiç kilosunu sölemediler bu güne kadar ve ben usg de bebeği görünce herşeyi unutuyorum soracak hiçbişim kalmıyo eve gittikten sonra aklım başıma geliyo bu defa not alcam sorcaklarımı bilmiyorumkismile
kıs not al dr soracaklarını unutma sor mutlaka

geçmiş olsun canım dikkat et hafif şeyler ye sıcak bişey içme boğazın daha fazla tahriş olmasın ılık ıhlamur felan iç..

sağol tatlım benden size tavsiye iyiyim deyip kendinizi yormayın sakın ve yediklerinize giydiklerinize dikkat edin.bilmiyorumkismile

cnm bana ilk önce erkek dediler 2 farklı dr da erkek dedi ama aradan 3 hafta daha geçti sonra hep kız bu dediler en son iki hafta önce yine kız dediler ama ben hep normal usg ile baktırdım 4 d ilk kez gircem
kıss sevra senin niye tickerin ve avatar resmin yok yaww:uhm:

Back
X