• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    29
Kızlar günaydın bizde 13+ 4 de perinatoloji dr detaylı renkli ultrasona gittik. 1 saate yakın sürdü. Her yer detaylı ölçülerek incelenerek rapor hazırlandı .Şükür her şey yolunda.
Benim şuan sıkıntım kabızlık çekiyorum. Bitki çayları da kullanmak istemiyorum.
Sizlerde var mı bu durum Ne önerirsiniz ?
masallah masallah, allah hep bastan sona iyi haberlerle gelmeyi nasip etsin. Detaylı ultrason için erken degil mi ? yoksa normal mi bilmediğim için soruyorum.

Bende 12. haftayla beraber kabızlık sorunu başladı. hafta sonu maf oldum. Dr bitki çayı önermiyor ama fitil yazdı bana Gliserin diye gebelikte güvenli. Onu kullandım cok şükür rahatladım.

Birde Sabahları asidi düşük zeytinyagı limon içtim. gün içinde bol bol kayısı kaynatıp blendirdan geçirip meyve suyu gibi içtim baya iyi oldu. Kefir beni rahatsız ediyor ama sizi rahatsız etmiyorsa Kefir de bağırsakları hızlandırıyor.

canım civcivim bugün 11+3. Belirti yapsa kızıyorum yapmasa ayrı kızıyorum. Daha şimdiden delirtti birazcık 😂 12-13e yaklaştıkça azalma olur rahat ol diye rahatlatıyorum kendimi😂 2 haftacık daha sabredicez

Kızlar günaydın bizde 13+ 4 de perinatoloji dr detaylı renkli ultrasona gittik. 1 saate yakın sürdü. Her yer detaylı ölçülerek incelenerek rapor hazırlandı .Şükür her şey yolunda.
Benim şuan sıkıntım kabızlık çekiyorum. Bitki çayları da kullanmak istemiyorum.
Sizlerde var mı bu durum Ne önerirsiniz ?
kendi doktorunuz mu gidin dedi? illa perinatoloji bölümü mü bakıyor detaylı usg'ye? ben 13+0'da kontrole gidicem detaylı ve ense kalınlığı için oraya mı gitmek lazım

Benim 6. Hissim kuvvetlidir siz kız olsun diye umut ediyorsunuz (tabiki başta sağlıklı olsunlar hepimiz için ) erkek hissediyorum sizin icin

ay minik fasulye seniiii erkek miiii acabaaaaaa masallah masallah.

bana seninki erkek gibi geldi ya kese fasulye gibi 😂
Ay erkek olursa da napayım birini büyüttük bunu da büyütürüz 😂😂 ama aşırı merak ediyorum yani çoğunluk şunu diyor diyeceğim bir durumda yok kime desem farklı bişey söylüyor son 17 gün 😂

Kız banada bakın 9. haftadan bu da kendime yorum yapamıyorum arzularım adil olmama engel oluyor 😂😂😂
Kız istiyordun demi canım :) kızdır umarım ben cok anlamam ama kızlar şekilsiz erkekler hızlı şekilleniyor teorisinden mutlu olacagın cevabı verebiliriz shshhs ama nedense sadece hissel olarak bana da erkek gibi geldi. Şeyi merak ediyorum genellikle ilk bebek neyse ikinci bebegin de cinsiyeti aynı mı oluyor :)

kendi doktorunuz mu gidin dedi? illa perinatoloji bölümü mü bakıyor detaylı usg'ye? ben 13+0'da kontrole gidicem detaylı ve ense kalınlığı için oraya mı gitmek lazım
12-13 de detaylıdan kasıt burun ölçümü ense kalınlığı vs bakıyorlar ama bunu normal kadın dpğum uzmanları da bakıyor perinatolog şart değil diye biliyorum ama doktor önerdiyse bişey diyemem 19-24 arasında organ taraması için perinatolog şart sadece hatta tablonun üstünede sabitlediğim görselde yazıyor

masallah masallah, allah hep bastan sona iyi haberlerle gelmeyi nasip etsin. Detaylı ultrason için erken degil mi ? yoksa normal mi bilmediğim için soruyorum.

Bende 12. haftayla beraber kabızlık sorunu başladı. hafta sonu maf oldum. Dr bitki çayı önermiyor ama fitil yazdı bana Gliserin diye gebelikte güvenli. Onu kullandım cok şükür rahatladım.

Birde Sabahları asidi düşük zeytinyagı limon içtim. gün içinde bol bol kayısı kaynatıp blendirdan geçirip meyve suyu gibi içtim baya iyi oldu. Kefir beni rahatsız ediyor ama sizi rahatsız etmiyorsa Kefir de bağırsakları hızlandırıyor.
37 yaşında oldugum için dr erken önerdi. Normal 20 haftalarda falan oluyormuş
Kefir rahatsız etmiyor onu deneyeyim o zaman :) Çok tşk ederim .Fitilin görselini bana atar mısınız internetten baktım ama pediatri falan yazıyor.

37 yaşım Sanırım yaştan dolayı erken detaylı ultrason istedi. Evet normal de 20 haftadan sonra gidiliyormuş genelde.

37 yaşında oldugum için dr erken önerdi. Normal 20 haftalarda falan oluyormuş
Kefir rahatsız etmiyor onu deneyeyim o zaman :) Çok tşk ederim .Fitilin görselini bana atar mısınız internetten baktım ama pediatri falan yazıyor.
Bende 36 yaşındayım dr a bi sorayım merak ettim.

Fitil görseli
1765188431281.webp

Kabızlık için bende fitili kullandım kanama alanım olup ıkınmayla daha da zarar vermeyelim diye zararı yok.

Back
X