2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yewrum dr banada aynı şekilde eskiden evlerde doğum olurmuş sağlıksız
şimdi sen bilirsin bence gerek yok deedi ama ben gittim yaptırdım bunun sonrasıda var doğumdan sonra bile tetenoz sonrası ölüm olabilirmiş Allah korusun

hadi ya,
aynı hastanedemi oldun başka yerdemi o zaman?

E öyle ama ben kendimi ii hissetmiyorum dediğimde de iice kötü olmaya başlıyorum. Sanki psikolojik olarak kendimi bırakıyorum. O yüzden de sürekli kendimi bomba gibiyim, maratona bile katılabilirim diye telkin ediyorum.

ben bazen hamile olduğumu unutuyorum evde iş yaparken halimi görsen anlardın demek istediğimi kaydirigubbakcemile3 allaha şükür sorunsuz gecti 5 ay..o acıdan sanırım rahat davranıyorum biraz da.ama yine de kendimize 2 kat daha fazla dikkat etmek lazım.

kıss sevra senin niye tickerin ve avatar resmin yok yaww:uhm:

aaahhh ahh tickeri yapmayı beceremedim resme gelince bu p.c hiçbişi açmıyo hiçbişi yüklemiyo resim falan birçoğunu göstermiyo hastane p.c hepsi yasaklı onun için yok benim hiçbişim.mafoldumben

gunaydın hanımlar bısey sorcam kuvet alırken aramamız gereken bır ozellık varmı.yoksa hepsı aynımıdır.

Giderli olması en önemli özellik. Birde küçük boy alma ayrıca şimdi içine oturtabileceğin küvetler var bu küveti satmayan satıcılar genelde önermiyor zaten bebeği oturtmak sakıncalı diye ama bebek ilk 6 ay küvette yıkanmıyor sonuçda daha sonrada kullanılıyor o yüzden içinde kendinden oturma ve tutunma yerleri olması çok rahat oluyor bilgine.

Canım sen hamilelik yüzünden mi evdesin?

Hamile olunca işten çıkmıştım :( birde ilk dönemlerde ayağım kayıp düşmütüm :( aradan 10gün geçtikten sonra 12. haftamda kanamam oldu 1 ay evde yattım . Şimdi doktorum iyisin sadece plesenta biraz aşağı yerleşimli ama sorun olmaz dedi. Ailedekiler de bunu bildiği için sürekli tek çıkma dışarı diyorlar kimse de yok eşimi bekliyorum mecburen.

ya ben alayım diyodum geçen abimlerle alışveriişe çıktık
vazgeçirdiler de ondan küvette yıkaması sorun oluyor zaten hareketlenince durmuyolar bile boşuna alma dediler yengem hep ben kucağımda yıkadım sizin banyo zaten müsait sıcak da olur küvete boşuna para verme bizimki duruyo verelim dedi
sonra düşündüm ev zaten küçük koyacak yerim yok 6. aydan sonra harbiden küvete yatmıyolar vazgeçtimbilmiyorumkismile

ben bazen hamile olduğumu unutuyorum evde iş yaparken halimi görsen anlardın demek istediğimi kaydirigubbakcemile3 allaha şükür sorunsuz gecti 5 ay..o acıdan sanırım rahat davranıyorum biraz da.ama yine de kendimize 2 kat daha fazla dikkat etmek lazım.

valla masallah dıyım kendıme ben cok cok az sorun yasadım
evın her ısını yapıyorum evden annemler ve hastane yürüyerek yarım saat
süreklı yürüyerek gıder gelırım..günlük yürüyüs mutlaka yapıyorum
ama ne bıleyım yıne de yolun yarısındayız daha ne olcagı bellı olmaz
Allah hepımıze kolay dogumlar versın insallah calısıyo olanlar valla
sıze bazen ıcım gıdıo üzülüyorum :gitme:

ne yaptın ukla ya böyle soru sorulur mu.
sevra daha özel msjlarına bakmayı beceremedi. birde işin içine tickerla avatar girerse ben istifa ederim kk dan sempatiksalakcinni

açmıoooo açmıoooooo bu p.c açmıo özel msj falan anlamıo bu p.c

aaahhh ahh tickeri yapmayı beceremedim resme gelince bu p.c hiçbişi açmıyo hiçbişi yüklemiyo resim falan birçoğunu göstermiyo hastane p.c hepsi yasaklı onun için yok benim hiçbişim.mafoldumben
bilmiyorumkismile:uhm:

Back
X