2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Giderli olması en önemli özellik. Birde küçük boy alma ayrıca şimdi içine oturtabileceğin küvetler var bu küveti satmayan satıcılar genelde önermiyor zaten bebeği oturtmak sakıncalı diye ama bebek ilk 6 ay küvette yıkanmıyor sonuçda daha sonrada kullanılıyor o yüzden içinde kendinden oturma ve tutunma yerleri olması çok rahat oluyor bilgine.

saol canım nerde buluruz pekı bu ozellıklerdekı kuvetı bılgın varmı

Hamile olunca işten çıkmıştım :( birde ilk dönemlerde ayağım kayıp düşmütüm :( aradan 10gün geçtikten sonra 12. haftamda kanamam oldu 1 ay evde yattım . Şimdi doktorum iyisin sadece plesenta biraz aşağı yerleşimli ama sorun olmaz dedi. Ailedekiler de bunu bildiği için sürekli tek çıkma dışarı diyorlar kimse de yok eşimi bekliyorum mecburen.

aynen ya koca apartmandada bi allahın kulu yok slm versen bi dahakine tanımıolar,genelide çalışan zaten..kös kös oturuorum bende akşama kadar

ya ben alayım diyodum geçen abimlerle alışveriişe çıktık
vazgeçirdiler de ondan küvette yıkaması sorun oluyor zaten hareketlenince durmuyolar bile boşuna alma dediler yengem hep ben kucağımda yıkadım sizin banyo zaten müsait sıcak da olur küvete boşuna para verme bizimki duruyo verelim dedi
sonra düşündüm ev zaten küçük koyacak yerim yok 6. aydan sonra harbiden küvete yatmıyolar vazgeçtimbilmiyorumkismile

Sanırım bu durumda çocuktan çocuğa ve kişiden kişiye değişen bişey benim yeğenim 16 aylık küvette yıkanıyor hala bayılıyor küvette oynamaya zaten. Ayrıca bir arkadaşımın evindeki banyo duşakabindi sırf oğlu küvette yıkanmayı seviyor ve öyle yıkanıyor diye küvet yaptırdı banyoya 2 yaşına kadar o küvetin içine bebek küvetini koyuyordu oğlu uynuyordu şimdide normal küvetin içinde oynuyor dediğim gibi değişen bi durum bu.

valla masallah dıyım kendıme ben cok cok az sorun yasadım
evın her ısını yapıyorum evden annemler ve hastane yürüyerek yarım saat
süreklı yürüyerek gıder gelırım..günlük yürüyüs mutlaka yapıyorum
ama ne bıleyım yıne de yolun yarısındayız daha ne olcagı bellı olmaz
Allah hepımıze kolay dogumlar versın insallah calısıyo olanlar valla
sıze bazen ıcım gıdıo üzülüyorum :gitme:

saol canım.benim de aynenher işimi yemeğimi basından beri kendim yapıyorum ve de çalışıyorum dediğin gibi.allah yardım ediyor bir sekilde işte.hepimize sağlıklı bir doğum nasip etsin allah insallah

aynen ya koca apartmandada bi allahın kulu yok slm versen bi dahakine tanımıolar,genelide çalışan zaten..kös kös oturuorum bende akşama kadar

walla öle yan komşum bizimle aynı asansöre binmiyor . Çok ilginçler . bir iki tanesiylede kapıda asansörde konuşuyoruz

Sanırım bu durumda çocuktan çocuğa ve kişiden kişiye değişen bişey benim yeğenim 16 aylık küvette yıkanıyor hala bayılıyor küvette oynamaya zaten. Ayrıca bir arkadaşımın evindeki banyo duşakabindi sırf oğlu küvette yıkanmayı seviyor ve öyle yıkanıyor diye küvet yaptırdı banyoya 2 yaşına kadar o küvetin içine bebek küvetini koyuyordu oğlu uynuyordu şimdide normal küvetin içinde oynuyor dediğim gibi değişen bi durum bu.

bu bebeklerinde gönlünü etmek ne zor iş. en iyisi herşeyi doğduktan sonra almak. sonra elimizde patlamasın

kızlarr kızımın ismini tuğçe koyucaz...nasıl isim sizce,kaynanamlar atak yapmadan karar verelim dedim,abuk sabuk bişi çıkartırlardı yoksa :D

saol canım nerde buluruz pekı bu ozellıklerdekı kuvetı bılgın varmı

Eminönünde var hemde heryerden daha ucuz e-bebekte baktım ben 50-60 tl di eminönünde içinde kendinden oturtma yeri olmayanlar 9 TL. Ama çok vaktim yoktu ayrıntılı bakamadım kendinden oturtmalı olan bulamadım orda ama kesin vardır.Kveti yerleştireceğin demirde ayrı satılıyor onlarda 20 TL

Hamile olunca işten çıkmıştım :( birde ilk dönemlerde ayağım kayıp düşmütüm :( aradan 10gün geçtikten sonra 12. haftamda kanamam oldu 1 ay evde yattım . Şimdi doktorum iyisin sadece plesenta biraz aşağı yerleşimli ama sorun olmaz dedi. Ailedekiler de bunu bildiği için sürekli tek çıkma dışarı diyorlar kimse de yok eşimi bekliyorum mecburen.

Geçmiş olsun canım, risk olunca evde olmak en iiyisi.

ya ben alayım diyodum geçen abimlerle alışveriişe çıktık
vazgeçirdiler de ondan küvette yıkaması sorun oluyor zaten hareketlenince durmuyolar bile boşuna alma dediler yengem hep ben kucağımda yıkadım sizin banyo zaten müsait sıcak da olur küvete boşuna para verme bizimki duruyo verelim dedi
sonra düşündüm ev zaten küçük koyacak yerim yok 6. aydan sonra harbiden küvete yatmıyolar vazgeçtimbilmiyorumkismile

Kız ukla nerde yıkaycan bebişi anlamadım ben hala, duşun altına mı sokacan?

ben bazen hamile olduğumu unutuyorum evde iş yaparken halimi görsen anlardın demek istediğimi kaydirigubbakcemile3 allaha şükür sorunsuz gecti 5 ay..o acıdan sanırım rahat davranıyorum biraz da.ama yine de kendimize 2 kat daha fazla dikkat etmek lazım.

Doğru diyorsun canım, bebişleri unutmadan ama kendimizi de çok boş bırakmadan iş yapmak lazım.

Back
X