2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahtan sezaryana almamışlar seni sempatiksalakcinni
tam türk filmi gibi olurdu o zaman
ayyyy Allah korusun aynen dedigin gibi olurdu canim.haberlere falan cikardim herhalde.ama kadin karsimda uyuyordu zaten bosuna demisim agrim yok suyum yok diye anlamamis ki.

arkadaslar birde drum dediki cok fazla oturma,o zaman bebek slkisiyormus.ben cikiyorum kendinize cok iyi bakin.Allahima emanet olun.hepinize tekrar tesekkür ederim.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3sagol canim yaaaabakalim ben gittim siz ne zaman gideceksiniz,yalanci dogum agrilari baslayacak,daha kac kere gidecegiz acaba benimkisi yalancida degildi ama olsun hic olmazsa gittigimde yabancilik cekmemsempatiksalakcinni

Ayy tırsmaya başladım, ama sağlıkla gelsinler, onun için katlanırım.

ya anneme yıkmasın herşeyi
uyuz oluyom
ama aslında tlfnda ne dicek onu merak ediyom uklam

ben olsam cagrrdm bu fıkre ve ıcraat gostermeye alısması lazımmmm en aznda gorunce belkı utanrr cagr sen cagır

ben olsam cagrrdm bu fıkre ve ıcraat gostermeye alısması lazımmmm en aznda gorunce belkı utanrr cagr sen cagır

aradım azonce
o kadar ballı bi kadınki
yarın baba ameliyat olcakmış
nasıl geliyim diyo

arkadaslar birde drum dediki cok fazla oturma,o zaman bebek slkisiyormus.ben cikiyorum kendinize cok iyi bakin.Allahima emanet olun.hepinize tekrar tesekkür ederim.opuyorumnanaktan

eee ben hep bilgisayarın başında oturuyorum işim gereği:uhm:
yatak mı getirsem ofise ne yapsam

bilet buldun mu
ya bende cumartesı kocıs calısıyo sızın pesınıze takılsam
canım can bebeden gelmiş 2 tane benim iş yerindeki kızlara dedim anne bebek dergisinden isteyin bana 2 tane diye daha gelecek
gel ozaman bana 2 tane daha gelmezsa sana kapıdan alırık hihoyyyt

ya anneme yıkmasın herşeyi
uyuz oluyom
ama aslında tlfnda ne dicek onu merak ediyom uklam
kızım çok karışırsa ya ne olcak ???
ben hep kendim aldım yada annemle gittim
kayınvalidemler kendileri alıyprlar bana da şunu aldım felan diyo peki diyom
ama alışverişe çıkmıyoz beraber zaten gereksiz bişey vaktimde yok bi c.tesim var onda da annem yada eşimle yada işte öle arkadaşlarla bakıyoz

eee ben hep bilgisayarın başında oturuyorum işim gereği:uhm:
yatak mı getirsem ofise ne yapsam
ya bende bazen öle bi zaman oluyoki tuvalete bile zor kalkıyorum
acayip yoğunum kızlar yaaaa öle böle değil ama laf yetiştirmeye çalışıyom size sıkıldım sabah beri rapor hazırlamaktan kafam bulandı cumada yönetim kurulu toplantısı var şehir dışında yetiştir diyor müdür deli olcamm istemiyom sık boğaz edilmekkohaoldumsmile

kızım çok karışırsa ya ne olcak ???
ben hep kendim aldım yada annemle gittim
kayınvalidemler kendileri alıyprlar bana da şunu aldım felan diyo peki diyom
ama alışverişe çıkmıyoz beraber zaten gereksiz bişey vaktimde yok bi c.tesim var onda da annem yada eşimle yada işte öle arkadaşlarla bakıyoz

ya kadının ilgisizliği kudurtuyo beni uklam
öldüremmi
katil olammıbilmiyorumkismile

aradım azonce
o kadar ballı bi kadınki
yarın baba ameliyat olcakmış
nasıl geliyim diyo

puhahaha hadiyaa valla 4 ayak ustune dustu derler ölesinneeee bal ötesi bişi var sanrm neyse sende cgrms oldn bıttı annenle keyfını cıkara cıkaraaaaaa alısverıs yap darısıda basıma inşalllaaahhh yrnda hava böle guzel olursaaa keyfıne dıcek yok elhamracmmmm

bende wc ye gitmeye üşeniyorum bir gün wc kapısının önünde altıma edeceğim ama ne zaman

kaydirigubbakcemile3 AYYY EFET BENM WC DE BOZUK KAC GUNDR İŞ HANINDA WCYR GITMEKDE ZOR GELYR TUT BABAM TUT ÖLCEM EN SON GÖREVLIYE DEDIM VALLA HAMILEYM SU TASIYAMAM KAT KAT MERDIVEN INIP CIKAMAMDA İŞİMN İÇNDEEEE DEYNCEEE ADAM KOŞMUŞ GELMİŞ BİDE DIYOR İŞİM COKTU AMA HAMILEYIM DEYNCE DURUM ÖNEMLİ DEDIM DIYOR BILSEM 2 HAFTA ÖNCEDEN SÖLERDİM BEEE

ya kadının ilgisizliği kudurtuyo beni uklam
öldüremmi
katil olammıbilmiyorumkismile
ya kızım bak sana şöle diyim ben hamile kalmadan önce tedavi gördüm 2 yıl
bu 2 yıl boyunca sinirlerim çok bozukdu k.validem hep işte memlekette şu soruyo çocuk yokmu bilmem ne diye felan sölüyodu tedavi olduğumuzu bile bile ben deli oluyodum sanki kendi bilmiyo bi kes de açıp bişey demiyodu millete neyse
sonra kendiliğimden hamile kaldım eşim çalışmıyodu bebiş süprizi için aradık
söledik aaa dedi bende eşimden için işe girdi diye müjde vereceksiniz sandım dedi bana ne bozuldum anlatamam anneme söledim hüngür hüngür ağladı kadın bende dedim eşime annen pek mutlu olmadı gibi dedim annemle aynı tepkiyi verir sanmıştım nede olsa ilk ve tek torunları neyse dr gidiyoruz dönüşte arıyorum (ama hep ben arıyorum dr sonra, bu arada annem hep heyecanla bekliyodu dr dönüşlerimizi) kayınvalidemi işte dr böle dedi şukadar olmuş bunu yapıcam felan diye ama tık yok sormuyo yada bi tepki bile yok sevinmek adına, bende o gün bugündür hiç ama hiç aramıyorum artık dr dönüşü, bir keresinde sordu sadece niye aramıyosunuz diye bişey yok ki dedim aranacak, böyle yapınca bende daha aramıyorum işte eşime soruyor ne yapıyor bebiş iyi mi diye eşimde iyi hareket ediyo işte bilge dinleniyo felan diyo okadar
alışverişe gelince biz beraber gitsek bile parayı ben ödüycem için çağırmama gerek yok evlendiğimde de böle oldu bebişde de hiç bişeye karışmadılar, şimdi kendi kendine yelek felan örüyo işte bide penye battaniye almış sen alma dedi dedim ben aldım zaten hastane çıkışında var neyse 1 tane daha alacaktım gerek kalmadı saolun dedim öyle yaniboshayallersmile

Back
X