ya kızım bak sana şöle diyim ben hamile kalmadan önce tedavi gördüm 2 yıl
bu 2 yıl boyunca sinirlerim çok bozukdu k.validem hep işte memlekette şu soruyo çocuk yokmu bilmem ne diye felan sölüyodu tedavi olduğumuzu bile bile ben deli oluyodum sanki kendi bilmiyo bi kes de açıp bişey demiyodu millete neyse
sonra kendiliğimden hamile kaldım eşim çalışmıyodu bebiş süprizi için aradık
söledik aaa dedi bende eşimden için işe girdi diye müjde vereceksiniz sandım dedi bana ne bozuldum anlatamam anneme söledim hüngür hüngür ağladı kadın bende dedim eşime annen pek mutlu olmadı gibi dedim annemle aynı tepkiyi verir sanmıştım nede olsa ilk ve tek torunları neyse dr gidiyoruz dönüşte arıyorum (ama hep ben arıyorum dr sonra, bu arada annem hep heyecanla bekliyodu dr dönüşlerimizi) kayınvalidemi işte dr böle dedi şukadar olmuş bunu yapıcam felan diye ama tık yok sormuyo yada bi tepki bile yok sevinmek adına, bende o gün bugündür hiç ama hiç aramıyorum artık dr dönüşü, bir keresinde sordu sadece niye aramıyosunuz diye bişey yok ki dedim aranacak, böyle yapınca bende daha aramıyorum işte eşime soruyor ne yapıyor bebiş iyi mi diye eşimde iyi hareket ediyo işte bilge dinleniyo felan diyo okadar
alışverişe gelince biz beraber gitsek bile parayı ben ödüycem için çağırmama gerek yok evlendiğimde de böle oldu bebişde de hiç bişeye karışmadılar, şimdi kendi kendine yelek felan örüyo işte bide penye battaniye almış sen alma dedi dedim ben aldım zaten hastane çıkışında var neyse 1 tane daha alacaktım gerek kalmadı saolun dedim öyle yaniboshayallersmile