2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar araya dalıyorum da dün detaylı ultrasonumuz vardı.Benim kız ters duruyor.Baş yukarda bacaklar aşağıda...Dr sonra dönebilir dedi ama dönmeyebilirmiş de ,bu durumda olanınız var mı?

ıspnakalı pıdelerımı hazırladım kocıs cıkınca arıycak fırını öle acıcam..
bıde un helvası kavurayım gecen gun kanarya öluyorum dedıgınde aklımıza dusurmustu=))

Kızlar araya dalıyorum da dün detaylı ultrasonumuz vardı.Benim kız ters duruyor.Baş yukarda bacaklar aşağıda...Dr sonra dönebilir dedi ama dönmeyebilirmiş de ,bu durumda olanınız var mı?

Canım senin detaylı ultrasonu dr. mu istedi yoksa sen kendin mi gittin??? benim dr. hala detaylı için bişi demiyo. Ayrıca benim kızım yan yatıyor sol tarafımda başı var sağ tarafımda ayakları. Ama bildiğim kadarıyla son aylara doğru tam doğum şekline geliyormuş şimdiden telaş yapma annesi güven kızına :ecrin_bebek:

slm cinsiyetini öğrendimmmmm bebişiminnn nihayettt tahminler lütfenn

bencede kız

canım ayrıntıl ultrasonumda yani geçen cumartesi benim baş aşağıdaydı, hep böylemi kalır kaçıncı haftada sabitlenir diye sordum, hiç belli olmaz, ultrasonda bakarken bile 2 kere yer değiştirde dedi, bide 24-28 haftaları arasında en hareketli zamanları, şuan bol bol yer değiştirirler onlar, inşallah son hali aşağıda olur
bıde un helvası kavurayım gecen gun kanarya öluyorum dedıgınde aklımıza dusurmustu=))

afiyet olsun

Oooo ne güzel afiyet olsun :) Helvandan bana da gönderirimisin lüfften :)eyvahedigeldismile

Benim kız herseferinde farklı posizyonda en son gittiğimizde yan yatıyordu ondan önce gittiğimizde baş aşağıdaydı doktor şimdilik yeri bol yer değiştirir sürekli daha erken pozisyon için dedi ayrıca doğum pozisyonuna 32. hafta ve sonrası giriyorlarmış zaten neden doktorun şimdiden yorum yaptı anlamadım.

selam kıslar nasılsınız
ya ben özbek83 ü sorucaktım nerde haberi olan varmı çok merak ediyorum

Benimde kafası göbeğimin altında ama doktor 32. haftaya kadar doğm pozisyonuna gelir dedi.

Teşekkürler kızlar ben de güveniyorum kızıma doğumdan önce dönecek inşallah. Detaylıyı dr istedi.Ben ikili üçlü yaptırmamıştım.O yüzden erken istedi 22 nin içinde yaptır demişti.Seninki de ister yakında.ama eğer kendi cihazı dört boyutlu ve renkliyse aynı şeylere bakabiliyordur.

selam canım, üyeliğini sildirmiş bilmiyorumkismile

Canım yaa sildirdiğinden eminmisin. Geçen gün benimde başıma geldi kapsama alanı dışında gözüküyordum. Bana mail atmış site ulaşamamış o yüzden kzen üyeliğimi pasifleştirmiş. Ben siteye mail atınca düzelmişti. Acaba özbektete aynı şey olmuş olabilirmi diye düşünüyordum bende. İş görüşmesine falan gidecem diyordu enson belki yoğunluktan girememiştir o yüzden fark etmemiştir dedim ama bunu nerden çekedebiliriz bilemedimbilmiyorumkismile

Canım yaa sildirdiğinden eminmisin. Geçen gün benimde başıma geldi kapsama alanı dışında gözüküyordum. Bana mail atmış site ulaşamamış o yüzden kzen üyeliğimi pasifleştirmiş. Ben siteye mail atınca düzelmişti. Acaba özbektete aynı şey olmuş olabilirmi diye düşünüyordum bende. İş görüşmesine falan gidecem diyordu enson belki yoğunluktan girememiştir o yüzden fark etmemiştir dedim ama bunu nerden çekedebiliriz bilemedimbilmiyorumkismile

canım biliyorum senin durumunu
ukla sordurdu üyeliğini kendi isteğiyle sildirmiş dedi

canım biliyorum senin durumunu
ukla sordurdu üyeliğini kendi isteğiyle sildirmiş dedi

aaa ben bunu bilmiyodum hayırdır inşallah umarım kötü bişey yoktur. Bende facebokta varmı acaba diye bakıyodum kaçgündür ama gerçek ismini hatırlayamadım.

Back
X