Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cinsiyetini öğrendimmmmm bebişiminnn nihayettt tahminler lütfenn
Kızlar araya dalıyorum da dün detaylı ultrasonumuz vardı.Benim kız ters duruyor.Baş yukarda bacaklar aşağıda...Dr sonra dönebilir dedi ama dönmeyebilirmiş de ,bu durumda olanınız var mı?
Kızlar araya dalıyorum da dün detaylı ultrasonumuz vardı.Benim kız ters duruyor.Baş yukarda bacaklar aşağıda...Dr sonra dönebilir dedi ama dönmeyebilirmiş de ,bu durumda olanınız var mı?
ıspnakalı pıdelerımı hazırladım kocıs cıkınca arıycak fırını öle acıcam..
bıde un helvası kavurayım gecen gun kanarya öluyorum dedıgınde aklımıza dusurmustu=))
ıspnakalı pıdelerımı hazırladım kocıs cıkınca arıycak fırını öle acıcam..
bıde un helvası kavurayım gecen gun kanarya öluyorum dedıgınde aklımıza dusurmustu=))
selam kıslar nasılsınız
ya ben özbek83 ü sorucaktım nerde haberi olan varmı çok merak ediyorum
selam canım, üyeliğini sildirmiş bilmiyorumkismile
Canım yaa sildirdiğinden eminmisin. Geçen gün benimde başıma geldi kapsama alanı dışında gözüküyordum. Bana mail atmış site ulaşamamış o yüzden kzen üyeliğimi pasifleştirmiş. Ben siteye mail atınca düzelmişti. Acaba özbektete aynı şey olmuş olabilirmi diye düşünüyordum bende. İş görüşmesine falan gidecem diyordu enson belki yoğunluktan girememiştir o yüzden fark etmemiştir dedim ama bunu nerden çekedebiliriz bilemedimbilmiyorumkismile
canım biliyorum senin durumunu
ukla sordurdu üyeliğini kendi isteğiyle sildirmiş dedi
2. kızım geliyo teyzeleriiiii öpüyorum sizizi