2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün organlarına bakılıyor. yaklaşık 1 saat sürüyor. bende 2.5 saat sürdü çünkü kızım dönmedi doktorun istediği gibi.

canım bende 20 haftalık oldum perşembe günü benimde 2. düzey ultrasonum var çok heyecanlıyım nelere bakılacak diyosun....bebeğin damarlarındaki kan akışına kalp kapakcıklarına beyin ölçümüne kemik ölçümüne vücut değerlerine ve saymadığım biçok şeylere bakılacak çokönemli biultrasoninş. bi sorunumuz çıkmaz çok tedirginimkaç gündür

teşekkür ederim cevaplarınız için, inşallah herşey yolunda gider...

Canım benimde 159 çıkmıştı ama 100 lük sonucum iyi çıktı çok şükür ben çok endişelenmiştim. Umarım seninde 100 lük sonucun iyi çıkar.Bu arada maaşallah oğluşuna:nazar:

sağol canım benim, inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebelerimizi...

ya kızlar benim dr. hiç bahsetmedi bu ayrıntılı ultrasondan bende 7. ayda die biliyorum ama şimdi siz aklımı karıştırdınız. haftaya gidince sorucam bakalım ne dicekbilmiyorumkismile
ayrıca aklımda olan isimler
su
Çisem
Çisil
eylül
Alya
Minel
listem biraz geniş yani. ve her geçen gün daha da genişliyo. fikir verirseniz sevinirim :))

ya kızlar benim dr. Hiç bahsetmedi bu ayrıntılı ultrasondan bende 7. Ayda die biliyorum ama şimdi siz aklımı karıştırdınız. Haftaya gidince sorucam bakalım ne dicekbilmiyorumkismile
su
çisem
çisil
eylül
alya
minel
listem biraz geniş yani. Ve her geçen gün daha da genişliyo. Fikir verirseniz sevinirim :))

cnm ikra ve ezra biz çok düşünmüştük bu isimleri özellikle ikra yı
ama babası ahsen isminden vazgeçemedi ve ahsen ada kaldı ismi
sen bilirsin çok kolay görünen ama zor iş isim konusu

ya kızlar benim dr. hiç bahsetmedi bu ayrıntılı ultrasondan bende 7. ayda die biliyorum ama şimdi siz aklımı karıştırdınız. haftaya gidince sorucam bakalım ne dicekbilmiyorumkismile
su
Çisem
Çisil
eylül
Alya
Minel
listem biraz geniş yani. ve her geçen gün daha da genişliyo. fikir verirseniz sevinirim :))

benim oğlumunda henüz bir adı yok aklıma isim gelmiyo deniz ya da ulaş olabilir diye düşündüm ama başka isimler de arıyorum bi yandan çok kararsızım...

bende ezra ismini çok düşünmüştüm,sonunda tuğçe isminde karar verdik...isimlerden eylülde çok güzel bence

pişt aşağıdakiler ses verinnnnnnn

archimim+, feride26, hsbsnd, melmea+, OZASFA, pembemavimasal, PuKe

anlamı çok güzelmiş bunu da eklediim listeme teşekkürler

benim oğlumunda henüz bir adı yok aklıma isim gelmiyo deniz ya da ulaş olabilir diye düşündüm ama başka isimler de arıyorum bi yandan çok kararsızım...

erkek ismi derin, demir benim hoşuma giden isimlerden seninde aklında bulunsun beğenirsen

kızlar giyindim süslendim birazdan dışarı çıkacağız
tabi özel bişey için değil
çok paspalım bu aralar, içimden geldi
triko elbisemi giydim koca göbüşüm ortaya çıktı, tabi elbisemin önü kısa arkası uzun durdu
göbeğimi gere gere dolaşacam kaydirigubbakcemile3
çıkmadan resmimi çektireyim kocişe akşam yada yarın göbüş topiğine eklerim

su
Çisem
Çisil
eylül
Alya
Minel

canım babanın görüşüde çok önemli eşin nediyor bu konuda hangi isme yakın??

Çisil ve çisem güzel bence alya ismini ayşe arman koyduğundan beri patlama oldu buaralar çok var. Ben eylülüde severim ama sank, eylül koymak için eylülde doğması gerekir gibi gelir bana hep

erkek ismi derin, demir benim hoşuma giden isimlerden seninde aklında bulunsun beğenirsen

olabilir derin hoşuma gitti demir de güzel ama bu dizi ve film kahramanlarının isimlerini koymak istemiyom çünkü asi, demir, ada, defne ... çok arttı bu isimler...

Kızlar sizin karnınızda ağrı falan oluyor mu? Gerilme gibi mesela?

canım babanın görüşüde çok önemli eşin nediyor bu konuda hangi isme yakın??

Çisil ve çisem güzel bence alya ismini ayşe arman koyduğundan beri patlama oldu buaralar çok var. Ben eylülüde severim ama sank, eylül koymak için eylülde doğması gerekir gibi gelir bana hep

babamız henüz bi şey demiyor. sanırım beni bekliyor çünkü çok kararsızım sürekli fikir değiştiriyorum. ayrıca eylül isminde hemfikiriz canım

Back
X