2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar 3 haftada 2.5 kg daha almışım :( ve hiç doymuyorum. Hamurr işi ve tatlı yememeye çalışıyorum. Ama bazen kriz geçirecek gibi oluyorum ve kendime geldiğimde çikolatanın yarısı bitmiş oluyor. Sizin iştahınız ne alemde?

günaydın kızlar..
ay şimdi bebeğim tekmeliyo da elbisemin üstünden karnımın inip kalktığını görüyorum çok komik:)
yalnız bizim sıpa çok aksi, ne zaman babasına bak tekmeliyo deyip dinletmeye ya da karnımı göstermeye kalksam, duruyo tekmelemiyo bidaha:)
ama dün eşim hafiften göbeğimin inip kalktığını görünce çok duygulandı..

hahaha benim kız da öyle babasını çağırıp bak tekmeliyor diyorum adam elini koyunca duruyor. eşimde bekliyor 5 dk sıkılıp gidiyor. sonra benimkisi gene tekmelemeye başlıyor.
anneci olacak bizim bebeler yerimseniben

günaydın, yine geldik aynı yere ama sadece 61 kez daha gelince bitcek :)

kızlar bebek talk pudrası uzun vadede akciğer kanserine zemin hazırlıyomuş!!

Kızlar 3 haftada 2.5 kg daha almışım :( ve hiç doymuyorum. Hamurr işi ve tatlı yememeye çalışıyorum. Ama bazen kriz geçirecek gibi oluyorum ve kendime geldiğimde çikolatanın yarısı bitmiş oluyor. Sizin iştahınız ne alemde?

artık biraz daha frenlendi iştahım ama çikolataya dayanamıyorum eskiden ağzıma sürmezdim . 1 tane çikolatayı bitiremezdim.
şimdi nasıl bitiyor nasıl yiyorum anlamıyorum dediğin gibi gözüm dönüyor tatlı yerken.

Ben çok iştahsızım ya geceleri karnım geriliyo diye hiçbişey yiyemiyom
O halimde bile dünyayı yemişim gibi ölüm ölüm ölüyom :çok üzgünüm:

hahaha benim kız da öyle babasını çağırıp bak tekmeliyor diyorum adam elini koyunca duruyor. eşimde bekliyor 5 dk sıkılıp gidiyor. sonra benimkisi gene tekmelemeye başlıyor.
anneci olacak bizim bebeler yerimseniben

hakkaten ya, niye öyle yapıyolarki acaba :sm_confused:
anlamıyolardır da ama bu kadar da tesadüf olmaz yani..
buarada bu haftalardan itibaren karna güçlü bi ışık kaynağı tutunca bebek kafasını o yöne çeviriyomuş..

gÜNAYDIN TATLİŞKOMM a.s.
Belki yatış pozisyonunu beğenmemiştir afacan yerimseniben

saol cnm :1hug:a.s.
olabilir ozmn hep begenmesın ehehehe bende hıssdeym yafsss onun rahatlıgı benı deli edıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende doymuyorum yaa
hele sabahları önüme ne koysalar yiyebilirim
sanırım doyma hissimi kaybettim.
ne olacak bu halimiz bilmiyprum valla
dün akşamda koca bie paket çerezza cips i aldım elime uzandığım yerde
bi baktım bitmiş
o yorgunlukla nası giriştiysem cipse
akannehir

Ben çok iştahsızım ya geceleri karnım geriliyo diye hiçbişey yiyemiyom
O halimde bile dünyayı yemişim gibi ölüm ölüm ölüyom :çok üzgünüm:

benim yemem normal ama artık rahmimiz mideyi iyice yukarı sıkıştırdığından olsa gerek, boğazıma kadar doluymuş gibi hissediyorum..

hakkaten ya, niye öyle yapıyolarki acaba :sm_confused:
anlamıyolardır da ama bu kadar da tesadüf olmaz yani..
buarada bu haftalardan itibaren karna güçlü bi ışık kaynağı tutunca bebek kafasını o yöne çeviriyomuş..

eşimin eli benim elime göre daha soğuk sanırım oradan hissediyorlar. ya da ben öyle tahmin ediyorum. çünkü adam ne zaman ellese duruyor benimki.

bende doymuyorum yaa
bi baktım bitmiş
akannehir

bende şu şeker tahlili öncesi kaybetmiştim doyma hissimi sonra öyle bir korkmuşum ki birden kendime geldim şimdi ödüm kopuyor fazla yicem diye ama dünden beri bir doyumsuzluk başladı yine sanki offf offfffffffffff eyvahedigeldismile

bende şu şeker tahlili öncesi kaybetmiştim doyma hissimi sonra öyle bir korkmuşum ki birden kendime geldim şimdi ödüm kopuyor fazla yicem diye ama dünden beri bir doyumsuzluk başladı yine sanki offf offfffffffffff eyvahedigeldismile
ay ay bakalım bizim şeker yüklemeler nasıl çıkacak eyvahedigeldismile

Günaydın kızlar,
Sanırım konumuz iştah ahh ahhh o doyumsuzluk bende de var. Ne bulursam silip süpürüyorum hemde fütursuzca hiç anlamıyorum bile o elimdeki çikolata, bisküvi ne zaman bitmiş. Bide bende acayip çikolata isteği başladı önceden ben çikolata asla yemezdim şimdi hiç hayır diyemiyorum.

eşimin eli benim elime göre daha soğuk sanırım oradan hissediyorlar. ya da ben öyle tahmin ediyorum. çünkü adam ne zaman ellese duruyor benimki.

benim eşim ve bebek çok iyi anlaşıyolar sizinkilerin tam tersi bi durum var bizde şöyleki hamile kaldım kalalı varsa yoksa bebek eşim beni unutmuş durumda tamamen bebeğe odaklandı dış dünya ile irtibatını kesti resmen bebekte babasına karşı öyle gün boyu müzik dinletiyorum yemek yiyorum tatlı vs oynamıyo akşam babası gelip konuşmaya başlayınca onunla nerdeyse karnımdan çokcak gibi oluyo.eşim 3 ay yanımda olmayacak bari sesini kaydedelim dedim ounamayıpta beni korkutursa dinletirim sesini dedim.eşim iki gün gelmesin iki gün boyu oynamıyo belkide eşimin ses tonu daha müsaittir duymasına :emir_bebek: :ecrin_bebek:

benim eşim ve bebek çok iyi anlaşıyolar sizinkilerin tam tersi bi durum var bizde şöyleki hamile kaldım kalalı varsa yoksa bebek eşim beni unutmuş durumda tamamen bebeğe odaklandı dış dünya ile irtibatını kesti resmen bebekte babasına karşı öyle gün boyu müzik dinletiyorum yemek yiyorum tatlı vs oynamıyo akşam babası gelip konuşmaya başlayınca onunla nerdeyse karnımdan çokcak gibi oluyo.eşim 3 ay yanımda olmayacak bari sesini kaydedelim dedim ounamayıpta beni korkutursa dinletirim sesini dedim.eşim iki gün gelmesin iki gün boyu oynamıyo belkide eşimin ses tonu daha müsaittir duymasına :emir_bebek: :ecrin_bebek:

Desene şimdiden babaya düşkün olacak. Ne güzel bizimkinin eli göbeğimde geziyor ama yok hissedemiyor hala.

bende doymuyorum yaa
bi baktım bitmiş
akannehir

Of biz bu doyumsuzlara bi çare???

benim yemem normal ama artık rahmimiz mideyi iyice yukarı sıkıştırdığından olsa gerek, boğazıma kadar doluymuş gibi hissediyorum..

Canım herhalde benim midemle boğaz arasındaki mesafe mersahla ölçülecek gibi, ne yesem alacak gibi. O doluluk hissi kayıp.

Madem eşin uzun süre yanında olmayacak bence eşinin sesini mutlaka kaydet ve dinlettir, doğduktan sonra sesleri tanıyorlarmış, bebek bu komşu mu demesin sonra. Ama sakın kaydettiğin cihazı karnına yaslama, arada mesafe bırak. Hele de telefon ise.

Back
X