2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benımkıde oyle canım bogazlıyalım bu dr ları bız.kucuk harfle yaz canım ya okumak zor oluyo kargacık burgacık gıbı gelıyor bana.

tamam canım dikkat ederım işyerınde resımlerımde hep buyuk yazı kullanmak zorunda kaldıgım için buyuk harf kalıyor heppp

kızlar bişey sorcam ya kafama takılıp duruyor. Benim karnım aşağı doğru sarkıkhani böle sadece göbek var taa mideden başlamıyor. Annemde burdaki bir ablada aynısını sölüyor neden öyle acaba.?

benim göbek de sivri ve yukarda ama bebeğin hareketleri aşağıda. geçen gün doktorda bi hamile bayan vardı onun göbeği senin anlattığın gibiydi. herkesin farklı farklı göbek şekilleri

kızlar slm yoğunluğumun arasında arada okuyorumm sizleriii ayy maşallahhh yanlışmı görüyorumm zynpmrt arkdaşımız nerdiyse 6,5 aylık olcak ne kadar duygulanıyorum böyle görünceeee maşallahhhh :nazar:

gunaydın cnm nerelerdesnn sennn

Anneme bende öyle söyledim kadın panik yaa. Diyoki sen 7 aylık doğurucan hamile kaldığımdan beri aynısını söyleyip duruyor. Benim amcam 7 aylık doğmuş halamda 7 aylık doğurdu sanki illaki onlara çekicem ayy deli ediyor beni.Bu aralarda tutturmuş senin bebeğin zayıf inşallah kilo alır diye.23 haftalıkken 550 gr.dı

aaaa neden boyle davranıyorkı annen anlamadım canım yaa bu resmen psıkolojık baskı.senı etkılemektendemı korkmuyor kı nıtekım etkılenmıssın bak.sen kımseye bakma canım bu annende olsa dr una bak sadece.kımsenın senı kotu yonde etkılemesıne ızın verme derım ben.bıldıgım kadarıyla eger yanlıs bılmıyorsam su gunlerde bebıslerımız gobek delıgı hızasında cevresınde .dıkkat ettıysen hareketlerıde bazen gobek cıvarında bazende kasıklarda.korkmaaaaaaa.

gunaydın cnm nerelerdesnn sennn

iş iş işşş yoğundu bir süree özledim valla hepinizi bu arada martın sonu nisanın başı ayrılıyorumi şten doğum iznime çıkıyorum normalde 20 nisan ama erken çıkıyorum benn yerime eleman alındı ona gösterdim herşeyiii içim rahattt sonra hazırlıklaramı başlıcammmm inşallahhh

Anneme bende öyle söyledim kadın panik yaa. Diyoki sen 7 aylık doğurucan hamile kaldığımdan beri aynısını söyleyip duruyor. Benim amcam 7 aylık doğmuş halamda 7 aylık doğurdu sanki illaki onlara çekicem ayy deli ediyor beni.Bu aralarda tutturmuş senin bebeğin zayıf inşallah kilo alır diye.23 haftalıkken 550 gr.dı

sen takma canım anneni aynı benim annem benimkide tutturdu senin bebeğin aşağıda diye bi terslik var diye en sonunda doktorada kendi sordu dayanamayıp doktorda bebek tamda olması gereken yerde siz nerden çıkardınız aşağıda olduğunu deyince sus geldi anneme resmen :) sende yanında götür kendi sorsun doktora alsın cevabını. Bide bebeğin iri olmasına taktı kesin şeker hastası olduğumu düşünüyor bebek ondan tombişmiş doktorda yaptıkya test daha ne yapıcaz ayrıca zeynebin bebeği normal değerlerin içinde sadece üst sınıra yakın bir bebek boşuna telaş yapmayın dedi artık annemde tık yok kafam rahatladı valla :)

iş iş işşş yoğundu bir süree özledim valla hepinizi bu arada martın sonu nisanın başı ayrılıyorumi şten doğum iznime çıkıyorum normalde 20 nisan ama erken çıkıyorum benn yerime eleman alındı ona gösterdim herşeyiii içim rahattt sonra hazırlıklaramı başlıcammmm inşallahhh

aaa ne çabuk ayrıldın izine öyle. sanırım artık o işyerinde çalışmayacaksın.

aaaa neden boyle davranıyorkı annen anlamadım canım yaa bu resmen psıkolojık baskı.senı etkılemektendemı korkmuyor kı nıtekım etkılenmıssın bak.sen kımseye bakma canım bu annende olsa dr una bak sadece.kımsenın senı kotu yonde etkılemesıne ızın verme derım ben.bıldıgım kadarıyla eger yanlıs bılmıyorsam su gunlerde bebıslerımız gobek delıgı hızasında cevresınde .dıkkat ettıysen hareketlerıde bazen gobek cıvarında bazende kasıklarda.korkmaaaaaaa.

benim annem patavatsız ve düşüncesizdir kızdığım zaman sen neden kıızyorsun bana bağırıyosuun diyor. Ergenlik dönemlerim çok sıkıntılı geçti benim annemi ağza alınmıycak laflarına maruz kaldım neyseki sağsalim atlattım o dönemleri. Şimdi anneannelik içgüdüsü galiba normalde de çok paniktir hep kötü yanından düşünür. İçinde kötü niyet yok ama korkuyor mu desem başka şey mi anlamadım. Mesela 2 haftada bir gidiyordum 3 haftaya hatta ayda bir kez gidiyorum usg'ye annem diyoki neden çok gidiyosun bebeğe zararlı ayda bir yada ayını biraz daha geçir diyor. Annem bazen şaka gibi oluyor.

sen takma canım anneni aynı benim annem benimkide tutturdu senin bebeğin aşağıda diye bi terslik var diye en sonunda doktorada kendi sordu dayanamayıp doktorda bebek tamda olması gereken yerde siz nerden çıkardınız aşağıda olduğunu deyince sus geldi anneme resmen :) sende yanında götür kendi sorsun doktora alsın cevabını. Bide bebeğin iri olmasına taktı kesin şeker hastası olduğumu düşünüyor bebek ondan tombişmiş doktorda yaptıkya test daha ne yapıcaz ayrıca zeynebin bebeği normal değerlerin içinde sadece üst sınıra yakın bir bebek boşuna telaş yapmayın dedi artık annemde tık yok kafam rahatladı valla :)

bende öyle kaynanamı götürmüştüm doktora. doktor benim dediklerimin aynısını diyince daha da bana laf etmedi.
arada götürmek lazım, doktor 2 kere kızınca daha sesleri çıkmıyor aklinialirimsmile

Ooooh ziyafet var desene, süper olur ama ben yine 2.5 kg almışım o yüzden de unlu ve tatlıları tamamen kesiyorum. Tatlı olarak sadece sabahları iki kaşık keçi boynuzu pekmezi ve meyve yicem. Şimdiden doğumda olmak istediğim kiloya ulaştım. Ama yine de buluşup süt içeriz şeker. Bu arada buluşmaya geliyorsun dimi?

bişey olmaz meloşuum ya yeriz yürürüz sonra da kaydirigubbakcemile3 buluşmaya bir aksilik olmazsa gelicem canım.midem yanıyor bugün de sizde debasladımı erkenbasladı bu yanmalar bilmiyorumkismile

benimkisi tombiş olsun zil takıp oynar doktorun karşısında. Arada sırada annemde geliyor usg'ye hele ayrıntılı ultrasonda kafasını felan ölçerken annemin halini görmeliydiniz sanki çocuğun başına radyosyon veriyolar gibi gözünü felan kapattı çocuğa bişey olcak diye.

aaa ne çabuk ayrıldın izine öyle. sanırım artık o işyerinde çalışmayacaksın.

işte nisanın 2 sinde ayrılcam normalde 20 nisandaa tabi dönmücem geriye hem kariyer için doğru yerde değilim alacağım şeyi aldım şuanki durumumdan daha fazla ilerleyemem hemde biraz bebeğime bakcam öyle döncem işim hazır zatenn başlıyacağım yer ama gözümde çok büyüyor işler artık hareket edemiyorum doktor pehriz verdii bir an önce çıkayım iznee dee yapayım yapacaklarımı.

benim annem patavatsız ve düşüncesizdir kızdığım zaman sen neden kıızyorsun bana bağırıyosuun diyor. Ergenlik dönemlerim çok sıkıntılı geçti benim annemi ağza alınmıycak laflarına maruz kaldım neyseki sağsalim atlattım o dönemleri. Şimdi anneannelik içgüdüsü galiba normalde de çok paniktir hep kötü yanından düşünür. İçinde kötü niyet yok ama korkuyor mu desem başka şey mi anlamadım. Mesela 2 haftada bir gidiyordum 3 haftaya hatta ayda bir kez gidiyorum usg'ye annem diyoki neden çok gidiyosun bebeğe zararlı ayda bir yada ayını biraz daha geçir diyor. Annem bazen şaka gibi oluyor.

anne ıste bıseyde denmez.saka gıbı maka gıbıler ama ıdare edıcez ıste onları yapacak baska bısı yok.

bişey olmaz meloşuum ya yeriz yürürüz sonra da kaydirigubbakcemile3 buluşmaya bir aksilik olmazsa gelicem canım.midem yanıyor bugün de sizde debasladımı erkenbasladı bu yanmalar bilmiyorumkismile

Mide yanması bende de oluyor sabahları, saat 10 gibi süt içiyorum. O zaman geçiyor. Bir de benim oğlum süt içtikten sonra çok hareketleniyor.

Mide yanması bende de oluyor sabahları, saat 10 gibi süt içiyorum. O zaman geçiyor. Bir de benim oğlum süt içtikten sonra çok hareketleniyor.

bana doktor rennie dua diye şurup verdi mide yanmam için o kadar güzelki hemen rahatlıyorummm kan hapı+ demir+akıntı için jel+bide şurup çok şükür iyiyim artık

Back
X