2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok be gülüm bütün gün masa başı çalışıyoruz nerde efor sarfedecez inan ev hanımları daha çok efor sarfediyordur.

Ben artık ayaktayken ayaklarımı göremiyorum göbüş aldı başını gidiyor 5,5 ayda 9 kilo aldım e zaten şişko hamile kaldım düşünün artık resmen yuvarlanıyorum yane. En son daemonla meloş gördü halimi yarım dünyayı geçmiş durumdayım
boş ver yaaa bizde doğum sonra spor merkezine yazılırız kızım nolucak yaaakaydirigubbakcemile3

kız daha erken..
son 1-1,5 ayda fln yasaklıyorlar diye biliyorum..
ama canın istemiyorsa boşver yasakla gtsin..
ben de yasaklamak üzereyim..
gerçi benimki de öyle çok isteyen bir tip değil ama..
2 haftada 1, 3 haftada 1 bile olsa istemiyom artık..
mart ortasından itibaren yasak bana da sempatiksalakcinni

sende benim gibi iyi çocuk yapmışsın haa.
benim koca da sürekli mesaideydi. hatta eşim hamile diyince dalga geçmişler hangi ara fırsat buldunuz diye :oklava:
2 arada bir dere de yaptık çocuğu

günaydın güzeller..gene mi mevzular aynı kg ve yasaklar benim de arcii gibi basından beri yasak gibi bişey oldu..aslında gerek yoktu ama biz anaç ve babaç olarak takılıyoruz kocişimlekaydirigubbakcemile3

ben de başından beri aynı ilaçları kullanıyorum ve sonuna kadar da kullanıcakmışım..

evet senle haftalarımız, boyumuz ve bebişlerimizin cinsiyeti de aynı.. yoksa biz kardeş miyiz bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni

abla abla delikafadulden
kızlar bu kadar dert etmeyin bence, 20-25 kilo alıp doğumdan sonra veren bisürü kadın var, bunların hepsi birer hatıra olarak kalacak :1rolleyes:

cleopatraya göre yasak yok delikafadulden bana göre başından beri yasak .
sen en iyisi doktoruna danış canım en doğru kararı o sana söyler

sizin gibi altarnetif tıp dururken doktora ne hacet yaf benim için sorun yok ben eşimden tırsıyorum kolunda başkasıyla gelmesindebilmiyorumkismile

aaa gitti gidiyorda benim bot çıktı yaaa
ne botu kız

kızlar bu kadar dert etmeyin bence, 20-25 kilo alıp doğumdan sonra veren bisürü kadın var, bunların hepsi birer hatıra olarak kalacak :1rolleyes:
doğru diyon recep..
ben de sonunun güsel olacağını düşünerek çok takmıyorum

cleopatraya göre yasak yok delikafadulden bana göre başından beri yasak .sen en iyisi doktoruna danış canım en doğru kararı o sana söyler

aynen aklinialirimsmile

Canım umarım 100 lük ogt iyi çıkar inşallah. Sana tavsiyem sakın sonuç iyi çıksın falan diye şeker ve karbonhidrat diyeti yapma. Normal yemene devam et çünkü bu test öncesi asla diyet önermiyor doktorlar.Maalesef gebelik şekerinin risk grubunda olmakla alakası yok. Ama risk grubunda değilsen bilki gebelik sonrası şeker hastalığı kalmayacak. Kafanada bu durumu çok takma sonuç kötü çıksa bile dikkat ettikten sonra bebeğe bişey olmuyor. Benimde ilk yüklemem yüksek çıkmıştı ben risk grubunda olduğum için çok çok ağladım. Sakın sende benim gibi yapıp boşuna üzme kendini.

Çok saol canım :) bende doktora sordum yapmam gereken birşey varmı diye sadece aç gelmen yeterli dedi .bakalım kısmet neyse onu göreceğiz :) Oğlum olmaması gerekn tüm riskleri getirdi bana Triod hapı kullanmaya başladım kanamam oldu plesenta aşşağı yerleşimli oldu ama allahtan kendi çok sağlıklı ve bir problem yok :) kocaman olmuş . allahım sağ sağlim onunla olmamı sağlar inşallah :)

cleopatraya göre yasak yok delikafadulden bana göre başından beri yasak .
:roflol:
kız daha erken..
son 1-1,5 ayda fln yasaklıyorlar diye biliyorum..
ama canın istemiyorsa boşver yasakla gtsin..
ben de yasaklamak üzereyim..
gerçi benimki de öyle çok isteyen bir tip değil ama..
2 haftada 1, 3 haftada 1 bile olsa istemiyom artık..
mart ortasından itibaren yasak bana da sempatiksalakcinni

evet son ay yasak oluyo benim de bildiğim..tabi bi sorun yoksa..
hatta düzenli cinsel ilişki normal doğumu kolaylaştırıyomuş (en kolay cleo doğurcak sempatiksalakcinni :roflol:)
biz de öyle yasak filan koymadık ama benim canım pek istemiyo eşim de üstüme gelmiyo..
yine de bu cinsel isteksizlik olayı lohusalık ve sonrasında bizleri baya etkilicek, inşallah çok sorun yaşamayız..

benim koca da sürekli mesaideydi. hatta eşim hamile diyince dalga geçmişler hangi ara fırsat buldunuz diye :oklava:
valla aynen..
biz çalışma sonucu yaptık..
yok yumurtlama zamanı fln öle çalışmalar..
yoksa bizim sittin sene çocugumuz olmazdı sempatiksalakcinni

günaydın güzeller..gene mi mevzular aynı kg ve yasaklar benim de arcii gibi basından beri yasak gibi bişey oldu..aslında gerek yoktu ama biz anaç ve babaç olarak takılıyoruz kocişimlekaydirigubbakcemile3
hoşgeldin pembiş
sizin gibi altarnetif tıp dururken doktora ne hacet yaf benim için sorun yok ben eşimden tırsıyorum kolunda başkasıyla gelmesindebilmiyorumkismile
yuh artık yok artık kafamçokkarıştı

hatta düzenli cinsel ilişki normal doğumu kolaylaştırıyomuş (en kolay cleo doğurcak sempatiksalakcinni :roflol:)
biz de öyle yasak filan koymadık ama benim canım pek istemiyo eşim de üstüme gelmiyo..
yine de bu cinsel isteksizlik olayı lohusalık ve sonrasında bizleri baya etkilicek, inşallah çok sorun yaşamayız..

ayy en zor doğuracaklardan biri de benim o zaman sempatiksalakcinni

valla aynen..
biz çalışma sonucu yaptık..
yok yumurtlama zamanı fln öle çalışmalar..
yoksa bizim sittin sene çocugumuz olmazdı sempatiksalakcinni

yuh artık yok artık kafamçokkarıştı

hahahah bende takvim indirdim yumurtlama tarihimi belirledik. o günde hamile kalmışım delikafadulden
eşimde diyor çok detaylı bir çalışmanın ürünü bu bebekaklinialirimsmile

bende bende öleyimmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı

boş ver yaaa bizde doğum sonra spor merkezine yazılırız kızım nolucak yaaakaydirigubbakcemile3

Gideriz dimi uklam hem grup indirimide alırız :)

Benim kocada özgeninki gini ayda 4 ortakama ile gidiyordu bir süre sonra biz bebeğe karar verince adam görev bilinciyle çalıştı 3. ay tuttu 3 ay baya bi ortalamanın üstüne çıkmış olduk. Şimdi keşke söylemeseydim hemen bir ay daha ortalamanın üzerinde giderdik diye düşünmüyo değilim. En son bebek için birlikte olduk ta

Merak etme canım yanlız değilsiniz:)

ne ettin recep bu teze göre bende özge gibi doğuramayacağım.
içimde kalacak bebem

aaaaaaaaaaaaaaaa
oğluşum tekme atıyorrrrrrrcokacimcoookohaoldumsmile acıkmışşşş biz mama yiyoruz kızlarrr

hahahah bende takvim indirdim yumurtlama tarihimi belirledik. o günde hamile kalmışım delikafadulden
eşimde diyor çok detaylı bir çalışmanın ürünü bu bebekaklinialirimsmile
wuuu.. aklinialirimsmile
valla bizde öyle yoğun bir, bir hafta boyunca 2 günde bir çalışma sonunda elde ettik bebişi..
yoksaaa
peeehhhhh nerdee bebiş

Benim kocada özgeninki gini ayda 4 ortakama ile gidiyordu bir süre sonra biz bebeğe karar verince adam görev bilinciyle çalıştı 3. ay tuttu 3 ay baya bi ortalamanın üstüne çıkmış olduk. Şimdi keşke söylemeseydim hemen bir ay daha ortalamanın üzerinde giderdik diye düşünmüyo değilim. En son bebek için birlikte olduk ta

kız tüh valla sölemeseydin keşke kaydirigubbakcemile3

bende bende öleyimmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı

Gideriz dimi uklam hem grup indirimide alırız :)

)

herkesin sorunu aynıymış bilmiyorumkismile

Back
X