- Konu Sahibi daemon
- #56.021
ne ettin recep bu teze göre bende özge gibi doğuramayacağım.
içimde kalacak bebem
Bu durumda bende doğuramıcam sanırım.
Bu tezi hep hatırlattım kocişe oda bana cevaben üzülme sezeryen yaptırırız dedi gıcık kocaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ettin recep bu teze göre bende özge gibi doğuramayacağım.
içimde kalacak bebem
valla bu gidişle o bebek çıkamaz ordan.. kaydirigubbakcemile3ne ettin recep bu teze göre bende özge gibi doğuramayacağım.
içimde kalacak bebem
günaydın güzeller..gene mi mevzular aynı kg ve yasaklar benim de arcii gibi basından beri yasak gibi bişey oldu..aslında gerek yoktu ama biz anaç ve babaç olarak takılıyoruz kocişimlekaydirigubbakcemile3
hahahah bende takvim indirdim yumurtlama tarihimi belirledik. o günde hamile kalmışım delikafadulden
eşimde diyor çok detaylı bir çalışmanın ürünü bu bebekaklinialirimsmile
Bu tezi hep hatırlattım kocişe oda bana cevaben üzülme sezeryen yaptırırız dedi gıcık kocaaaaklava:
Acaba bende mi bu hormonlar ters etki yaptı? Bize de yasak ama nerdeyse düz duvara tırmanıcam.
valla ben de ortalardayım canım üzülme boshayallersmile
biz de hurma murma başka yöntemler deneriz artık..
selammmmmm kızlarrr nasılsınızzzzzzzzzzz?
Totom agrıyor ama Öle bÖle agrı deıl oturamıyorum yan duryrm ama yok kazık var altımda yaaanapcam bennn buarada gecmısı okuyamadım henuz onemlı bıŞııler varmı doneyımmııı
ayy kızzBizde de tam tersi oldu :) daha istemiyorduk ama olursa da olsun diyorduk o yüzden yumurtlama tarihlerini es geçiyorduk ama son ay geçemedik :) benim doğum günüme denk geldi :) oğlumuzda geldi :)
Acaba bende mi bu hormonlar ters etki yaptı? Bize de yasak ama nerdeyse düz duvara tırmanıcam.
BİZ EN SON NE ZAMAN YAPTIK HATIRLAMIYOM BİLEbilmiyorumkismileakannehirkız daha erken..
son 1-1,5 ayda fln yasaklıyorlar diye biliyorum..
ama canın istemiyorsa boşver yasakla gtsin..
ben de yasaklamak üzereyim..
gerçi benimki de öyle çok isteyen bir tip değil ama..
2 haftada 1, 3 haftada 1 bile olsa istemiyom artık..
mart ortasından itibaren yasak bana da sempatiksalakcinni
senin durum da tam tersi, bizde kadınlar yasak koyuyo sende koca aklinialirimsmile
Bu tezi hep hatırlattım kocişe oda bana cevaben üzülme sezeryen yaptırırız dedi gıcık kocaaaaklava:
kaydirigubbakcemile3günaydın güzeller..gene mi mevzular aynı kg ve yasaklar benim de arcii gibi basından beri yasak gibi bişey oldu..aslında gerek yoktu ama biz anaç ve babaç olarak takılıyoruz kocişimlekaydirigubbakcemile3
Bizde de tam tersi oldu :) daha istemiyorduk ama olursa da olsun diyorduk o yüzden yumurtlama tarihlerini es geçiyorduk ama son ay geçemedik :) benim doğum günüme denk geldi :) oğlumuzda geldi :)
evet ben şimdiden ufak ufak başladım hurmaları yemeye cokacimcoook
Yaa maalesef gerçi bende endişe ediyorum bu adam benden soğudumu acaba diye o yüzden kafaya takıyorum. Belkide bizde devam ediyor olsaydık bende istemiyecektim acaba koca yasak koyduğu için mi bende ters etki yaptı bilmiyorumkismile
canım bu plesantanın aşağıda olmasının ne sakıncaları varmış peki:uhm:Çok saol canım :) bende doktora sordum yapmam gereken birşey varmı diye sadece aç gelmen yeterli dedi .bakalım kısmet neyse onu göreceğiz :) Oğlum olmaması gerekn tüm riskleri getirdi bana Triod hapı kullanmaya başladım kanamam oldu plesenta aşşağı yerleşimli oldu ama allahtan kendi çok sağlıklı ve bir problem yok :) kocaman olmuş . allahım sağ sağlim onunla olmamı sağlar inşallah :)