- Konu Sahibi daemon
- #56.081
:dilcikaryarım adamı
ayy allah korusun bari sen oyarım diyorsun ben ağlamaktan oyamam bile:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dilcikaryarım adamı
evet düşüncesi bile kötü qerçekten bilmiyorumkismileya en çok bu dönemdemi aldatılıyomuşuz var ya öyle bişey olsun bu dünyayı dar ederim ona kötükedihüso düşüncesi bile kötü biz burda bebeklerimiz için bu kadar fedakarlık yaparken
gözü dışarı kayıyorsa kapı orada. hiç işim olmaz bir de bu halde onu mu memnun edeceğim.
baba olmak kolay mı azıcık sabredecekler.
Sordum canım sormaz olurmuyum delimisin sen diyor. Zaten normal ilişkimizde hiç problem yok bütün gün el ele dizdize evde biraz ayrı dursak direk gelir sarılır öper birbirimizi öpmeden duramayız. Koca evde hep dip dibe oturuzu. Hatta iki yatak odamız var birtanesi misafir yatak odası ben birkaçgündür çok öksürüyorum diye gidip o odada yatıyorum bir bakıyorum oda gelmiş yanıma neymiş efendim ondan ayrı yatmayı aklımdan bile geçiremezmişim. Yani ilişkide bir problem yok ama yinede iş o işe gelince tık yok. Bebeğe zarar verirmiş diye çekiniyordu şimdide bebek çok ortaya çıkmış artık o bir birey olmuş o yüzden olmazmış önümüzde uzun bir ömür varmış acısını çıkarırız diyor. Bende doğumdan sonra annem gelicek bebekte bizim odada yatıcak o zaman ne yapcaz diyorum rica ederiz bazı geceler bebek annenin odasında yatar diyor dedim sen bir sene daha unut bu durumu. İnsanın ister istemez aklına takılıyor işte
doğumdan sonra ilk işim bir jartiyer almak olucak sanırım sempatiksalakcinni
doğumdan sonra ilk işim bir jartiyer almak olucak sanırım sempatiksalakcinni
doğumdan sonra da ne yakışır:roflol::roflol:
hele ki selülitlerim tavan yapmışken
pis sapık vampirrrkaydirigubbakcemile3
evet yasak olunca daha çok istior insan
bizimde ilk 3 ay yasaktı çok zorlandık bilmiyorumkismile
şimdide haftada 1 kere dr izin verdi..
bunlarda bana sapık dio haftada 1 kere diee
sanki çokmuş qibii :çok üzgünüm:
puahahahhaahah
ay melmea koptum yaaa..
sapık diye tersledi mi bidee :roflol:
iyi yapıosun canım
Uzmanlara qöre kadınlar en çok hamileyken aldatılıyormuş..
bu yüzden bizim ipleri sağlam tutmamız lazım ki adamın qözü dışarı kaymasın
:lepi:
dooğru :icecream:CNM BİZE GÖRE SUREKLI OLUYOR AMA YAAAAAAAAAA![]()
opuyorumnanaktan SAOL DUNURUM ZATEN YETISEMIYORUM GECMISE DALINCAAAA :d
he o azim bi bende var kaydirigubbakcemile3
amiiinnn :Saruboceq:Valla hamileliğinde karısını aldatan erkeğin kıçına vurursun tekmeyi olur biter. Evlilik direk cinsellikmi hayat paylaşıyoruz birkaç ay birlikte olamadık diye aldatan erkek zaten normal zamandada aldatır. Allah korusun erkek hastalansa ameliyat falan olması gerekse yada kaza geçirse 1 sene de falan ancak iyileşse karısı aldatıcakmı birlikte olamıyor diye.Allah kimseye aklı önce uçkurunda olan koca vermesin.
Valla hamileliğinde karısını aldatan erkeğin kıçına vurursun tekmeyi olur biter. Evlilik direk cinsellikmi hayat paylaşıyoruz birkaç ay birlikte olamadık diye aldatan erkek zaten normal zamandada aldatır. Allah korusun erkek hastalansa ameliyat falan olması gerekse yada kaza geçirse 1 sene de falan ancak iyileşse karısı aldatıcakmı birlikte olamıyor diye.Allah kimseye aklı önce uçkurunda olan koca vermesin.
Valla hamileliğinde karısını aldatan erkeğin kıçına vurursun tekmeyi olur biter. Evlilik direk cinsellikmi hayat paylaşıyoruz birkaç ay birlikte olamadık diye aldatan erkek zaten normal zamandada aldatır. Allah korusun erkek hastalansa ameliyat falan olması gerekse yada kaza geçirse 1 sene de falan ancak iyileşse karısı aldatıcakmı birlikte olamıyor diye.Allah kimseye aklı önce uçkurunda olan koca vermesin.
Eşimin arkadaşı bir eğitim maili atmış paylaşmak istedim
Katılmak isterseniz eğer bilgi@dharmailac.com mail adresine katılımcı isimlerini mail atmanız yeterli olacak.
27 Şubat 2010 Cumartesi
13.00 – 13.15 Karşılama ve İkram
13.15 - 14.00 Lohusalık dönemde beslenme
14.00 - 15.30 Ayşe Öner Eğitimi
Anne sütü ve emzirme
Yeni doğan ve yeni doğanın özellikleri
Bebeğin günlük bakımı (banyo, göbek pansumanı, ağız, burun, göz temizliği, alt değiştirme, tutma, yüzdürme)
15.30 – 15.45 Kahve Molası
15.45 – 17.00 Ayşe Öner Eğitimi </
Bebek odası hazırlığı ve doğru alışveriş
Doğuma giderken anne ve bebeğin valiz hazırlığı
Bebek masajı ( gaz masajı, genel masaj ve bebek jimnastiği)
Evde alınan güvenlik önlemleri ve ilk yardım
selam kızlar
aminnValla hamileliğinde karısını aldatan erkeğin kıçına vurursun tekmeyi olur biter. Evlilik direk cinsellikmi hayat paylaşıyoruz birkaç ay birlikte olamadık diye aldatan erkek zaten normal zamandada aldatır. Allah korusun erkek hastalansa ameliyat falan olması gerekse yada kaza geçirse 1 sene de falan ancak iyileşse karısı aldatıcakmı birlikte olamıyor diye.Allah kimseye aklı önce uçkurunda olan koca vermesin.
selam kızlar