2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya en çok bu dönemdemi aldatılıyomuşuz var ya öyle bişey olsun bu dünyayı dar ederim ona kötükedihüso düşüncesi bile kötü biz burda bebeklerimiz için bu kadar fedakarlık yaparken
evet düşüncesi bile kötü qerçekten bilmiyorumkismile

gözü dışarı kayıyorsa kapı orada. hiç işim olmaz bir de bu halde onu mu memnun edeceğim.
baba olmak kolay mı azıcık sabredecekler.

tabikide sabredicekler başka çareleri yok
ama çokta boş bırakmamak lazım
illaki ilişki için demiyorum..
hamileyiz die kendimizi salmamalı tam tersi kendimize bu dönemde daha çok bakmalıyız
aklinialirimsmile

Sordum canım sormaz olurmuyum delimisin sen diyor. Zaten normal ilişkimizde hiç problem yok bütün gün el ele dizdize evde biraz ayrı dursak direk gelir sarılır öper birbirimizi öpmeden duramayız. Koca evde hep dip dibe oturuzu. Hatta iki yatak odamız var birtanesi misafir yatak odası ben birkaçgündür çok öksürüyorum diye gidip o odada yatıyorum bir bakıyorum oda gelmiş yanıma neymiş efendim ondan ayrı yatmayı aklımdan bile geçiremezmişim. Yani ilişkide bir problem yok ama yinede iş o işe gelince tık yok. Bebeğe zarar verirmiş diye çekiniyordu şimdide bebek çok ortaya çıkmış artık o bir birey olmuş o yüzden olmazmış önümüzde uzun bir ömür varmış acısını çıkarırız diyor. Bende doğumdan sonra annem gelicek bebekte bizim odada yatıcak o zaman ne yapcaz diyorum rica ederiz bazı geceler bebek annenin odasında yatar diyor dedim sen bir sene daha unut bu durumu. İnsanın ister istemez aklına takılıyor işte

Canım bence kötü şeyler düşünme çünkü babalar annelerden daha çok korkuyorlar bebeğimize birşey olacakmı diye ve o yüzden birlikte olmak istemiyorlar . Bu gayet normal koruma içgüdüsü. Bebeüe zarar verecekmiş gibi geliyor onlara eğer çok takılıyorsan internette hamilellikte cinselliğin bebeğe zarar vermediği ile ilgili videolar ve yazılar var bi akşam birlikte onları okuyun belki biraz değişir. Tabi eğer sen istiyorsan

pis sapık vampirrrkaydirigubbakcemile3

evet yasak olunca daha çok istior insan
bizimde ilk 3 ay yasaktı çok zorlandık bilmiyorumkismile
şimdide haftada 1 kere dr izin verdi..
bunlarda bana sapık dio haftada 1 kere diee
sanki çokmuş qibii :çok üzgünüm:

:kedi::kedi:

puahahahhaahah
ay melmea koptum yaaa..
sapık diye tersledi mi bidee :roflol:

Sorma sanki kendisi hamile, naz onda, aşerme onda, baş ağrısı onda.

iyi yapıosun canım
Uzmanlara qöre kadınlar en çok hamileyken aldatılıyormuş..
bu yüzden bizim ipleri sağlam tutmamız lazım ki adamın qözü dışarı kaymasın
:lepi:

Ha ha haaayt kendisi kaybeder, bulamaz bi daha böylesini. :icecream:

Valla hamileliğinde karısını aldatan erkeğin kıçına vurursun tekmeyi olur biter. Evlilik direk cinsellikmi hayat paylaşıyoruz birkaç ay birlikte olamadık diye aldatan erkek zaten normal zamandada aldatır. Allah korusun erkek hastalansa ameliyat falan olması gerekse yada kaza geçirse 1 sene de falan ancak iyileşse karısı aldatıcakmı birlikte olamıyor diye.Allah kimseye aklı önce uçkurunda olan koca vermesin.

Eşimin arkadaşı bir eğitim maili atmış paylaşmak istedim

Katılmak isterseniz eğer bilgi@dharmailac.com mail adresine katılımcı isimlerini mail atmanız yeterli olacak.

27 Şubat 2010 Cumartesi

13.00 – 13.15 Karşılama ve ıkram

13.15 - 14.00 Lohusalık dönemde beslenme

14.00 - 15.30 Ayşe Öner Eğitimi

Anne sütü ve emzirme
Yeni doğan ve yeni doğanın özellikleri
Bebeğin günlük bakımı (banyo, göbek pansumanı, ağız, burun, göz temizliği, alt değiştirme, tutma, yüzdürme)

15.30 – 15.45 Kahve Molası

15.45 &#8211; 17.00 Ayşe Öner Eğitimi </

Bebek odası hazırlığı ve doğru alışveriş
Doğuma giderken anne ve bebeğin valiz hazırlığı
Bebek masajı ( gaz masajı, genel masaj ve bebek jimnastiği)
Evde alınan güvenlik önlemleri ve ilk yardım

CNM BİZE GÖRE SUREKLI OLUYOR AMA YAAAAAAAAAA:(

opuyorumnanaktan SAOL DUNURUM ZATEN YETISEMIYORUM GECMISE DALINCAAAA :d

he o azim bi bende var kaydirigubbakcemile3
dooğru :icecream:
Valla hamileliğinde karısını aldatan erkeğin kıçına vurursun tekmeyi olur biter. Evlilik direk cinsellikmi hayat paylaşıyoruz birkaç ay birlikte olamadık diye aldatan erkek zaten normal zamandada aldatır. Allah korusun erkek hastalansa ameliyat falan olması gerekse yada kaza geçirse 1 sene de falan ancak iyileşse karısı aldatıcakmı birlikte olamıyor diye.Allah kimseye aklı önce uçkurunda olan koca vermesin.
amiiinnn :Saruboceq:

amin zeynepcim

Amin cnm

Eşimin arkadaşı bir eğitim maili atmış paylaşmak istedim

Katılmak isterseniz eğer bilgi@dharmailac.com mail adresine katılımcı isimlerini mail atmanız yeterli olacak.

27 Şubat 2010 Cumartesi

13.00 &#8211; 13.15 Karşılama ve İkram

13.15 - 14.00 Lohusalık dönemde beslenme

14.00 - 15.30 Ayşe Öner Eğitimi

Anne sütü ve emzirme
Yeni doğan ve yeni doğanın özellikleri
Bebeğin günlük bakımı (banyo, göbek pansumanı, ağız, burun, göz temizliği, alt değiştirme, tutma, yüzdürme)

15.30 &#8211; 15.45 Kahve Molası

15.45 &#8211; 17.00 Ayşe Öner Eğitimi </

Bebek odası hazırlığı ve doğru alışveriş
Doğuma giderken anne ve bebeğin valiz hazırlığı
Bebek masajı ( gaz masajı, genel masaj ve bebek jimnastiği)
Evde alınan güvenlik önlemleri ve ilk yardım

çok güzel konular, bence imkanı olan herkes gitsin, maalesef buralarda olmuyo böyle eğitimler..

aminn

qerçekten yaa bu selülitlere bi çözüm bulmamız lazım bilmiyorumkismile

Back
X