Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar, çok üzüldüm okuyunca neden olmuş bir bilginiz varmı kızlar? kaçıncı haftadaymıştı acaba?
allah hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
ayy ne güzel. benimkisi becerip de alamaz hiçbirşey. kendine bile yanlız eşya almıyor illa yanında ben olacağım
kıza herhalde hiç alamaz.
benimki de kendine bişi almayı beceremiyo aynen
kızımıza almak için de hiç hevesli görünmüyo..
alacağını hiç sanmam..
alırsa herhalde düşer bayılırım akannehir
evet aynenhatta ben dün akşam ağladım sen bizi sevmiyosun kızıma kendin hiç bişi alıp gelmiyosun diye elinde değil beceremiyo hr insan demekki onuda üzdüm ama kendimi tutamadım ne yapayım
şimdi kızıma açtığım mail adresinden babasına mail attım sempatiksalakcinni
sen bana hala hiç hediye almadın babaaa
diye sempatiksalakcinni
evet aynen
beceremiyolar bence de..
bana da bensiz bişi almayı pek becerememiştir şimdiye kdr mesela
o nedenle kızıma da kendi kendine gidip bişi almasını beklemiyorum asla :dilcikar:
bende mi akşam ağlasam CADIARZU
zaten ağlamaya bahane arıyoruz
buna da ağlayalım sempatiksalakcinni
evet aynen
beceremiyolar bence de..
bana da bensiz bişi almayı pek becerememiştir şimdiye kdr mesela
o nedenle kızıma da kendi kendine gidip bişi almasını beklemiyorum asla :dilcikar:
bende mi akşam ağlasam CADIARZU
zaten ağlamaya bahane arıyoruz
buna da ağlayalım sempatiksalakcinni
şimdi kızıma açtığım mail adresinden babasına mail attım sempatiksalakcinni
sen bana hala hiç hediye almadın babaaa
diye sempatiksalakcinni
benimkine yine dank etmez..bendemi atsam ne iyi fikir dank eder belki ama bu seferde diyecek hadi gidip bişi alalımboshayallersmile
yani benimkinin de seçimleri çok hoş olmuyo ama. sempatiksalakcinnibenimki de bana pek bişi alamaz ama onun suçu değil, ben biraz zor beğendiğim için korkuyo garibim sempatiksalakcinni
Kızlar aranızda katı meyve sıkacağı almayı düşünen varsa esseden aldığım katı meyve sıkacağından çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. 99 TL ye aldım kırmızı etiketten bide 199 TL lik vardı farkını sordum pahalı olanın dışıda çelikti bide watı yüksekti ama satıcı kız cafe sahiplerine öneriyoruz ev için 700 wat ideal dedi bende onu aldım çok memnunum hemde piyasadaki en ucuz meyve sıkacağı bu şu anda posası kupkuru çıktı valla kırmızı etiket devam ediyorsa kaçırmayınderim
duygu sömürüsü yapma len adamaklava: kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel. benimkisi becerip de alamaz hiçbirşey. kendine bile yanlız eşya almıyor illa yanında ben olacağım
kıza herhalde hiç alamaz.
merhaba kızlar bnde birtek bnm eşim böyle sanıyordum:)) bide geçen bana demezmi sen hamile olduğundan beri bnmle eskisi gibi ilgilenmiyosun.ve bnde açtım ağzımı yumdum gözümü:))dedim sen daha kıza bi çöp bile almadınklava: bide asıl senin bnle fazla ilgilenmen lazım falan dedim sinir oldum sonra anladı hatasını ama trip attım tabi.gerçi sonra üzüldüm gece kabus görmüş hep uuyuyamamış bilmiyorumkismile
ya bnm bi arkadaşımın eşi onsuz bebeğe bişey alınca küsüyodu boshayallersmile