2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alıntı yaptım ama çıkmamış, bebeğini kaybeden arkadaştan bahsediyorum a ile başlayan ismi hatırlamıyorum şimdi

merhabalar, çok üzüldüm okuyunca neden olmuş bir bilginiz varmı kızlar? kaçıncı haftadaymıştı acaba?

allah hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

nedeni belli değil canım.25. haftasındaydı. bende kendisinden haber alamadım henüz :1no2:

ayy ne güzel. benimkisi becerip de alamaz hiçbirşey. kendine bile yanlız eşya almıyor illa yanında ben olacağım
kıza herhalde hiç alamaz.

öyle deme archi, birazcık da bizden sıra gelmiyo galiba..benim eşim kaç gündür yanımda değil(turistik geziye çıktı beyefendi:)), dün telde konuşuyoruz kuşadasında mı ne bi bebek mağazasına girmişler oğlumuza bişeyler almak istemiş..bana diyoki "uff ya ben iyice sabırsızlanmaya başladım, bebeğimiz çabuk doğsun..şimdiye kadar alışverişi daha çok sen yapıyodunya pek anlamamışım, şimdi kendi kendime mağaza gezince bi acayip oldum, onu kucağımıza almak için sabırsızlanır oldum" diyo..biraz önce de aradı denizlide bi mağazadaymış..dediki ne kadar verimli kullanır bilemem ama ben oğlumuza bi hediye aldım..arılı bi bornoz almış:) ben bornoz yerine havlu almıştım bornozu kısa süre kullanır diye..neyse işte, sesi cıvıl cıvıl geliyodu..erkekler işin içine ne kadar girerse o kadar neşeleniyolar..

benimki de kendine bişi almayı beceremiyo aynen
kızımıza almak için de hiç hevesli görünmüyo..
alacağını hiç sanmam..
alırsa herhalde düşer bayılırım akannehir

benimki de kendine bişi almayı beceremiyo aynen
kızımıza almak için de hiç hevesli görünmüyo..
alacağını hiç sanmam..
alırsa herhalde düşer bayılırım akannehir

hatta ben dün akşam ağladım sen bizi sevmiyosun kızıma kendin hiç bişi alıp gelmiyosun diye elinde değil beceremiyo hr insan demekki onuda üzdüm ama kendimi tutamadım ne yapayım

hatta ben dün akşam ağladım sen bizi sevmiyosun kızıma kendin hiç bişi alıp gelmiyosun diye elinde değil beceremiyo hr insan demekki onuda üzdüm ama kendimi tutamadım ne yapayım
evet aynen
beceremiyolar bence de..
bana da bensiz bişi almayı pek becerememiştir şimdiye kdr mesela
o nedenle kızıma da kendi kendine gidip bişi almasını beklemiyorum asla :dilcikar:

bende mi akşam ağlasam CADIARZU
zaten ağlamaya bahane arıyoruz
buna da ağlayalım sempatiksalakcinni

şimdi kızıma açtığım mail adresinden babasına mail attım sempatiksalakcinni

sen bana hala hiç hediye almadın babaaa
diye sempatiksalakcinni

şimdi kızıma açtığım mail adresinden babasına mail attım sempatiksalakcinni

sen bana hala hiç hediye almadın babaaa
diye sempatiksalakcinni

bendemi atsam ne iyi fikir dank eder belki ama bu seferde diyecek hadi gidip bişi alalımboshayallersmile

evet aynen
beceremiyolar bence de..
o nedenle kızıma da kendi kendine gidip bişi almasını beklemiyorum asla :dilcikar:

benimki de bana pek bişi alamaz ama onun suçu değil, ben biraz zor beğendiğim için korkuyo garibim sempatiksalakcinni

kızlar tetanoz aşımı oldum geldim şimdi uff kolum biber gibi yanıyo olup olmamak arasında çok kararsız kalmıştım ama şimdide iyiki oldum diyorum 1 ay sonra 2.doz vurulucak

Kızlar aranızda katı meyve sıkacağı almayı düşünen varsa esseden aldığım katı meyve sıkacağından çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. 99 TL ye aldım kırmızı etiketten bide 199 TL lik vardı farkını sordum pahalı olanın dışıda çelikti bide watı yüksekti ama satıcı kız cafe sahiplerine öneriyoruz ev için 700 wat ideal dedi bende onu aldım çok memnunum hemde piyasadaki en ucuz meyve sıkacağı bu şu anda posası kupkuru çıktı valla kırmızı etiket devam ediyorsa kaçırmayınderim

evet aynen
beceremiyolar bence de..

Şuan ikimizde birbirimizden habersiz bişey almadık bebiğimize her haftasonu bırlıkte alışverişe çıkıp alıyoruz.O sadece buhar makınası almıştı onada bigun onceden gıdıp bırlıkte bakmıştık.yanı alalımda varsın bırlıkte olsun dıye duşunuyorum.Doğduğunda ayrıca almaya başlarlar bence bebklerını gordukce.Ben bıle ne alcağımı beceremezken onun ne alcağını duşunmesı daha bı zor gelıyo bana.kaydirigubbakcemile3Ama eşimle çıkmak işime gelıyo. okadar dolaşıyoz beğenmıyokalıtelerını.Benımde işime gelıyo.Ben olsam belkı okadar cömert davrammazdım heralde dıyom.Önemli olan ıhtıyaçlarının karşılanması.Ama ben tek başıma almaya başlasam nasıl olsa bırı alıyo dıye hiç karışmazdı sanırım:umursamaz:

bence babalar daha çok doğduktan sonra oyuncak alcaklar..benim bi arkadaşımın eşi öyle yapıyomuş, her çarşıya gidişinde elinde bi oyuncakla dönüyomuş kızına:)

bendemi atsam ne iyi fikir dank eder belki ama bu seferde diyecek hadi gidip bişi alalımboshayallersmile
benimkine yine dank etmez..
otur kız oturdugun yerde yazmazsa ne olayım sempatiksalakcinni

benimki de bana pek bişi alamaz ama onun suçu değil, ben biraz zor beğendiğim için korkuyo garibim sempatiksalakcinni
yani benimkinin de seçimleri çok hoş olmuyo ama. sempatiksalakcinni
bişi diyeyiim mi
bir oyuncak alıp gelse bana böle oyuncak ayı, civciv fln.. benden mutlusu olmaz yani.. öle bişi alabilir istese :dilcikar:

Kızlar aranızda katı meyve sıkacağı almayı düşünen varsa esseden aldığım katı meyve sıkacağından çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. 99 TL ye aldım kırmızı etiketten bide 199 TL lik vardı farkını sordum pahalı olanın dışıda çelikti bide watı yüksekti ama satıcı kız cafe sahiplerine öneriyoruz ev için 700 wat ideal dedi bende onu aldım çok memnunum hemde piyasadaki en ucuz meyve sıkacağı bu şu anda posası kupkuru çıktı valla kırmızı etiket devam ediyorsa kaçırmayınderim

geçen gün gitmiştim esse ye ama dikaktimi çekmedi.
epey ürün indirimdeydi öylesine bakıp çıkmıştım. bir daha bakayım bari

merhaba kızlar bnde birtek bnm eşim böyle sanıyordum:)) bide geçen bana demezmi sen hamile olduğundan beri bnmle eskisi gibi ilgilenmiyosun.ve bnde açtım ağzımı yumdum gözümü:))dedim sen daha kıza bi çöp bile almadın :oklava: bide asıl senin bnle fazla ilgilenmen lazım falan dedim sinir oldum sonra anladı hatasını ama trip attım tabi.gerçi sonra üzüldüm gece kabus görmüş hep uuyuyamamış bilmiyorumkismile
ya bnm bi arkadaşımın eşi onsuz bebeğe bişey alınca küsüyodu boshayallersmile

ayy ne güzel. benimkisi becerip de alamaz hiçbirşey. kendine bile yanlız eşya almıyor illa yanında ben olacağım
kıza herhalde hiç alamaz.

bizimkininde bu ikinci kendi başına gidip bebişe bişey alışı
ilki diş kaşıyıcı oyuncak, bide bu
ama öğle tatillerinde bazen mağzalara bakar arar beni, şu mağzada bu var indirimde alayımmı falan gibi, bende göreyim öyle alalım diyorum, sonra gidip beraber alıyoruz

merhaba kızlar bnde birtek bnm eşim böyle sanıyordum:)) bide geçen bana demezmi sen hamile olduğundan beri bnmle eskisi gibi ilgilenmiyosun.ve bnde açtım ağzımı yumdum gözümü:))dedim sen daha kıza bi çöp bile almadın :oklava: bide asıl senin bnle fazla ilgilenmen lazım falan dedim sinir oldum sonra anladı hatasını ama trip attım tabi.gerçi sonra üzüldüm gece kabus görmüş hep uuyuyamamış bilmiyorumkismile
ya bnm bi arkadaşımın eşi onsuz bebeğe bişey alınca küsüyodu boshayallersmile

kocalarda haklı anacım alsalar küsüyoruz almasalar küsüyoruz :roflol:
onlarda başlarım böyle işe diyip ellerini çekiyorlar her işten.bende deli gibi herşeye baktığım için adama fırsat kalmıyor ki birşey alsın

Back
X