2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewet bencede iyiki de olduk riske atılıcak bi durum değil çünkü benim şu an öyle dayanılmaz bi ağrım yok işime çok yakın sağlık ocağı oldum geldim oturdum işimin başına inşallah şişmez vuran doktorada sordum yan etkisi varmı bebeğe diye hiç bi yan etkisi yok aksine onuda koruyo dedi

inş.ağrısıda olmaz.ağrısı olanlarda panik yapmasın en fazla 3 gün sürermiş.fazlada sürse bebişler için katlanıcaz artıkopuyorumnanaktan

bende geçen ay 1. Dozu oldum martta 2. Dozu olacağım, kims eolmuyormuş bende çok düşündüm olsammı olmasammmı acaba diye ama sonuçta sezeryanla doğum yapacam , ne olur ne olmaz diye yaptırdım.

Bird eilk aşı olduğumda 2-3 gün kolum çok ağrıdı, kaşındı,üzerine yatamadım . Sizlerdede oldumu?

inş.ağrısıda olmaz.ağrısı olanlarda panik yapmasın en fazla 3 gün sürermiş.fazlada sürse bebişler için katlanıcaz artıkopuyorumnanaktan

Ben de dün sabah oldum ama derim galiba biraz kalın, ağrı falan yapmadı.

benimkine yine dank etmez..
otur kız oturdugun yerde yazmazsa ne olayım sempatiksalakcinni

yani benimkinin de seçimleri çok hoş olmuyo ama. sempatiksalakcinni
bişi diyeyiim mi
bir oyuncak alıp gelse bana böle oyuncak ayı, civciv fln.. benden mutlusu olmaz yani.. öle bişi alabilir istese :dilcikar:

YA ÖZGE SEN ANLATIYON BEN DIYOM BENI KOCAA NASILDA BİLİYORRRR AYNILAR YAA INANAMIYORMMMkafamçokkarıştı

bende sözde bugün gidecektim aşıya ama hastalığım azdı bide kolum ağrırsa çekemem ikisini bi arada
bu hafta bitmeden olmak istiyorum ama

ben oldum çok az ağrıdı ama geçti :) zaten naz yapmayıda beceremem gerçi 1 hafta öncede eşim ve kardeşimde şirkette olmuşlardı :)

kızlar bu arada bende 2. Doz tetanoz ve hepatıtımı oldum dun saglık ocagında obur ay bıdaha cagırdı ama yetr artık yafssss sıkılıym asıya gıtmekten ehuheheeh

ahaa sempatiksalakcinni

yok anam yook
kocamı tanımıyonuz siz.. tepkisizdir kendini..
tınmaz böle şeyleri :delphin:

:) özgecim merak etme bir süpriz yapar bugün yarın :)

Bende arada eşime oğlumun ağzından mail atıyorum .bir bakıyorum ki oğluyla dertleşiyor :)

sempatiksalakcinni

yine sen internetten bebegınn agzındn bişler yazıp gonderyn laf sokuyn benımkının netle alakası yok olsada maılmıs vs mıs hıcc ılgılenmez bakmaz bile ben nasıll adamın kafasına sokcammm birz ıcraat yapması gerektıgınııııııııııı oyyy oyyyy

ben kaçıyorum kızlar uanayım biraz sonrada yemek işine bakarım kendinize dikkat edinnnnnnnnnn

yine sen internetten bebegınn agzındn bişler yazıp gonderyn laf sokuyn benımkının netle alakası yok olsada maılmıs vs mıs hıcc ılgılenmez bakmaz bile ben nasıll adamın kafasına sokcammm birz ıcraat yapması gerektıgınııııııııııı oyyy oyyyy

eskiden mail mi varmış..
sen de mektup yaz sempatiksalakcinni

kızlar bu arada bende 2. Doz tetanoz ve hepatıtımı oldum dun saglık ocagında obur ay bıdaha cagırdı ama yetr artık yafssss sıkılıym asıya gıtmekten ehuheheeh

hepatit aşısını yurtta vurmuşlardı bize. hamileliğimde test yapıldığında bağışıklı çıktığım için doktor gerek görmedi .

bir de onu olsam herhalde fenalık geçiririm. kan ilacını bile almaya üşeniyorum aşıya da gidene kadar 8 sene geçer

kaydirigubbakcemile5

sagol özgecim ne akıllısın kız sen aklinialirimsmile abaküs gibi kafa var sende...

mail aldım attım, babacım sen beni bazen hiç svmiyor dokunmuyorsun, üstelik annemle beni yalnız bırakıp maçlara gidiyorsun, zaten senın sesını çok az duyuyorum, bazen butun gun senden haber beklıyorum ama senden ses gelmıyor babacım. bızı sevmıyor musun? üstelık bana daha hıç bir şey almadın, saçlı atım bile yok. beni sevmenı çok istersim babacım. ben seni hep sevicem kızın.... yazdım gözyaşları içinde aradı, bana böyle yapma tamam mı, herkesın içinde ağladım akşam göstercem gununuzu ıkınıze de dedi, tuvalaete kaçmış kapatırken hala ağlıyordu. gücüne gitmiş... ohhh canıma degsın dun ben agladım evde halı sahaya gıttı bi bşıma oturdum butun gece. intikamım acı oldu aklinialirimsmile

ben de dün sabah oldum ama derim galiba biraz kalın, ağrı falan yapmadı.

sende bir etkisi olmamış demek sadece ne güzel, darısı bizim 2. Dozlara inşallahh

hepatitdemi olmamız gerekiyormuş ondan haberim yoktu hiç

ne zaman hangi haftalarda ve kaç doz yapılıyor biliyormusunuz?

Ben 25. Haftamdayım :) sizler kaçıncı haftadasınız kızlra yakınız sanırım hemen hemen

sagol özgecim ne akıllısın kız sen aklinialirimsmile abaküs gibi kafa var sende...

mail aldım attım, babacım sen beni bazen hiç svmiyor dokunmuyorsun, üstelik annemle beni yalnız bırakıp maçlara gidiyorsun, zaten senın sesını çok az duyuyorum, bazen butun gun senden haber beklıyorum ama senden ses gelmıyor babacım. bızı sevmıyor musun? üstelık bana daha hıç bir şey almadın, saçlı atım bile yok. beni sevmenı çok istersim babacım. ben seni hep sevicem kızın.... yazdım gözyaşları içinde aradı, bana böyle yapma tamam mı, herkesın içinde ağladım akşam göstercem gununuzu ıkınıze de dedi, tuvalaete kaçmış kapatırken hala ağlıyordu. gücüne gitmiş... ohhh canıma degsın dun ben agladım evde halı sahaya gıttı bi bşıma oturdum butun gece. intikamım acı oldu aklinialirimsmile

ne acıklı yazmışsın ben bile ağlayacaktım yaa

Back
X