2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tamam sende o eve gelince bize soyledigin gibi ona soyle.
Inan ki kocalariniza karsi direk olarak ne oldugunu demezseniz anlamazlar.
Gerekirse defalarca soyle ama acik acik konus, yoksa o unutur gider de.
Yalniz ben anlamadim sesin uykulu geliyor diye neden bagirdi, uykulu olmakta ne sakinca var ki. bilmiyorumkismile

sesım az cıkıyomus duyamamısta ondan

kızlar kendınıze İİ bakın bende cıkıyorum İİİ akŞamlar daemoncummm Üzme kendınıı bende benmkılye sabah sabah atıstım sınır edıyr benı ama İŞte erkeklerr bİrz İnce dusunemyrlrrrrrrrrrrrrr :@

ben onu ınce fıkırlı bırı yapıcam.
hadı gule gule cnaım

sesım az cıkıyomus duyamamısta ondan

ben onu ınce fıkırlı bırı yapıcam.
hadı gule gule cnaım

kız sen ne sıkıntı ediosun kendine iki canlısın sen o bunalsın sıkılsın,resmen bunalıma sokmuşsun kendini...boşver cnm benim,geldiğinde içinden geçenleri söylersin olur biter,şu anda yaşadığın strese değmez,bebişe günah :(

kız sen ne sıkıntı ediosun kendine iki canlısın sen o bunalsın sıkılsın,resmen bunalıma sokmuşsun kendini...boşver cnm benim,geldiğinde içinden geçenleri söylersin olur biter,şu anda yaşadığın strese değmez,bebişe günah :(

mafoldumben

ve suan yemek yapmak zorunda olmaktan nefret edıyorum

merhabalar yeni geldim konuyu tam olarak anlayamadım bilmiyorumkismile

Kızlar bugÜn doktora gıttımm bu seferde 1 hazıran Çıktı doĞum tarıhı oĞluŞumuda gÖrdÜm teyzelerı maŞallah Çok bÜyÜmÜŞ 930 gr. Ve 35 cm olmuŞ yıne doktor bakar bakmaz pıpıcık gÖsterdı bıze ay nasıl gÜlÜyorum bı gÖrsenız arsız olacak bu Çocuk ya

:roflol: GEÇENLERDE OTOBÜSE BıNDıM AYAKTAYIM TAM ÖNÜMDEKı BYANAIN POPOSU BENıM GÖBıŞE DEĞıYO BENıM OĞLAN COŞMASINMI Bı TEKME Bı TEKME BENı GÜLME KRıZı TUTTU :roflol: :roflol: TABı O ARADA KIZDA DÖNÜP BANA BAKIYO DELıMıDıR NEDıR DıYE SORMAYIN YA ÇOK MATRAK Bı OĞLUŞ OLUCAK

SıZE BOMBA GıBı Bı HABERıM VARRRRR ÇOK SEVıNECEKSıNıZZZZZZZZ HADı GELıNNNN HU HUUUUU :teytey: :teytey: :teytey:

DUR KIZ ÖNCE Bı HALAY ÇEKEYıMMMM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:

ne oynuyorsun ona göre geleyim :)))sen şimdi diyarbakırdan ne oyunlar biliyorsundur:)))

ASME KIZ KıMSENıN GELECEĞı YOK BEN EN ıYıSı BOMBA HABERı VEREYıMMM OLEYYYYYY
BEN HAMıLEYıMMMMMMMMMMM :roflol: :roflol: BU GÜN DOKTORADA GıTTıK HAMıLEYMıŞıMMMMM hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :roflol: :roflol: :roflol:

ne oynuyorsun ona göre geleyim :)))sen şimdi diyarbakırdan ne oyunlar biliyorsundur:)))

YOK KIZ BEN DİYARBAKIRLI DEĞİLİM AMA EŞİM BURALI AMA ÇOK GÜZEL OYNUYOLAR GERÇEKTEN BENDE SADECE HALAY VAR :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: BİRDEEE OH OHHHH YANDANNNN sositososito sositososito

Back
X