Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: GEÇENLERDE OTOBÜSE BİNDİM AYAKTAYIM TAM ÖNÜMDEKİ BYANAIN POPOSU BENİM GÖBİŞE DEĞİYO BENİM OĞLAN COŞMASINMI Bİ TEKME Bİ TEKME BENİ GÜLME KRİZİ TUTTU :roflol: :roflol: TABİ O ARADA KIZDA DÖNÜP BANA BAKIYO DELİMİDİR NEDİR DİYE SORMAYIN YA ÇOK MATRAK Bİ OĞLUŞ OLUCAK
neyse kimsecikler yok şimdi ama belki yarın gören olur yoktum gene ben annemlerdeydim bu sabah kardeşimi yolladık hayırlısıyla gitti varmış teslim olmuş birligine herkesin mevlit kandili mübarek olsun herkese iyi kandiller bebeklerimizle çocuklarımızla nice senelere RABBİM bütün herkesin evladını korusun arasında benimkinide ayırmasın İNŞALLAH:Saruboceq: agla agla anca kendime geldim herkese iyi geceler ve iyi kandiller kızlar
SİZE BOMBA GİBİ Bİ HABERİM VARRRRR ÇOK SEVİNECEKSİNİZZZZZZZZ HADİ GELİNNNN HU HUUUUU :teytey: :teytey: :teytey:
BaŞka kİmse yokmuuu sıkı durunnnnnnnnn
DUR KIZ ÖNCE Bİ HALAY ÇEKEYİMMMM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:
ASME KIZ KİMSENİN GELECEĞİ YOK BEN EN İYİSİ BOMBA HABERİ VEREYİMMM OLEYYYYYY
BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMM :roflol: :roflol: BU GÜN DOKTORADA GİTTİK HAMİLEYMİŞİMMMMM hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın canım :) bugün benim ve bebeğim için dua edin .
Eski br hastalığım bartolin kistim(Bartolin Kisti ,Bartholin Absesi ve Tedavisi" doktor nevra) 2-3 gündür tekrar edecek gibi geliyordu ve sonunda dün akşam fark ettim ki başlamış allahtan dün kendiliğinden boşaldı geçmişte 1 kez de cerrahi operasyon geçirmiştim hala tekrar ediyor antibiyotik başlamam gerekiyormu bilmiyorum bugün doktorumu arayacağım bu hastalıktan nefret ediyorum.ve her olduğunda dünyam başıma yıkılıyor gibi hissediyorum![]()
Geçmiş olsun mexelina, Allah acil şifalar versin.
geçmiş olsun canımgünaydın canım :) bugün benim ve bebeğim için dua edin .
Eski br hastalığım bartolin kistim(Bartolin Kisti ,Bartholin Absesi ve Tedavisi" doktor nevra) 2-3 gündür tekrar edecek gibi geliyordu ve sonunda dün akşam fark ettim ki başlamış allahtan dün kendiliğinden boşaldı geçmişte 1 kez de cerrahi operasyon geçirmiştim hala tekrar ediyor antibiyotik başlamam gerekiyormu bilmiyorum bugün doktorumu arayacağım bu hastalıktan nefret ediyorum.ve her olduğunda dünyam başıma yıkılıyor gibi hissediyorum![]()
amin canım amin allahtan ağrılı aşamalar gelmeden boşaldı buna mutluyun ama hamileliğimin başından bu yana bundan korkuyordum inşallah antibiyotik başlamaz.Allahım kimseyede yaşatmaz inşallah
geçmiş olsun canım
doktoruna bahsetmişmiydin daha önce bundan, ne demişti?
birşey olmaz korkma, moralini bozma