- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi daemon
- #57.681
günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tatlişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve bebişleriiiiiiiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tatlişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve bebişleriiiiiiiiiiiii
bidaha yazzz ayıp sana baba ayıp gelınce senı sevmıcem anamı sevcem dee![]()
şimdik baby gagaya girdinmiben yapamıyorum bu tickeri mafoldumben
[
,
ÖĞLEN OLDUUU YİİİWWRUM NİRDESİN SENklava:
YAAA EFET INDIRIMDE VARDIR DIMI GİTMEK LAZIM KOCAMA SOLIM Bİ AMA SANMAMMM AKSAM AKSAM ONU HİÇBİR KUVVET BİRYERE GOTUREMZ GERCI İŞTEN GELMESIDE 8 I BULUR OSAATTN SONNADA ACILS MACILS KALMAZ:d
bilmiyorumkismileanlatımlı vatdıya yiirumben yapamıyorum bu tickeri mafoldumben
:roflol:
ukla
ösge sana hırkıs didibilmiyorumkismile
günaydın asfam
valla bebişler herşeyin farkında ya. benim kız akşama kadar tepik tepik üstüne atıp duruyo dışarıdan bile fark ediliyo artık. annem hissetti kardeşim hissetti arkadaşımın eline bir tepik attı geçen kız delikafadulden böyle oldu aynen. ama babamıza gelince duruyo atmıyotekme kulağını dayıyo kalp sesi veya tıkırtı falan duyuyo anca. diyorum kızımda işini biliyo ne kadar hediyo o kadar tepik
sinemis84bilmiyorumkismileAAAAA KİM O BEEEEEEEE BEN BUNLARI EHR DEFASINDA UYARIYORUM GELINIMEEE SARKMAYINNNNN DİYEEE GEL CABUK BURAYAAAAAAAAklava:
klava:
klava:
klava:
[
,
ÖĞLEN OLDUUU YİİİWWRUM NİRDESİN SENklava:
YAAA EFET INDIRIMDE VARDIR DIMI GİTMEK LAZIM KOCAMA SOLIM Bİ AMA SANMAMMM AKSAM AKSAM ONU HİÇBİR KUVVET BİRYERE GOTUREMZ GERCI İŞTEN GELMESIDE 8 I BULUR OSAATTN SONNADA ACILS MACILS KALMAZ:d
yok artık
benim sarı damar tuttu
maili akşam atcam ben ona eve gelince
çok küstüm çünkü:sinifsinif:
şimdik baby gagaya girdinmi
ordan sat ını girerek oluştur tickerını
o sayfada sana bi link vericek
onu kopyala
kkda profiline yapıştır
ben küsüm demem gidelim diye:1closedeyes:
bilmiyorumkismileçünkü tickerfactoryde bozulmuştu
akşam aceleynen yaptımbilmiyorumkismileçıkmadan
hayırlı olsun canımmmSelam kızlarrrrrrben bugün nihayet sağlık ocağına kaydımı yaptırdım.Tetanoz aşımın 1. dozunuda oldum geldim. Geçmişe çok bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah , ben bugün çok yoğunum ara ara yazarım inşallah
delikafaduldenhayırlı olsun canımmm
bu arada ben pazar günü geliyommm beni almayı unutmayınnnnhihoyyyt
nie be üstüne mi tapuladın tickeriniiiiii:dilcikar:bilmiyorumkismile
üsür dile benden bilmiyorumkismile
hayırlı olsun canımmm
bu arada ben pazar günü geliyommm beni almayı unutmayınnnnhihoyyyt
ivitnie be üstüne mi tapuladın tickeriniiiiii:dilcikar:
heyooooooooo kuşum bana özelden telini yazsana
bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3ivit
bebeeemin donuna kadaaa çalmışsın bilmiyorumkismile