2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen işi tamamen bıraktın mı artık :1shok::1shok:

Kızlar benim yabancı sitelerde buldukların hep bu tarz şeyler:

Angelic Dreamz Own Pink and Chocolate Feather Wreath

Kız nispet mi yapıyosun sen bize?:oklava:

ooh keyfe bak ne güzel valla opuyorumnanaktan

burdan hepinize kocaman bir NANİK aklinialirimsmile nispet yapıomm.yılların acısı çıkıyo. yalnız varya sureklı birşeyler yıyesım var yuvarlanarak gırebılırım doguma hüsmen gibi. bilginize

anam şuna bakın

kapi-susu.jpg

Ben de çok kıskandım.mafoldumbenmafoldumbenBide ben doğumdan 2 ay sonra dönücem işe Allah izin verirse:sinifsinif::sinifsinif:

dogumdan sonra evde de otursak, işe de gitse işimiz zor be canım. geçicek inşallah atlatıcaz o zor gunlerı bi şekılde olumunekankayizsmile tamam hava atmıcam Şeniz

sezeryan oluncada takabiliyomuyuz bu korseyi

Asıl sezaryanda lazım korse .ben onu için doktorla goruşeyım kesınlıkle alıcam.Hem iileşme çabuk oluyomuş hemde bebeği emzirirken korseli dikişler acımıyomuş.Göbekde dumdüz dıyolar tabı.İnş. dedıklerı olur:Saruboceq:

dogumdan sonra evde de otursak, işe de gitse işimiz zor be canım. geçicek inşallah atlatıcaz o zor gunlerı bi şekılde olumunekankayizsmile tamam hava atmıcam Şeniz

At valla canım havanı hakkındır 10 yıl çalıştıktan sonra.Ne guzel valla.ohhhh kızınlada ılgılenirsin neguzel.Yazada denk gelıyo.Arabalara atıp atıp gezcez ınş.....

Asıl sezaryanda lazım korse .ben onu için doktorla goruşeyım kesınlıkle alıcam.Hem iileşme çabuk oluyomuş hemde bebeği emzirirken korseli dikişler acımıyomuş.Göbekde dumdüz dıyolar tabı.İnş. dedıklerı olur:Saruboceq:

yawriim ben geçen yıl ameliyat oldum karnımda çok dikişim var, o sancıyla o korseyı gıyemezsın ben sana söyleyım. bide çok gaz oluyor kesıkler ıyıleşirken sıkışırsan tehlıkelı olabılır. tabi benim kesıgım sezeryan kesıgının 5 katı falandı ama yıne de dikiş hava alarak iyileşen birşey kapalı nemlı durursa sarı su akıtıyor, hep temız nemsı olması gerkıyor. yıne de doktoruna sor tabi.

Back
X