- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #57.881
böle bebk kıyafetleryle bıberonla vs yaparsak hazırdan daha pahalıya gelır yafss zaten pahalı bebek eşyaalrı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gülüyon nan sempatiksalakcinni:roflol:
hem sende var hemde soruyon nerden alacağım diye
allah seni ne yapmasın emi delikafadulden
ne gülüyon nan sempatiksalakcinni
haahahahah kaydirigubbakcemile3
hayır bende baktım basedemedım bişi anlamadım kapattım siteyı ondan guluyorum yewwrummmm yanıı neelr yapıyor adamlr anlamındaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ne kadar kolay
kapı süslüyoruz... | 10marifet.org
böle bebk kıyafetleryle bıberonla vs yaparsak hazırdan daha pahalıya gelır yafss zaten pahalı bebek eşyaalrı:)
geçmiş olsun canımKızlar ben geldim ama haberlerim ii değil :1no2:
Ayrıntılı ultrasonda herşey normal fakat şeker yükleme sonucumda şekerim 151,1 çıktı mafoldumben
2 hafta sonra tekrar gidicem 100lük yapıcaklar bu sefer mafoldumben
Kızlar ben geldim ama haberlerim ii değil :1no2:
Ayrıntılı ultrasonda herşey normal fakat şeker yükleme sonucumda şekerim 151,1 çıktı mafoldumben
2 hafta sonra tekrar gidicem 100lük yapıcaklar bu sefer mafoldumben
bilmiyorumkismile SEN ŞİMDİ BANA CAHIL MI DEDIN KIBARCAAAAonlar bunu baby shower partisi için hediye yapıyorlar. yani üzerindekiler bebeğe hediye gidiyor. onun yerine keçelerden çiçeklerle süsleyebilirsin. çok güzel hazır süsler var.
bende dün aldım avent in kelebek göğüs ucu koruyucusunu..avent in kelebek göğüs ucu koruyucusu ile medela süt saklama poşeti sipariş ettim(medela pompamı almıştım önceden)boshayallersmile
ben de haftaya salı yaptırcam eyvahedigeldismilegeçmiş olsun canım
bende yarın yaptırcam bakalım benimki ne olacakeyvahedigeldismile
geçmiş olsun canım
bende yarın yaptırcam bakalım benimki ne olacakeyvahedigeldismile
yapmayaaaa cok klasık daha hoş farklı bişi bul yivrrrummmm beee
ya çok komik bişi diyiim mi..
o tüllerle o kapı süslerini nası tutturuyoz, o tülleri nerden nası bağlıyoz hiç bilmiyom yaaa.. :kedi:
elh senin bu yapiim mi diye attığın şeye bakarken aklıma geldi bilmiyorumkismile
ben de haftaya salı yaptırcam eyvahedigeldismile
geçen ctesi 10 gün sonra yaptır demişti dr.
üzülme cosmocum ya
önüne geçilmeyecek bişi değil sonuçta bişi olmaz