2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gebelik kontrollerinize eşiniz geliyormu ?? yoksa yanlızmı gidiyorsunuz

Bayanlar,
fuarda Acıbadem hemşireleri eğitim verdiler.
Dedilerki,
göbek düşene kadar bebeği yıkamamak lazımmış. Çünkü ıslanırsa çabuk kurumaz ve düşmesi gecikirmiş, ortalama 2 haftadada düşüyormuş

Onun yerine yüzünü, göğsünü, bacaklarını, poposunu silmek lazımmış.
Neyle silicez? Poposu haricinde hiçbir yerine ıslak mendil sürmek yokmuş.
Bolca gazlı bez alın dedi. Kaynamış, sonra ılıtılmış suyun içine gazlı bezi alıp, herbir yeri silinecek. Ama bir yerine sürdüğümüz gazlı bezi öbür tarafınada sürmüycez, hep yenisini alıcaz.

Göbek bağını eskiden baticonla temizliyorlardı şimdi eczanelerde satılan %70 derecelik alkolle temizliyoruz dedi.
Onu yaparkende göbek bağının çevresini kuru gazlı bezle sarıp, göbek bağına alkol damlatıcakmışız. Çevresini sarıyoruz çünkü alkol sadece göbek bağına gelmeli, tenine değmemeliymiş.

sadece popoda ıslak mendil. Onun için UNI yeni doğanı tavsiye ettiler.
Popo, Kız bebekler için sadece önden arkaya silinecek.

Bir de alt bezini göbek bağına değmesin diye kıvırıcakmışız. Çişle ıslanırsa tahriş olurmuş.

Bir de pudra yok, sadece pişik kremi. Pudra nefes problemi yapıyormuş.

BEN 2 KERE YALNIZ GITTIM 1.DE ESIM MECBR SEHR DISINDAYDI 2.DE İŞİ BIRAKAMDI AMA 2.DE KIYAMETLERI KOPARDIMMMM:oklava::oklava:

Ben sadece 1 kez eşimsiz gtiim ondada bizim oğlan suratını açmadı sabah çok erkendi ve hafta içi olduğu için gelememişti babamız biz ya saat altıdan sonra yada cumartesi randevu alıyoruz.

SOrma anacım ya aç aç şekerli su yedirdiler zillime benm kaydirigubbakcemile3
Naz mı yapmış senin oğluşun babası yok diye yoksaaa ay kıyammamm
Ay yerim ben onu :) benim oğlanda göstermemişti yüzünü ilk kez babası olmadan gitmiştim doktora :) ondandır diyoruz ama ...Birde sabah aç karnına bakınca açmıyorlar suratlarını zavalla aç aç bekliyo bizim yememizi

bazen annemle eşimin izin gününe denk gelirsede eşimle gidiyorum bende

bende hep eşimle gittim birkere tekbaşıma gittim oda zaten randevusuzdu aradım doktoru çok içim sıkılıyo geleyimmi dedim gel bakalım dedi onada kociş yetişemedi yazık.Bende 16:30 sonrasına alıyorum randevu erken çıkıyoruz işten ama birsonraki randevumuzu cumartesiye aldık çok stres oluyoruz yetişcez geç kalcaz diye

Benım her seferınde eşim aynımdaydı ilk gunden beri.Hep bırlıkte gorduk ama şu şeker için tek gıdeyım demı kızlar.okadar beklıcek benımle.nedersınız?

ay özge kız sölemezsem rahat edemicem
bizim miniki başka veterinere götürdük tekrar felaket midesini üşütmüş
zorla yedirmeyin demiş
serum yazmıs
3-4 güne düzelcek nşallah sonra
sahibine geri vercez gönül rahatlığıyla

ay özge kız sölemezsem rahat edemicem
bizim miniki başka veterinere götürdük tekrar felaket midesini üşütmüş
zorla yedirmeyin demiş
serum yazmıs
3-4 güne düzelcek nşallah sonra
sahibine geri vercez gönül rahatlığıyla

ayy kıyamam yaa
kız dün en son verecez dedin
ben de verdin sanıyom
sabahtan beri soracam
üzülürsün aklına getiririm diye sormuyom
ayy öp onu benim için ya

bende eşimle 3 defa gittim ilklerine hep yalnız gitmiştim ama şimdi geliyo gerçi artık gelme diyorum çünkü ters kalıyo hastane iş yerimin karşısı giderm ben ne var diyorum en sonda annemle babam geldi

eyvaaaah
dr değiştircem dedim ya
aradım randevu almak için çarşambaya
randevu sistemimiz yok 9.30-3.30 arası dr burda direk gelin dedi
yandık yaaa nasıl özel hst bu

Back
X