2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten sonuçlarda kötü çıktı ya akşam burnundan getireyim onun da görsün :oklava:

evet evetbilmiyorumkismile

bugün çok yakın bir arkadaşımın eşi medipolde doğurduu.. sezaryenle 3900 kg ağırlığında bir oğluş :))

uklaa hani şu medipolde çalışan arkadaşımm kaydirigubbakcemile4

hay maşallahhhhhhhhhhh tosuncuk doğmuş kızzz

orda ne kadar doğum fiyatları bilginiz varmı ??

canım ssk lı fiyatları
normal doğum 950
sezeyan 1500 tl

odaları güzel 2 oda var dışardaki odada misafir ağırlanıyo diğerinde hasta yatıyo
o yüzden rahat bebekde hastaneden çıkana kadar sadece emme zamanı anneye geliyo diğer zamanlar hep yeni doğan odasında oluyo

Bugünlerde özellikle ayakların fena şişiyor.
Dün gece ağladım resmen.
Nasıl bir ayakkabı almalı sizce.

Polarisin ortopedikleri gibi bişiymiş alsam ne?
ayağım 38'di. 39 bile sıkıyor şimdi.

Canım geçmiş olsun. Ne topuksuz ne de yüksek topuklu giymelisin. Bir de sandalyede otururken filan ayağını mutlaka uzat bi yere. Bacak bacak üstüne atmamaya çalış. Evdeysen soluna yatıp ayaklarını hafif yükselterek dinlen. Umarım daha fazla şişmez ayacıkların.

Dün gece ağladım resmen.

benim de ayak bileklerim şişmeye başladı..
iç ve dış bilek kemik çıkıntılarım kayboluyor sürekli.
henüz ayakkabılarla bi derdim yok ama bu gidişle kesin olacak

evetttt hihoyyyt
hangi dr a gidiyon

Ben Leyla Altuntaşa gidiyorum başta Şule Selviye gidiyodum ama Leyla hanımın methini çok duydum genel anlamda şimdiye kadar memnunum 3 kere felan gittim. Onda olucak sanırım doğumum senin önericeğin doktor varmı peki bana ?:1rolleyes:

Kızlar bu aralar tuza dikkat edin. Boş yere su toplayıp şişmeyelim. Zaten ağırlaşıyoz bi de ekstra yük olacak bu sular. Bende henüz bi şişme yok ama ilk hamileliğimde olmuştu. Sanırım turşuyu fazla kaçırıyordum...

Canım geçmiş olsun. Ne topuksuz ne de yüksek topuklu giymelisin. Bir de sandalyede otururken filan ayağını mutlaka uzat bi yere. Bacak bacak üstüne atmamaya çalış. Evdeysen soluna yatıp ayaklarını hafif yükselterek dinlen. Umarım daha fazla şişmez ayacıkların.

Sağol canım ya,
spor ayakkabı giyiniyorum 2 gündür.
Ama iş ortamında da olmuyoki,
ayağımı da uzatacak yer yok burda.
halim harap sorma yani. senağlama

Ukla odaları güzelmi hastanenin bende bu gidişimde gezmek istiyorum refakatçı için koltuk varmı yatması için ? Bide neden bebekler yanımızda uyumuyo yaa ben istemem öyle ayrı yatmayı eşimle hayalim o doğduğu gece 3 ümüz uyumak hastane odasında

benim bilekler sünger gibi resmen.
parmaklarımda dolma gibi oldu.
Off, ayaklar rahatsız oluncada dünyam kararıyor resmen.

Sağol canım ya,

Masanın altına bi sehpa çekiversen? Umarım geçer kısa zamanda...

Dün gece ağladım resmen.

benimde akşamları oluyo söylenincede eşim hemen " 2 sene önceye dönmek istermisin" diye soruyobilmiyorumkismile

Ben Leyla Altuntaşa gidiyorum başta Şule Selviye gidiyodum ama Leyla hanımın methini çok duydum genel anlamda şimdiye kadar memnunum 3 kere felan gittim. Onda olucak sanırım doğumum senin önericeğin doktor varmı peki bana ?:1rolleyes:
valla canım orada önerebileceğim dr Hakan bey ama kadın olarak leyla hanım diğerlerinden pek memnun olan yok gerçi var ama azınlıkta

Bu ikinci gidişin olacak dimi bu sefer doktorla söyle belki o gelmen gereken saati ayarlar birdaha sorun yaşamazsın ama çok saçma geldi bana açıkçası

yok kuşum o maalesef 2. dr.umdu bahsettiğin ona 2 defa gittim
bu yeni
ilk kez gidicem ve konuşucam bu ne ayol randevusuz olurmu hiç:umursamaz:

Sağol canım ya,

ayağının altına bir yükselti koy sandalyeni geri çek ve ayağını uzat ben o sekilde yaptım.ayağımın altında 15 - 10 cmlik bir koli var dolu oraya koyuyorum her zaman ayağımı..şişme sorunu bende de var doktora sordum maydanoz ye suyunu içme sakın dedi ve mümkün olduğunca tuzsuz beslen dedi.aksam yemeğinde tuzlu bişey yiyeyim ertesi sabah ayaklarım ellerim inanılmaz şişiyor aman dikkat edin kızlar

Ukla odaları güzelmi hastanenin bende bu gidişimde gezmek istiyorum refakatçı için koltuk varmı yatması için ? Bide neden bebekler yanımızda uyumuyo yaa ben istemem öyle ayrı yatmayı eşimle hayalim o doğduğu gece 3 ümüz uyumak hastane odasında
var canım koltuk açılıca yatak oluyo
bebek yeni doğduğunda mikrop kapmasın diye alıyolar
gelen giden oluyoya ondan canımm

ayağının altına bir yükselti koy sandalyeni geri çek ve ayağını uzat ben o sekilde yaptım.ayağımın altında 15 - 10 cmlik bir koli var dolu oraya koyuyorum her zaman ayağımı..şişme sorunu bende de var doktora sordum maydanoz ye suyunu içme sakın dedi ve mümkün olduğunca tuzsuz beslen dedi.aksam yemeğinde tuzlu bişey yiyeyim ertesi sabah ayaklarım ellerim inanılmaz şişiyor aman dikkat edin kızlar

tuzu tamamenmı kestınız kızlar ya.hiçmi koymuyosunuz.Nasıl yapcaz ya.bende şişiyorum

valla canım orada önerebileceğim dr Hakan bey ama kadın olarak leyla hanım diğerlerinden pek memnun olan yok gerçi var ama azınlıkta

Hakan beye yalvarıcaktım nerdeyse doktorum olması için geçen hafta gidişimde yine sordum benim doğumumada giremezmisiniz diye. O da ben senin gibi sağlıklı gebeliklerle değil daha çok sorunlu hastalarla uğraşıyorum deyince sus pus oldum. Süper bi insan ya okadar rahatımki yanında güven çok önemli.Leyla hanımda iyi ama çok yoğun korkuyorum ondayken yarı yolda kalmaktaneyvahedigeldismile

yok kuşum o maalesef 2. dr.umdu bahsettiğin ona 2 defa gittim
bu yeni
ilk kez gidicem ve konuşucam bu ne ayol randevusuz olurmu hiç:umursamaz:

burda da bir hastane öyleydi sanırım avcılar hospital.dı o da özel ama o sekilde calısıyordu bir arkadasım orda yaptı doğumunu her zaman randavulara sabahın köründe gitti çalıştığından sorun olmadı sonra da işe geldi.o zaman çok beklemezsin yoksa bu sekilde randevusuz calısan yerlerde cook beklersin sana diyim ben bile randevu ile gidiyorum her zmn yarım saat sarkıyor randevum

kızlar bende çıkıyom görüşürüzz
mantı yemeye gidiyommmbilmiyorumkismilecokacimcoook

Back
X