2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin herkese... yeni bir ay ve izin almama sadece 3 ay kaldi :D mutluyummmmm..

güzellerr selamm size birşey danışcam bebek bezi sizce yeni doğan 1 numarasınım alsak 2 numarasınımı bide ben hafta sonuu dr.bronws biberon aldım ama teredütteyim bide aventenin kelebeğini aldım sizce doğru tercihmi bide bebek bezi 1 mi 2 numaramı

dün çok güzeldi kızlarrr
melmea,özge,zeynep,daee teşekkürler artık birde doğumda ziyaret topiği açarız kaydirigubbakcemile3

güzellerr selamm size birşey danışcam bebek bezi sizce yeni doğan 1 numarasınım alsak 2 numarasınımı bide ben hafta sonuu dr.bronws biberon aldım ama teredütteyim bide aventenin kelebeğini aldım sizce doğru tercihmi bide bebek bezi 1 mi 2 numaramı
canım bence bebek bezi için acele etme doğuma yakın al kilolarını şu an tam bilmiyoruz iri bebek olunca 1 numara küçük gelebilir acele etme bence
bende dr brown bibernunu aldım iyi bir marka bebek gazlıysa çok işe yarıyormuş
kelebeği bende aldım netten bugün gelir sanırım

günaydın kızlarr..
evet dün çok güseldi valla çok eğlendik..
hele kedimle ukla daha bi eğlendiler sempatiksalakcinni

bugün burada bir çalışma yapılıyor
sabahtan beri internet gidip geliyor
her an gidebilir yine
tetikteyim

Güneydın annişler.Kelebek ne onu anlamadım.Bide almayı beceremediğim tek şey bıberonla emzik kızlar.yardın edın ne olur.Bu haftada onları alamadım.Çıldırcam ya.Link filan varsa ınternette gonderırmısınız?

günaydın kızlar..

dün çok güzeldi kızlarrr
melmea,özge,zeynep,daee teşekkürler artık birde doğumda ziyaret topiği açarız kaydirigubbakcemile3
ee resimleri ne zaman koycaksınız?
canım bence bebek bezi için acele etme doğuma yakın al kilolarını şu an tam bilmiyoruz iri bebek olunca 1 numara küçük gelebilir acele etme bence

ben bi cam biberon almıştım 125 ml'lik, onun dışında da almadım emzirirsem ilk aylarda işe başlayana kadar gerek olmaz diye..siz nası biberon alıyosunuz büyük mü küçük mü,cam mı polikarbonat mı?ve ne zaman kullanmak için,mama yedirmek için mi?
biberonla ilgili de amma soru işareti varmış kafamda sırnaşık şey

sağ ol cnm yaa varya insan sorma ihtiyacı görüyor o kadar kararsızım ki oğlum için en iyis olsun istiyorum işyerinde son 1 ayım herşeyi 1 ayda bitirmek isityorumki geri kalan günlerimde oğlumla keyif yapayımmm çünkü çok ağırlaşcazz

günaydın kızlar..

ee resimleri ne zaman koycaksınız?

ben bi cam biberon almıştım 125 ml'lik, onun dışında da almadım emzirirsem ilk aylarda işe başlayana kadar gerek olmaz diye..siz nası biberon alıyosunuz büyük mü küçük mü,cam mı polikarbonat mı?ve ne zaman kullanmak için,mama yedirmek için mi?
biberonla ilgili de amma soru işareti varmış kafamda sırnaşık şey

bende aventin cam biberonunu düşünüyorum. 1 tane 125 ml lik alırım . daha sonra büyüğünü alırım.

günaydın guzel annişlerrrrrrr ve bebeklerıııııııııııı nasılsınızzz bugunnn kızlar duydum duydum dun daeee soledı gece cok eglendık dıye kıskandımda hattaaa:):)
hehehe fotoları koyunda bakalımmm..
buarada dun hellobabyeee gıttık fıyatlar cok pahalı geldı bana sankı netten alısverıs etsem daha iyi olacak gibi bilmiyorumkismile

günaydın kızlarr..
evet dün çok güseldi valla çok eğlendik..
hele kedimle ukla daha bi eğlendiler sempatiksalakcinni

bugün burada bir çalışma yapılıyor
sabahtan beri internet gidip geliyor
her an gidebilir yine
tetikteyim
evet kedişle çok güzel eğlendik bilmiyorumkismile

Back
X