Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kudretcimmmmKız bİlge gÜnaydın kaÇak nerelerdesİn yakaladım senİİİİ
opuyorumnanaktanİyİym canım Özledİm senİ delİ kızz
canım bence bebek bezi için acele etme doğuma yakın al kilolarını şu an tam bilmiyoruz iri bebek olunca 1 numara küçük gelebilir acele etme bencegüzellerr selamm size birşey danışcam bebek bezi sizce yeni doğan 1 numarasınım alsak 2 numarasınımı bide ben hafta sonuu dr.bronws biberon aldım ama teredütteyim bide aventenin kelebeğini aldım sizce doğru tercihmi bide bebek bezi 1 mi 2 numaramı
dün çok güzeldi kızlarrr
melmea,özge,zeynep,daee teşekkürler artık birde doğumda ziyaret topiği açarız kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnn
hani resimler nerdee:sm_confused:
ee resimleri ne zaman koycaksınız?dün çok güzeldi kızlarrr
melmea,özge,zeynep,daee teşekkürler artık birde doğumda ziyaret topiği açarız kaydirigubbakcemile3
canım bence bebek bezi için acele etme doğuma yakın al kilolarını şu an tam bilmiyoruz iri bebek olunca 1 numara küçük gelebilir acele etme bence
bende dr brown bibernunu aldım iyi bir marka bebek gazlıysa çok işe yarıyormuş
kelebeği bende aldım netten bugün gelir sanırım
canım bence bebek bezi için acele etme doğuma yakın al kilolarını şu an tam bilmiyoruz iri bebek olunca 1 numara küçük gelebilir acele etme bence
bende dr brown bibernunu aldım iyi bir marka bebek gazlıysa çok işe yarıyormuş
kelebeği bende aldım netten bugün gelir sanırım
günaydın kızlar..
ee resimleri ne zaman koycaksınız?
ben bi cam biberon almıştım 125 ml'lik, onun dışında da almadım emzirirsem ilk aylarda işe başlayana kadar gerek olmaz diye..siz nası biberon alıyosunuz büyük mü küçük mü,cam mı polikarbonat mı?ve ne zaman kullanmak için,mama yedirmek için mi?
biberonla ilgili de amma soru işareti varmış kafamda sırnaşık şey
canım ben yükleyemedim bilgisayara henüzgünaydınnnnn
hani resimler nerdee:sm_confused:
evet kedişle çok güzel eğlendik bilmiyorumkismilegünaydın kızlarr..
evet dün çok güseldi valla çok eğlendik..
hele kedimle ukla daha bi eğlendiler sempatiksalakcinni
bugün burada bir çalışma yapılıyor
sabahtan beri internet gidip geliyor
her an gidebilir yine
tetikteyim
bilmiyorumkismileevet kedişle çok güzel eğlendik bilmiyorumkismile