2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet aşkitom Dr da uzak dur fazla yeme dedi ne olur ne olmaz sengözlerimebaksanab
Hadi gel kutlayalım :içelim:
hihoyyyt ee super bişi bu gozun aydınnn cnm cok sevndm ama yınede dıkkt et ozmn cıkolataya falan sen neolr ne olmz sekermmm hadı kutlayalım bunuuuhihoyyyt

valla yaptır kız elh..
senin doktorun 100 lük istememesine kıl olmustum zaten..
50 liği yüksek çıkandan mutlaka istiyorlar çünkü

Aşkım git yaptır içine sinmiyosa sonuçlar

Elh immmm git yaptır didim valla bak ecük halsiz kalıyon hepsi bu yarın git yaptır alkisalkisalkis

50 lik sonuçlarım;
açlık 94,0
1. saat 151,1

ya aksam benim şu kocişle bi konuşayım yaptırayım bari yarın of aklımda soru işareti kalmasın bari
benimde
aclık:93
1 saat 161 çıktı

Sağol canımmm yaaaa darısı şeker yüklemsi yaptırceklarin başına artıkın zemuszemus

Valla ömrümden ömür gitti Ösgemm Dr sonuçları gösterirken kaydirigubbakcemile5

Deli manyak kız sen daha aldatmadınmı Dr nu? :kedi:

yok aldatamadım . dün karşıma aldım konuştum ama bak dedim bu ilişki böyle yürümez dedim.
o da dedi git başka yerde yaptır bilmiyorumkismile pek yakında başka bir yerde kızımın vesikalıklarını çektireceğim.

özgecim dr banada core aspirini verdi 32 haftaya kadar kullancan dedi

benim renkli doplerde bebegegi besleyen atara damarlarda centiklenme görüldü sendedemi böyle bir sey var benimde kafam cok karışık 1 aydır kullanıyorum yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek

bebegin gelişimi nasıl haftasıyla uyumlumu ve tuzlu yiyecekleri yasakladı ilerki dönemlerde yüksek tandiyon cıkabilir diye önlem almak istedi bu aspirinle

kızlar bızım topıkte temmuz annelerıde mı var
yoo neden :uhm:

özgecim dr banada core aspirini verdi 32 haftaya kadar kullancan dedi

benim renkli doplerde bebegegi besleyen atara damarlarda centiklenme görüldü sendedemi böyle bir sey var benimde kafam cok karışık 1 aydır kullanıyorum yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek

bebegin gelişimi nasıl haftasıyla uyumlumu ve tuzlu yiyecekleri yasakladı ilerki dönemlerde yüksek tandiyon cıkabilir diye önlem almak istedi bu aspirinle
heh evet canım bana da aynısını dedi
ilerki dönemde tansiyon cıkabilir diye tedbir amaçlı veriyorum dedi..
benimki de haftasıyla uyumlu..

:roflol: :roflol: Bende cd aldım hala resim alamadım hala kaydirigubbakcemile3
Acayip bi çağ atlaması oldu benmki :jeyyar:
yok aldatamadım . dün karşıma aldım konuştum ama bak dedim bu ilişki böyle yürümez dedim.
o da dedi git başka yerde yaptır bilmiyorumkismile pek yakında başka bir yerde kızımın vesikalıklarını çektireceğim.

yoo neden :uhm:

heh evet canım bana da aynısını dedi
ilerki dönemde tansiyon cıkabilir diye tedbir amaçlı veriyorum dedi..
benimki de haftasıyla uyumlu..

inşallah sorunsuz şu hamileliği atlatır meleklerimizi kucagımıza alırız peki renkli doppler yapıldımı canım

az daha zorlarsak 2011 ocak anneleri de aramızda olabilir aklinialirimsmile
aklinialirimsmile

inşallah sorunsuz şu hamileliği atlatır meleklerimizi kucagımıza alırız peki renkli doppler yapıldımı canım
evet canım her seferinde renkli doppler de bakıyor.
şu kırmızı mavi renkler gözüküyor ekranda onu diyorsun değil mi?
her seferinde yapıyor onu doktorum

ya ilk sayfadakı lıstede yazılmıs ondan sordum kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile

evet canım her seferinde renkli doppler de bakıyor.
şu kırmızı mavi renkler gözüküyor ekranda onu diyorsun değil mi?
her seferinde yapıyor onu doktorum

evet canım ondan bahsediyorum benim sag taraf 0.92 normal sol taraf 1.02 centiklenme gördüğü için verdi drum bana aspirini

Aaa dimi yavrum sen 3 aylıktın henüz, senin aylar 2 ayda 1 mi, 3 ayda 1 mi artıyordu? kaydirigubbakcemile3

Asyaaam kım gıı temmuz anası?

sonsuzhayal sanırım temmuz anası olacak

benim hamilelik matematiksel artmıyor biliyorsun.
mesela yarın 8 aylık olacağım. zaten elhamrada 10 aylık hamile onu geçmem lazımaklinialirimsmile

Back
X