2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay karar verdim yaptırıcam olmucak böle 3 saatmı 4 saatmı bekleniliyo kızlar

aynı olması lazım yadabir saat sonra bibardagı ayrı içicen yada ikisini bir ilkini unutmuşum bundada ellilik yaptırdım cosmo bilir o yüzlük yaptırmış galibaaklinialirimsmile

bilmiyorumkismile

ne vuruyon beee... alsanaalsanasmile

acımadı kiii acımadı kiii... sempatiksalakcinni

bayana el kalkmaz ama kalbimi kırdın çok güzel çıkmışsınız bende gelmek isterdim ama oglumla gelemezdim zaten :1no2:

bayana el kalkmaz ama kalbimi kırdın çok güzel çıkmışsınız bende gelmek isterdim ama oglumla gelemezdim zaten :1no2:

niye oğlunu da getirirsin yivrum bir dahakine..
hiç olmadı bana oturmaya gel sen

Kız nasıl artıyor peki? Ruhsal durumuna göre mi? Yani yarın 8, 2 gün sonra canın sıkılınca 5'e düşcen, 1 hafta sonra da 13'e mi çıkcan?

Oooo öyle bakarsan listenin yarısı Mayıs sonu

ee herhalde ruhsal durumuma göre artıyor.
hamilelik psikolojik bir olaysempatiksalakcinni artık hangi ay işime gelirse o ayda doğuracağım kaydirigubbakcemile3

evet sende temmuz annesi olacan aynen benim gibi -tatlicadiarzu- opuyorumnanaktan

yürü kız sonsuz temmuz anaları topiğine gidelimolumunekankayizsmile

bence sen haziiranda doğuracaksın anacım
bak kalıbımı basarım
benim tahminlerimi hafife alma aklinialirimsmile
biliyorsun öncekileri aklinialirimsmile

en erken ben doğurmayayım da eyvahedigeldismile
off gene aklıma geldi az kaldı hazirana yaaa.

niye oğlunu da getirirsin yivrum bir dahakine..
hiç olmadı bana oturmaya gel sen

sagol özgecimde onla gelip oturmak problem inan annemlere bile gitmek istemiyorum ben pinpirikliym kırar döker diye aklım çıkıyo öyle başka yerde yaramazlık yapmaz ama gende ben sinirleniyorum sagol genedeolumunekankayizsmile

kızlar ben eve gidiyorum biraz dinleneyim burda yatamıyorum
öptüm sizi

az kalsın yaaa offf
daha 3 ay var
ben artık şööle 1 ay kaldı fln demek istiyorum :1closedeyes:

bende temizligimi yapıp elbiselerini yıkayıp ütüleyip beşigimi süsleyip bebegimi emzirmek istiyorum çok güzel bişeyya:hulya:boshayallersmile

Kizlar su toksoplazma testi herkeste yapildi mi yoksa sadece isteyenlerde mi yapildi?

Back
X