2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cosmom sen kacrdın sanırm arada kayboluyosnya benm karsımda oturan bı okuz ayısı var sabahtn aksama kdr ogurtu gegırtı mahvedıyr benı ztn kusma bulntm var oda tetıklıyor sımdıde karı gıbı sakız cıgnıyorrr patlatıyr bıde mudur de yokyaaa manyak yaa bu cocuk adam olcakda evlencekdee oo aıle kurckkk töbe töbe hamıleym korkuym allah absa vermesnnn

güneşim sen şimdi bu çocukla tüm gün karşı karşıya oturuyorsun ya, insanın ister istemez gözü kalıyor, Allah korusun senin oğlan da buna benzemesin eyvahedigeldismile

sana dedi güneşim onu bilmiyorumkismile
cosmo hep geğiriyo didi bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile ya kahkahadan ölcem benn öskeeeee ama ıyı olyr salak cock merktn catlyr bıde dıyorkı iş yapmysn heraldee:D

bencede sakındıgında daha kötu oluyor ama bıle bıle de sadece damak zevkı ıçın kendını ateşe atmak dogru degıl işte.

ev işine gelınce ınan evde oturddugumdan beri gözume iş batıyor. evıme ayda 2 kere kadın alıyorum, ama bu işler kadının yapacagı işler degıl, bir kere tuvalet banyo hergun temızlenıp viled olması gerekıyor, ütü ve çamaşır hiç bitmiyor, sureklı havalanması gerkeıyor evın, yemek pişmesı lazım her gun, bulaşık falan ınan bızde 2 kışiyiz ama ev işi bıtmıyor. dedıgın gıbı 3. gun evı tanıyomıyorum, bi de bızım şu saçlarımız yok mu heryerdeler, sureklı baglı saçım açık bırakmadıgım halde saç göruyorum ya yerde çıldırcam.

...........................................

Son düzenleme:
gül kurusu bizim saçımızın yanında birde erkek bacak kılı oluyo ki iğrenç bi durum
Ben sürekli yerleri gözetlemekten şaşı dolaşıyom evde -tatlicadiarzu-

heç sorma canım,bi daha evlencek olsam kılsız bır koca seçerdım heralde, hergun yatak yorgan sılkelıyorum, banyoya gırsın çıksın kurulansın temızlık şart oluyor, saçıyor her yere resmen. şu evın butun pisliği kocamın kılları ınan ki. bır gece ansızın yolabılırım aklinialirimsmile

ay işicem gülmekten özge noldu biliyonmu
fotofuniada senin resmini düzenliyodum face e etiketlicektim
program senin yerine kocanı almış otomatikman
ay ölcem yemin ediyorum glmekten buraya koyayımmı 2 sn silerim hemen :roflol:

ay işicem gülmekten özge noldu biliyonmu
fotofuniada senin resmini düzenliyodum face e etiketlicektim
program senin yerine kocanı almış otomatikman
ay ölcem yemin ediyorum glmekten buraya koyayımmı 2 sn silerim hemen :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

biraz once sensının facesınde gordum.2010 hazıran annelerını..
bende uye oldumzemuszemuszemuszemus
sımdı yazsam nıkımı tum arkadas lısteme maıl olarak doneceksempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile ya kahkahadan ölcem benn öskeeeee ama ıyı olyr salak cock merktn catlyr bıde dıyorkı iş yapmysn heraldee:D

gelir o çocugu var yaa
sacından tutar çevirir çevirir duvara vururum
salak
ona neymiş
evet yapmıyosun iş

güneşim sen şimdi bu çocukla tüm gün karşı karşıya oturuyorsun ya, insanın ister istemez gözü kalıyor, Allah korusun senin oğlan da buna benzemesin eyvahedigeldismile

zaten tek korkum dusncem o hergun aksam dua edyrm allhm senı koru dıye kocama da gıdyrmmm namazını kılarken dua et o ccouga benzemesn aksama kdr karsmda ıstemdnde olsa ayuyu goryurm dıyrm
tabı ayunun kendusunede dıyorum cok kuyorm sana benzıcek dıye ehrgun allah korusun dıye dua edıyorm dıyorummmmm

Bu gece ağdaya varmısın heriflere :lepi:
heç sorma canım,bi daha evlencek olsam kılsız bır koca seçerdım heralde, hergun yatak yorgan sılkelıyorum, banyoya gırsın çıksın kurulansın temızlık şart oluyor, saçıyor her yere resmen. şu evın butun pisliği kocamın kılları ınan ki. bır gece ansızın yolabılırım aklinialirimsmile

özhakiki asfa ben seni ekledim facede ama not eklemeyi unutmuşum kim olduğuma dair ismimden tanırsın gerçi , balkavanozu senide ekledim ben

yuvvv adum çıktı özhakiki asfa ya ahhhhh öskeeeeeeeeee sen yokmusun sennnnnnn

tamam cnmm eklerim

akannehirAYY ozaman dünür olamayız güneşim senle
geğiren bi damat istemem benohaoldumsmile

özge bak izinsiz koyarım ha resmi:roflol:

Back
X