2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar facede 2010 haziran annelerine herkes üyemi oraya üye olup duvara kk daki rumuzunuzu yazsanıza birçoğumuz yaptı gerçi yapmayanlar için hatırlatayım dedim böylece kolaylıkla anlamış oluyoruz kimin kim olduğunu :)

ben üye olmadım bu akşam girer ismimide aynı şekilde yazarım yerimseniben

beni niçün kimse eklemeyor

Hani özasfa dedi ya, özgeden ekle, ben de senin yeni arkadaşlara baktım, orda bir a.d. , bir de h.t var
puahahahhahahahahaha
ay kopardın beni melmeaa
kız h.t. benim kendi arkadaşlarımdan
hahahahaahahhaa

BEN YıNE BıŞEYYY AŞERDıM OFFFFF HAMıLELıĞıMDEN BERı ALA ALA BIKTIMMM
Bı DEPAHALI ANACIMMM BUUUU sempatiksalakcinni

sositosositoaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ayy ne bileyim gülkurusu sakınan göze çöp batar misali her hastalık gelir dikkat edenleri bulur.

ev meselesine gelince biz evde 2 kişiyiz , çalıştığımız için gelen gidende olmaz ama o ev nasıl pisleniyor anlamıyorum.
temizlikten 3 gün sonra sanki el değmemiş gibi.
bence dünyanın en zor mesleği ev kadını olmak. evin işi asla bitmez

bencede sakındıgında daha kötu oluyor ama bıle bıle de sadece damak zevkı ıçın kendını ateşe atmak dogru degıl işte.

ev işine gelınce ınan evde oturddugumdan beri gözume iş batıyor. evıme ayda 2 kere kadın alıyorum, ama bu işler kadının yapacagı işler degıl, bir kere tuvalet banyo hergun temızlenıp viled olması gerekıyor, ütü ve çamaşır hiç bitmiyor, sureklı havalanması gerkeıyor evın, yemek pişmesı lazım her gun, bulaşık falan ınan bızde 2 kışiyiz ama ev işi bıtmıyor. dedıgın gıbı 3. gun evı tanıyomıyorum, bi de bızım şu saçlarımız yok mu heryerdeler, sureklı baglı saçım açık bırakmadıgım halde saç göruyorum ya yerde çıldırcam.

Kız demin biri cosmo dedi onun için, emin misin?

yok be o ortalıgı karıstıran benım dıyorumyaa cocuk burda nagmelı bı gegırme yaptı oara ona bagırnrken once recep sonna cosmo dıye dusndumm ama en son soledm bence o oskenın özel arkadası dıyeeee:D

gül kurusu bizim saçımızın yanında birde erkek bacak kılı oluyo ki iğrenç bi durum
Ben sürekli yerleri gözetlemekten şaşı dolaşıyom evde -tatlicadiarzu-
bencede sakındıgında daha kötu oluyor ama bıle bıle de sadece damak zevkı ıçın kendını ateşe atmak dogru degıl işte.

ev işine gelınce ınan evde oturddugumdan beri gözume iş batıyor. evıme ayda 2 kere kadın alıyorum, ama bu işler kadının yapacagı işler degıl, bir kere tuvalet banyo hergun temızlenıp viled olması gerekıyor, ütü ve çamaşır hiç bitmiyor, sureklı havalanması gerkeıyor evın, yemek pişmesı lazım her gun, bulaşık falan ınan bızde 2 kışiyiz ama ev işi bıtmıyor. dedıgın gıbı 3. gun evı tanıyomıyorum, bi de bızım şu saçlarımız yok mu heryerdeler, sureklı baglı saçım açık bırakmadıgım halde saç göruyorum ya yerde çıldırcam.

Back
X