- Konu Sahibi daemon
- #67.201
ay valla benim kaynanam da burayı bir keşfederse yandık haaaa
üşenmez okur 1000lerce iletimi
Allahtan artik 8 sayfa donebiliyorsun yazilarda. kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay valla benim kaynanam da burayı bir keşfederse yandık haaaa
üşenmez okur 1000lerce iletimi
ahaaaEMİN OLMA O KADAAAAAAAAAAAAAAAAAAaklinialirimsmileaklinialirimsmile
aaa öle mii..Allahtan artik 8 sayfa donebiliyorsun yazilarda. kaydirigubbakcemile3
ahaaa
sen kaynanam mısın gerçekte yoksaaaa eyvahedigeldismile
ösledik bilmiyorumkismilesen nie burdasın halabilmiyorumkismile
sizin ahınız tuttu, geç geliyo sempatiksalakcinni
beni öslemedınıs mı
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnianaaaaaaaaaaa erkeği geçtik şimdi kaynanası sanıyo beniiiiii
öskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benim de kocam biliyor buraya takıldıgımı, nickimi dahi biliyor.. okuma ihtimalini bile bile yazıyorum herşeyi.
onun dışında girerse kaynanamdan korkaırım, başka da kimseden korkum yok..
kaynanamın da bulması pek mümkün değil
ay bulsa da korkumdan değil de işte, ara bozulur
evet buna benzer olaylar çok oluyor bu sitede çünkü çok fazla üyesi var
bazı arkadaşlarımın başına geldi, annesiyle köşe kapmaca oynayanlar, dediğin gibi görümcesinden eltisinden kaçanlar. üyeliklerini bile sildirmek zorunda olanlar oldu
ama benim için problem değil, diğer konularda ismimlede hitap eden çok olur,
başlarda tedirgin oluyordum ama şimdi hiç umursamıyorum
haklısın tabi canımy ınsan rahatlamak anlatmak istiyor canım, zaten gerçek hayatta içini tam anlamyla dökebılecegın bır arkadaş bulmak çok zor, burda yazmak paylaşm ıstıyorsun sınırını de çoşkunu da yazıyorsun. en mahrem sırlarını yazıyorsun eger deşifre olursan ınsana çok koyuyor. yıllarca kayınvalıdenın ne cadı oldugunu neler yaşadıgını rezıllıklerı ellerden saklayıp mutlu rolu yapmışsıni, kımseye laf vermemek için. burda senı okuyo yedı ceddıne yayıyo,hadı bakalım ayıkla pirincin taşını. tadınız kaçmasın kızlar ben eskıden çok acemı davrandım ondan buldular bır de hazıran da dogum yapacagımı bılıyor cevram bu topıkte benı arayan olur kesın bundan sıkı tutuyorum. yogurdu ufleyerek yemek benım kı.
ösledik bilmiyorumkismile
yaw kıslar bu aşı benim kolumu ağrıtmadı hala.. gece mi ağrıtır acep..
misafir de var akşam bilmiyorumkismile
:1hug:
ohh ıyı olmus kocana dun söledın ya korkttu tabı trafıge kaldım dıye uyduruyosempatiksalakcinni
bende ösledımmm:kedi:
ohh ıyı olmus kocana dun söledın ya korkttu tabı trafıge kaldım dıye uyduruyosempatiksalakcinni
bende ösledımmm:kedi:
y ınsan rahatlamak anlatmak istiyor canım, zaten gerçek hayatta içini tam anlamyla dökebılecegın bır arkadaş bulmak çok zor, burda yazmak paylaşm ıstıyorsun sınırını de çoşkunu da yazıyorsun. en mahrem sırlarını yazıyorsun eger deşifre olursan ınsana çok koyuyor. yıllarca kayınvalıdenın ne cadı oldugunu neler yaşadıgını rezıllıklerı ellerden saklayıp mutlu rolu yapmışsıni, kımseye laf vermemek için. burda senı okuyo yedı ceddıne yayıyo,hadı bakalım ayıkla pirincin taşını. tadınız kaçmasın kızlar ben eskıden çok acemı davrandım ondan buldular bır de hazıran da dogum yapacagımı bılıyor cevram bu topıkte benı arayan olur kesın bundan sıkı tutuyorum. yogurdu ufleyerek yemek benım kı.
he iyi bari aman ağrımasınbenimde ağrıtmadı hiç canım zaten ağrıtcak olsa şimdiye kadar başlardı bu saatten sonra olmaz sadece yatarken çok hafif sızlamıştı ilk 2 gece oda üstüne yatınca okadar
:1hug:
bu elh kocamı ne hallere getirdi gııı..
su daeye de özelden atsana onnarı elhh sempatiksalakcinni
evet korkmus kocam sisden sempatiksalakcinni