2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahaaa
sen kaynanam mısın gerçekte yoksaaaa eyvahedigeldismile

anaaaaaaaaaaa erkeği geçtik şimdi kaynanası sanıyo beniiiiii
öskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

anaaaaaaaaaaa erkeği geçtik şimdi kaynanası sanıyo beniiiiii
öskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
psikopat oldum ben sempatiksalakcinni

benim de kocam biliyor buraya takıldıgımı, nickimi dahi biliyor.. okuma ihtimalini bile bile yazıyorum herşeyi.
onun dışında girerse kaynanamdan korkaırım, başka da kimseden korkum yok..
kaynanamın da bulması pek mümkün değil
ay bulsa da korkumdan değil de işte, ara bozulur

benimde kocam biliyor herşeyi üstelik şifremide biliyor zaten biz birbirimizin bütün şifrelerini biliriz ama benim koca hiç okumaz zaten okadar sayfayı görünce hele koşarak uzaklaşır ayrıca herhangi biride bulsa fark etmez kimseden gizlim saklım yok kaynanamda yok zaten benim bitek görümcelerim var onlarla ilgilide kötü bişey yok zaten sadece büyük olanla ilgili bişeyler yazmıştım yüzünede söylediğim şeyler

yaw kıslar bu aşı benim kolumu ağrıtmadı hala.. gece mi ağrıtır acep..
misafir de var akşam bilmiyorumkismile

evet buna benzer olaylar çok oluyor bu sitede çünkü çok fazla üyesi var
bazı arkadaşlarımın başına geldi, annesiyle köşe kapmaca oynayanlar, dediğin gibi görümcesinden eltisinden kaçanlar. üyeliklerini bile sildirmek zorunda olanlar oldu
ama benim için problem değil, diğer konularda ismimlede hitap eden çok olur,
başlarda tedirgin oluyordum ama şimdi hiç umursamıyorum

y ınsan rahatlamak anlatmak istiyor canım, zaten gerçek hayatta içini tam anlamyla dökebılecegın bır arkadaş bulmak çok zor, burda yazmak paylaşm ıstıyorsun sınırını de çoşkunu da yazıyorsun. en mahrem sırlarını yazıyorsun eger deşifre olursan ınsana çok koyuyor. yıllarca kayınvalıdenın ne cadı oldugunu neler yaşadıgını rezıllıklerı ellerden saklayıp mutlu rolu yapmışsıni, kımseye laf vermemek için. burda senı okuyo yedı ceddıne yayıyo,hadı bakalım ayıkla pirincin taşını. tadınız kaçmasın kızlar ben eskıden çok acemı davrandım ondan buldular bır de hazıran da dogum yapacagımı bılıyor cevram bu topıkte benı arayan olur kesın bundan sıkı tutuyorum. yogurdu ufleyerek yemek benım kı.

benden günah gitti

Son düzenleyen: Moderatör:
y ınsan rahatlamak anlatmak istiyor canım, zaten gerçek hayatta içini tam anlamyla dökebılecegın bır arkadaş bulmak çok zor, burda yazmak paylaşm ıstıyorsun sınırını de çoşkunu da yazıyorsun. en mahrem sırlarını yazıyorsun eger deşifre olursan ınsana çok koyuyor. yıllarca kayınvalıdenın ne cadı oldugunu neler yaşadıgını rezıllıklerı ellerden saklayıp mutlu rolu yapmışsıni, kımseye laf vermemek için. burda senı okuyo yedı ceddıne yayıyo,hadı bakalım ayıkla pirincin taşını. tadınız kaçmasın kızlar ben eskıden çok acemı davrandım ondan buldular bır de hazıran da dogum yapacagımı bılıyor cevram bu topıkte benı arayan olur kesın bundan sıkı tutuyorum. yogurdu ufleyerek yemek benım kı.
haklısın tabi canım
sütten ağzı yanan misali

yaw kıslar bu aşı benim kolumu ağrıtmadı hala.. gece mi ağrıtır acep..
misafir de var akşam bilmiyorumkismile

benimde ağrıtmadı hiç canım zaten ağrıtcak olsa şimdiye kadar başlardı bu saatten sonra olmaz sadece yatarken çok hafif sızlamıştı ilk 2 gece oda üstüne yatınca okadar

ohh ıyı olmus kocana dun söledın ya korkttu tabı trafıge kaldım dıye uyduruyosempatiksalakcinni
bende ösledımmm:kedi:
:1hug:

bu elh kocamı ne hallere getirdi gııı..
su daeye de özelden atsana onnarı elhh sempatiksalakcinni

evet korkmus kocam sisden sempatiksalakcinni

ya kısım elhamra bi gitt yaa...
benimkiler daha güseldi sempatiksalakcinni

haklısın ne kadar farketmez desemde seçim sansım olsa bende tabiki deşifre olmamadan yanayım, ve senin yaşadığın benzer şeyleri arkadaşlarım yaşadığından az çok anlıyorum seni

benimde ağrıtmadı hiç canım zaten ağrıtcak olsa şimdiye kadar başlardı bu saatten sonra olmaz sadece yatarken çok hafif sızlamıştı ilk 2 gece oda üstüne yatınca okadar
he iyi bari aman ağrımasın

:1hug:

bu elh kocamı ne hallere getirdi gııı..
su daeye de özelden atsana onnarı elhh sempatiksalakcinni

evet korkmus kocam sisden sempatiksalakcinni

ama ama silindi gittiki o resimlerbilmiyorumkismile

Back
X