- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
- #76.921
dün ne güzel eğleniyordukk yaff bgn hiç gülmedim burda rezil de olmadımsempatiksalakcinni
evet yaa yavaş ve durgun geçiyor bugünnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün ne güzel eğleniyordukk yaff bgn hiç gülmedim burda rezil de olmadımsempatiksalakcinni
delü kız Şeniz
bak ben ceylan bebeden bı tane kıyafet aldım tam yemelık, sen de al. çilek kıyafeti, şapakası var bılezıgı var 22 lıra. koruparka bak bı daha o kadar gzel kıyafetler gelmış kı yersın yersın
cok fena ya dun gcede oldu bole sımdıde resmen hareketını mıdemın derınlıklerınde hıssedıyorum cok fena ıttırıyobilmiyorumkismile
kafası agzımdan ayakaları asagıdan cıkacak yakında
kızlar çok şanslıyız olcabilcek en güzxel zamana hamile kaldıkk ve çok güzel zamanda kismetse doğurcazzzz yani öyle civciv sıcaklarında gebelik yaşamıyozz ve soğuk havalarda aman bebeğim üşüdümü demicezz bi badi yeterrr . bunun için emeği geçen kocişime çok tşk ediyorummmm sağ ol aşkımm harika bir gün seçmişizzz
delikafaduldendelikafaduldenkızlar çok şanslıyız olcabilcek en güzxel zamana hamile kaldıkk ve çok güzel zamanda kismetse doğurcazzzz yani öyle civciv sıcaklarında gebelik yaşamıyozz ve soğuk havalarda aman bebeğim üşüdümü demicezz bi badi yeterrr . bunun için emeği geçen kocişime çok tşk ediyorummmm sağ ol aşkımm harika bir gün seçmişizzz
hosgledın cicimmmmgeldim kızlar biraz işim vardı
benim görümceminde göğsüne kadar çıkmış çocukk son günlerde nefesi kesilmişş hadi kızım diye iktirmişler aşa inmişş ay ben panik atağım sen böyle yazdınya nefesim daraldıı çok kurkuyorum nefesle ilgli birşey yaşıcam diyee..eyvahedigeldismile
geldim kızlar biraz işim vardı
benim görümceminde göğsüne kadar çıkmış çocukk son günlerde nefesi kesilmişş hadi kızım diye iktirmişler aşa inmişş ay ben panik atağım sen böyle yazdınya nefesim daraldıı çok kurkuyorum nefesle ilgli birşey yaşıcam diyee..eyvahedigeldismile
cok fena ya dun gcede oldu bole sımdıde resmen hareketını mıdemın derınlıklerınde hıssedıyorum cok fena ıttırıyobilmiyorumkismile
kafası agzımdan ayakaları asagıdan cıkacak yakında
saol canım.Bakayım bende.Kalcam valla bu gidişle açıkta ama bu hafta halletmek zorundayım.Kıyafet kalmadıda eksik olarak bu odayı seçip artık vermelıyım sıpariş için ya
ben kimseye tşk etmiyorum bu konuda ama kesinlikle haklısın heleki çalışanlar için çok güzel bir seçim yazı evde geçirmiş olucaz ay düşündükçe mutlu oluyorum hihoyyyt
ben kimseye tşk etmiyorum bu konuda ama kesinlikle haklısın heleki çalışanlar için çok güzel bir seçim yazı evde geçirmiş olucaz ay düşündükçe mutlu oluyorum hihoyyyt
delikafaduldendelikafadulden
hosgledın cicimmmm
ay ne dıyosun ya ciddi miisn..akannehir
acaba benım oksuurgumun gecmemem sebebı olabılrı mı bu yabilmiyorumkismile
gogus kafesım acıyo resmen
bende alerjik astım,nefes darlığı ve nefes açlığı var asıl benimödüm kopuyor bir de nasıl normal doğurucam bu şartlarda onu da bilemiyorum ama inat ediyorum eyvahedigeldismile
Canım yeni değiştirdiysen bir de Kahraman Beye git mutlaka derim alsancakta yeri özeli var sadece ama adam süper yani ben biraz zor ve nazlı bir hamilelik ve bir çok sorun yaşadım buna rağmen hem kadın doğum doktorlugunu hemde özel psikologluğumu yaptı diyebilirim.
Doğumu ya kent te ya da çınarlıda yapıyor.
valla ben haftaya bugünkü gün şu saatte işten ayrılcammm sonra mutlaka görüşelimmm kaynatırız fokur fokurr
amaninn eyvahedigeldismile
evet canım al artık şu takımlarını kafan rahatlasın. ama mutlaka ceylan bebeye bak çıldırcaktım fıyatları da uygun sayılır.
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile anniiii
ayyy yine mibi slm verdik slm mızı alan yok ya zaten sıkıcı bi gün