2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
delü kız Şeniz

bak ben ceylan bebeden bı tane kıyafet aldım tam yemelık, sen de al. çilek kıyafeti, şapakası var bılezıgı var 22 lıra. koruparka bak bı daha o kadar gzel kıyafetler gelmış kı yersın yersın

saol canım.Bakayım bende.Kalcam valla bu gidişle açıkta ama bu hafta halletmek zorundayım.Kıyafet kalmadıda eksik olarak bu odayı seçip artık vermelıyım sıpariş için ya

cok fena ya dun gcede oldu bole sımdıde resmen hareketını mıdemın derınlıklerınde hıssedıyorum cok fena ıttırıyobilmiyorumkismile

kafası agzımdan ayakaları asagıdan cıkacak yakında

benim görümceminde göğsüne kadar çıkmış çocukk son günlerde nefesi kesilmişş hadi kızım diye iktirmişler aşa inmişş ay ben panik atağım sen böyle yazdınya nefesim daraldıı çok kurkuyorum nefesle ilgli birşey yaşıcam diyee..eyvahedigeldismile

kızlar çok şanslıyız olcabilcek en güzxel zamana hamile kaldıkk ve çok güzel zamanda kismetse doğurcazzzz yani öyle civciv sıcaklarında gebelik yaşamıyozz ve soğuk havalarda aman bebeğim üşüdümü demicezz bi badi yeterrr . bunun için emeği geçen kocişime çok tşk ediyorummmm sağ ol aşkımm harika bir gün seçmişizzz

ben kimseye tşk etmiyorum bu konuda ama kesinlikle haklısın heleki çalışanlar için çok güzel bir seçim yazı evde geçirmiş olucaz ay düşündükçe mutlu oluyorum hihoyyyt

kızlar çok şanslıyız olcabilcek en güzxel zamana hamile kaldıkk ve çok güzel zamanda kismetse doğurcazzzz yani öyle civciv sıcaklarında gebelik yaşamıyozz ve soğuk havalarda aman bebeğim üşüdümü demicezz bi badi yeterrr . bunun için emeği geçen kocişime çok tşk ediyorummmm sağ ol aşkımm harika bir gün seçmişizzz
delikafaduldendelikafadulden
geldim kızlar biraz işim vardı
hosgledın cicimmmm
benim görümceminde göğsüne kadar çıkmış çocukk son günlerde nefesi kesilmişş hadi kızım diye iktirmişler aşa inmişş ay ben panik atağım sen böyle yazdınya nefesim daraldıı çok kurkuyorum nefesle ilgli birşey yaşıcam diyee..eyvahedigeldismile

ay ne dıyosun ya ciddi miisn..akannehir
acaba benım oksuurgumun gecmemem sebebı olabılrı mı bu yabilmiyorumkismile
gogus kafesım acıyo resmen

bende alerjik astım,nefes darlığı ve nefes açlığı var asıl benimödüm kopuyor bir de nasıl normal doğurucam bu şartlarda onu da bilemiyorum ama inat ediyorum eyvahedigeldismile

cok fena ya dun gcede oldu bole sımdıde resmen hareketını mıdemın derınlıklerınde hıssedıyorum cok fena ıttırıyobilmiyorumkismile

kafası agzımdan ayakaları asagıdan cıkacak yakında

amaninn eyvahedigeldismile

saol canım.Bakayım bende.Kalcam valla bu gidişle açıkta ama bu hafta halletmek zorundayım.Kıyafet kalmadıda eksik olarak bu odayı seçip artık vermelıyım sıpariş için ya

evet canım al artık şu takımlarını kafan rahatlasın. ama mutlaka ceylan bebeye bak çıldırcaktım fıyatları da uygun sayılır.

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile anniiii

ben kimseye tşk etmiyorum bu konuda ama kesinlikle haklısın heleki çalışanlar için çok güzel bir seçim yazı evde geçirmiş olucaz ay düşündükçe mutlu oluyorum hihoyyyt

evet yaaa alcaz bebişleri gezdircez bol bol hihoyyythihoyyyt

bu sene de şansımıza bol tatıllı geçecek bır yıl aslında. bebekler olmasa tatıl fırsatı çoktu aslında. ramazan kurban bayramı hep haftaiçi

delikafaduldendelikafadulden

hosgledın cicimmmm

ay ne dıyosun ya ciddi miisn..akannehir
acaba benım oksuurgumun gecmemem sebebı olabılrı mı bu yabilmiyorumkismile
gogus kafesım acıyo resmen

daemm daha neler bekliyor biziiiii mafoldumbeneyvahedigeldismile

bende alerjik astım,nefes darlığı ve nefes açlığı var asıl benimödüm kopuyor bir de nasıl normal doğurucam bu şartlarda onu da bilemiyorum ama inat ediyorum eyvahedigeldismile

aynen canım benimde panik atağım var ama normal doğum diye inat ediyorum inş benim bebem için hayırlısı ise normal olur.:ecrin_bebek:

Canım yeni değiştirdiysen bir de Kahraman Beye git mutlaka derim alsancakta yeri özeli var sadece ama adam süper yani ben biraz zor ve nazlı bir hamilelik ve bir çok sorun yaşadım buna rağmen hem kadın doğum doktorlugunu hemde özel psikologluğumu yaptı diyebilirim.

Doğumu ya kent te ya da çınarlıda yapıyor.

cnm dogum ucretleri nasıl ben cok pahalı olursa veremıcem cunku:(

amaninn eyvahedigeldismile

evet canım al artık şu takımlarını kafan rahatlasın. ama mutlaka ceylan bebeye bak çıldırcaktım fıyatları da uygun sayılır.

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile anniiii

aha bizim şam şeytanı korktuuu kaydirigubbakcemile

Back
X