- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #77.181
bende bi tek kapalı resmin çıkmış
herkeşler aynı fikirdemi
ötekiler x
alla alla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bi tek kapalı resmin çıkmış
herkeşler aynı fikirdemi
aaa hakketten benziyozmuuu
cidden hoş kadın ben o kaa diilim be naptın
tuh tuh tuhh maşallahhh kızz...
elh maşallah kızım ya kaldır kaldır şu resmi nazar mazar değer sonram. hele gözlere bak anacım tü tü tü allahım nazarlardan saklasın![]()
SANA BENDEN KOCAMAN BİR MAŞALLAHHHSENİ BENZETTİĞİM ARTİSİ SANA DAHA ÖNCE DİYEN OLDUMUU
benziyosun bencede...hatta daha güzelsin
kendine haksızlık etme bu senin elindee biliyorsun ayrıca eşinle olan resmine bayıldım çok güzel bir kızsın genel olarak analizimi değerlendirme yaparmısın yani tek bir kalem sonuç
ayy yirim ben onu yirimm..Itır esen benim halamın kızı ama annemin çokcukluk arkadaşı olduğu için kendisine teyze diye hitap ediyorum
herkeşler aynı fikirdemi
sağol bebeğim analizin oldukça başarılı bence %90 diyebiliriz
yaw şu paris hiltonu deiştirsek :roflol:yok be benziyor topik topik değil artisler dünyası maşallah yerli paris hilton desen varr, ıtır esen varr daha durr haziran anaları artis gib maşallahhh
yok be benziyor topik topik değil artisler dünyası maşallah yerli paris hilton desen varr, ıtır esen varr daha durr haziran anaları artis gib maşallahhh
yok ben gördüm süpersin bebeğem taş taş![]()
ala alaaaabende bi tek kapalı resmin çıkmış
ötekiler x
alla alla
daha öncelerideyok be benziyor topik topik değil artisler dünyası maşallah yerli paris hilton desen varr, ıtır esen varr daha durr haziran anaları artis gib maşallahhh
ayy yirim ben onu yirimm..
çok tatlı ve asil bir kadın
öp onu bida gördüğünde
yaw şu paris hiltonu deiştirsek :roflol:
duyfer ben sana ne didim
gaza gelip koycak buraya şuh resimlerini demedim mi kaydirigubbakcemile3
ayy yirim ben onu yirimm..
çok tatlı ve asil bir kadın
öp onu bida gördüğünde
yok kuşum o manada demedim
resimlerin acılmadığı konusunda herkes hemfikirmi didimbilmiyorumkismile
ala alaaaa
daha önceleride
avril lavigneye benzetenler olduda ıtır esen ilk valla
hakketten ya
ben misim bilmiyorumkismileparis hilton kim ?????
yaw şu paris hiltonu deiştirsek :roflol:
hadi hadi başka birini bull sempatiksalakcinni:umursamaz:
alkisalkisalkisEVET DEDİN DEMEK BİZ BİRMİZİ İYİ CE ÇÖZMÜŞÜZ ŞU 7 AYLIK SÜREÇTEE NE MUTLU BİZEE BRAVO YAĞMURUN ANASINAAA ALKIŞŞŞŞŞ alkisalkisalkisalkisalkisalkis