- Konu Sahibi daemon
- #2.341
hoşgeldnz efendm buyrunnnnnnnnn nasılsınz anne kız diycekttim kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba bız geldık nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba bız geldık nasılsınız
afıyet olsun cosmo..
kızlar hala gecmedı kahverengı akıntılar:S
coık korkuyorum ben kasıklarıma fena sancı vuruyor...
bebeğimi bana bagısla allahım
merhabalar arkadaşlar problemli bir gebelik geçiriyorum sürekli yattığım için internete giremedim bir hafta kanamadan haSTANEDE YATTIK ALLAHIMA ŞÜKÜR BEBEK DURUYOR BİZİ BIRAKMADI bugün allahın izniyle kalp atışlarını pıt pıt larını duymaya gideceğiz allahıma şükür kanamada kesildi burdan güsel haberleri doktordan gelince hemen yazıcammm benim için dua edin arkadaşlar :)
kızlar morelım cok bozuk esımlede tartıstık sımdı hıc anlamıyo benı.. sınırlerım cok bozukkk
kızlar morelım cok bozuk esımlede tartıstık sımdı hıc anlamıyo benı.. sınırlerım cok bozukkk
mumkun olmuyorkı aradım ısyerınden o sırada ben telefondayken o musterısıyle konustu sonra bana konussan dıyo bende ınsn bıraz merak eder su durumda yatıyorum evde senın dk bası araman gerekırken ben arıyorum belkı bısey oldu hıc umrunda bıle degıl dedım kapattım.. sonra o aradı bende yok bısey kotu bısey oldugunda bı sekılde duyarsın umarım pısman olmazsın o zamn dedım..
cok canım sıkkın.. onunla konusmıycammm
mumkun olmuyorkı aradım ısyerınden o sırada ben telefondayken o musterısıyle konustu sonra bana konussan dıyo bende ınsn bıraz merak eder su durumda yatıyorum evde senın dk bası araman gerekırken ben arıyorum belkı bısey oldu hıc umrunda bıle degıl dedım kapattım.. sonra o aradı bende yok bısey kotu bısey oldugunda bı sekılde duyarsın umarım pısman olmazsın o zamn dedım..
cok canım sıkkın.. onunla konusmıycammm